.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    onmylevel
    Guest

Да му се обадя

Здравейте!
    Преди имах профил, но не съм влизала отдавна и затова реших да направя нов. Та да карам направо.. с приятели ми ходим от близо половин година и всичко вървеше страхотно - виждахме се всеки ден, а когато не можехме да се виждаме се чувахме по 2-3 пъти на ден и по-често той ми звънеше. Сега отиде на море с негови приятели с лагер от едно училище. Първия ден ми се обади, но ми беше изключен телефона и не можех после да му се обадя. На другия ден пак ми се обади, за да се чуем за малко и почна да ми разказва истории за някакво момиче и него, поговорихме 10 минути и каза хайде ще се чуем пак и от тогава вече 4ти ден не ми се е обаждал. Никога не съм го притискала той си излиза с неговите приятели аз с моите и пак ми звънеше ако съм някъде наблизо да се видим за малко нищо, че предишния ден сме го прекарали заедно. Проблемът е, че съм много привързана към него и непрекъснато мисля за това и дори се опитвам да се разсея навън, но после пак .. Знам, че все пак е на море и се забавлява, но ии на мен ми едно гадно и че няма да се виждаме доста дни и че може да се случи нещо .. ;д Гаджетата на някои мои приятели и те са на море, но с друг лагер, всеки ден си се чуват по телефона и на мен ми става някакво гадно. Та понеже няма да се виждаме сигурно повече от 2 седмицис него(а това за мен си е доста), защото преди той да се върне аз заминавам на море, дали да му се обадя или да изчакам да видя кога ще се сети той?

Мега фен Аватара на 102
    Радвай се, че ти е разказал за него и момичето.. ако имаше нещо - нямаше да ти каже.
    Остави момчето да бъде момче. Нека за позабавлява, ще му залипсваш. Не бъди досадна.

vodka9296
    Guest
    не му звъни- той като се сети че се е затъжил ще ти звънне но ако бях на твое място нямаше да му вдигам от 1-я път. След 20-30 мин щях аз да му се обадя но тва си е лично мое мнение :Д иначе съм съгласна с "102" и все пак нали знаеш- на мъж вяра да нямаш ;дд

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Радвай се, че ти е разказал за него и момичето.. ако имаше нещо - нямаше да ти каже.
    Остави момчето да бъде момче. Нека за позабавлява, ще му залипсваш. Не бъди досадна.
    Напълно съм съгласна.Нямаше да ти каже,ако имаше нещо между тях.Знам как се чувстваш все пак,но може би просто е станало нещо забавно с това момиче-не си мисли веднага за нещото.Някаква глупава историйка.Обича те.Но не му се обаждай,нека се забавлява с приятелите си.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    А може да ти е намекнал, че повече няма да се чуете, за да си ебе оная.

Супер фен Аватара на thebigsmile
    И аз съм съгласна със 102. Момчето е отишло на море просто се забавлява. Постави се на негово място и ти когато отидеш на море едва ли ще му звъниш през час. Когато се върнете и двамата ще се виждате често. Не се притеснявай.
    I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    може би това и зависи как е говорил за момичето,но да,ако имаше нещо сигурно нямаше да ти каже ...
    а ти сигурна ли си,че ти е звънял,но си нямала обхват примерно ? гласова поща ?
    можеш вместо да му се обаждаш само един смс да му пишеш - примерно
    лично аз не бих издържала толкова време без моя човек,та бих се обадила - досадна,не досадна 5 минути за 4 дена ще ме изтърпи

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от thebigsmile Виж мнението
    И аз съм съгласна със 102. Момчето е отишло на море просто се забавлява. Постави се на негово място и ти когато отидеш на море едва ли ще му звъниш през час. Когато се върнете и двамата ще се виждате често. Не се притеснявай.
    ами през час не,но едно обаждане от 2 минути не му коства кой знае колко време и усилия

