.
Резултати от 1 до 25 от общо 656

Threaded View

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    RedArmy, не мога да те не поздравя за думите ти. Очарован съм.
    Чачо, не си прав. "Гроздето е кисело" е фраза, специално запазена за случай на завист. Когато нещо не ти допада и ти се ще да беше по-различно, не е уместно да използваш тази фраза, защото ситуацията е съвсем различна. Ето ти един глупав пример - отиваш на празненство, с приповдигнато настроение си, очакваш да се забавляваш. Като пристигнеш обаче, виждаш, че всички присъстващи си разказват вицове от рода на Бай Ганьо турчина, Бай Ганьо французина и т.н. пръдна и закла котката в ъгъла, и същевременно на всички им е забавно и се заливат от смях. Ситуацията определено не ти е по вкуса, защото ти е тъпо, в същото време гроздето "не е кисело", защото последното нещо, което ти идва на ум е да съжаляваш, че не им разбираш глупавите смешки. Това, което изпитваш е яд, че си си загубил времето, съжаление, че толкова много хора, които иначе можеше да бъдат добра компания, са осталани с акъл на 10-годишни. Ако обаче на всеки купон, където идеш се случва това, е, тогава ще започнеш да се чувства като мен. Надявам се, че разбра алегорията.
    Ти си умно момче и сега предполагам, че ще извъртиш нещата, въпреки че не знам защото го правиш. Явно да казваш на черното бяло и даже да се аргументираш, ти вдига адреналина. Сигурно мацките се впечатляват.
    За да се застраховам обаче, ще те изпреваря. В случая пак може да се твърди, че гроздето е кисело, само че раликата е, че това е не защото е високо, а защото е вкиснато.
    Последно редактирано от procter : 07-21-2013 на 07:06

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си