- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Моето безцигарие
Отбелязвам ден 5ти - успешно преминат без тютюн.
Ще си маркирам прогреса периодично, за да мога да си отварям темата, когато съм на ръба.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
рекорд,от 17 години без цигари![]()
Носеше ми удоволствие. Обаче отдавна вече е само навик, макар че ми отне доста време да си го призная/осъзная.
Но ми е рано за равносметка, засега съм се фокусирал върху това да не запаля отново, после ще го преосмислям напълно. Към момента ми носи удоволствие да не пуша и това ми е достатъчно.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
аз вече около 20 дена някъдев началото изпитвах огромно желание, сега ми е малко по-нервно, но пък се търпи. С финансите положението обаче си е същото, то вместо цигара хапвам праскова, банан, вафла, кроасан, солети без значение нещо което да я "замести"
миналия ден запалих ама то една не се брои![]()
Винаги съм се чудел какво точно е чувството на никотиновия глад. Но поради обективни и субективни обстоятелства, едва ли някога ще го изпитам.
Welcome to the Jungle...
Горе-долу го сравнявам с това внезапно да ти се доходи до голяма нужда и да знаеш, че и да стискаш, скоро трябва да намериш тоалетна.
Браво ! аз пък никога не съм почвала а и не смятам че искам...може ли само да попитам ти на каква възраст започна?
То хубаво тема за мотивация, ама с тоя аватар
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Не ти ли напомня само как ти се пуши?
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Дядо ми така ги е спрял преди 20 години, непрекъснато е носел със себе си една кутия цигари.