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Изчакай той да те потърси.Намери си занимание.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    може би това и зависи как е говорил за момичето,но да,ако имаше нещо сигурно нямаше да ти каже ...
    а ти сигурна ли си,че ти е звънял,но си нямала обхват примерно ? гласова поща ?
    можеш вместо да му се обаждаш само един смс да му пишеш - примерно
    лично аз не бих издържала толкова време без моя човек,та бих се обадила - досадна,не досадна 5 минути за 4 дена ще ме изтърпи
    Телефонът ми беше изключен и после ми пратиха съобщение, че ме е търсил. Иначе ми изглежда малко и не малко тъпо и досадно да му звъня само аз. Докато си бяхме заедно ми звънеше всеки ден по 2 пъти, а сега не се сеща и не знам на какво се дължи. Все пак да забавлява се, но аз ако бях на негово място нямаше да издържа да не му се обадя и ден. Но утре вече съм решила, че ще му се обадя.

Banned Мега фен
    абе за мен досадно е да звъниш по 5 пъти на ден за абсолютни глупости..
    да звъннеш един път на ден,за да го чуеш и разговора ви да е 2-3 мин. не го считам за досадно,но при положение,че и той те търси
    пиши му по-добре утре един смс,пък може и да се сети...
    на мен лично би ми било кофти приятеля ми да не ми се обажда 4 дена и дори бих повишила тон,но това е друга тема

Утре ще му се обадя пък нека се върне и ще видиме... Иначе и на мен ми е доста кофти, но нали имаше един такъв израз "щом не те търсят значи са добре" но мисълта, че няма да се виждаме около 2 седмици и повече и не се чуваме ..

Banned Мега фен
    ами не знам... аз казвам как бих аз постъпила - просто съм такъв човек
    ти си знаеш иначе как се чувате,дали ти се обажда - абе ти си знаеш връзката за това прецени

Мега фен
    като се върне искам да правите див секс, така както аз и фък

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    като се върне искам да правите див секс, така както аз и фък
    аз не правя такива неща

Мега фен
    аз не правя такива неща
    не праавишш тии :Д :Д

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    И аз мразя, когато съм някъде с приятели и се забавлявам, да ми се звъни непрекъснато и така нататък.
    Знае къде съм, знае с кого съм - няма място за притеснения и тия обаждания са ми някакви тъпи. Но в случая, ако искаш му звънни - 2 минути за 4 дена не са много.
    Кажи му например, че ще заминаваш на море и толкова.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    не праавишш тии :Д :Д
    не правя

Мега фен
    не правя
    Конят те гледа строго . ;д

Мега фен Аватара на TheBeliever
    А ти за времето, в което го няма потърси ли го поне веднъж? Един смс за лека нощ? Едно обаждане за добро утро?

Жените винаги чакаме другата страна да се сети и забравяме, че и момчетата обичат да им се обръща внимание.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Звънях му на втория ден и не ми отговори и по-късно към 22;00 ми звънна и се чухме за около 5 мин. Днес му се обадих и му казах, че няма да може да се видиме и заминавам преди той да си дойде. Неговите думи бяха "еми добре надявам се да се видиме и ще се чуеме, ако не си заминала да се разбереме". Поговорихме си после и го попитах да не би да го притеснявам и той ми отговори "да трябва да се обличам да излизаме айде ще се чуеме", а попринцип дори и да трябва да излиза ми казва не няма проблем стой да си говориме.

Супер фен
    Град
    България
    зарежи го
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ясна е работата,кофти е само на теб да ти пука.Има нещо,за което ще разбереш ,ако ти каже ,чак когато се върне.Поне аз така си мисля,на мен също ще ми е кофти ,ако седя и чакам двуминутно обаждане-цяла седмица.Ами,явно други неща по го заинтригуват.Прави си сметката
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Все пак момчето е на море, за да се забавлява. Ако наистина няколко негови приятели го чакат да излиза нормално да не стои и да си говори разни неща и да си казвате, че си липсвате. И сега ако кажеш, че ти на морето не оглеждаш другите момчета (има разлика да оглеждаш някого и да си влюбен в него!! ) и не се забавляваш едва ли някой ще повярва. Успокой се едва ли има нещо, за което не знаеш

Изчакай да видиш кога ще се сети да ти звънне Ако му липсваше щеше да ти звъни по няколко пъти на ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си