.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 371

Hybrid View

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    По-важното е да отидеш, да се снимаш, да напишеш отдолу БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО, а като те питат кой са ни последните 3ма финансови министри, да кажеш - как да ги запомня, те се сменят през 4 години. Макар че някои даже не знаят имената на президентите ни от 90-та насам.
    n00bs

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Аз съм против протестите. Причините за това са твърде неадекватните и разединени искания от страна на протестиращите, основните такива са оставка и нови избори. И после какво? Ново 20, нов бардак със стари к'урви и същата патова ситуация.
    Дори няма да отделям внимание на факта, че голяма част от протестиращите го правят за разходката или пък да се правят на фейсбук-активисти. И ако има нови избори какво ще стане? Пак ще се появи Боко Тиквата, на бял кон. Против парадоксалните искания съм! Как може да искаш някой да поеме отговорност за действията си, като в същото време искаш да избяга от отговорността, както направи Боко например.
    Когато политическа сила подаде оставка, това на прост език означава да се покрие вдън земя, а не да се готви за нови избори и да "яхва протеста".
    Не се прави така! Промяната няма да дойде сама. Идеята на протестите е да се постави правителството под натиск, за да си върши работата.
    При Бойко бяхме цъфнали и вързали ли, че си седяхте всички вкъщи, а сега се сетихте да протестирате? Че на всичкото отгоре се разграничавали от февруарските протести.

Сигурно ще се повторя, но проблема е в манталитета на българите, които чакат някой да ги оправи с магическа пръчка и на следващата зора да сме Швеция, но с по-благоприятен климат.

И аз не съм във възторг от това правителство, никак, но ако алтернативата е оставка, нови избори и пак Боко Тиквата...не мерси, пукнете всичките!
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    По-важното е да отидеш, да се снимаш, да напишеш отдолу БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО, а като те питат кой са ни последните 3ма финансови министри, да кажеш - как да ги запомня, те се сменят през 4 години. Макар че някои даже не знаят имената на президентите ни от 90-та насам.
    Ей тва и аз се мъча да обясня ама ме смятат за национален предател щом не искам оставка сега и веднага
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си