- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Лятото на нашето НЕдоволство
And maybe PinkPan7her is Boyko himself.
Боко, ко праиш тука, ве?!
/хихи.
^много си тъп, бе, саше.
не видя ли, че моето беше сарказъм?
//боже, с какви спориш, Инче :Д
^да бяхте реагирали така преди да го изберете.
Повечето хора не пишат по форуми и не четат новинарски сайтове. А мнозина дори нямат Интернет вкъщи. Не може всички да са като модерните протестиращи с таблетите и това, че докато някои приемат Интернет за даденост за други си остава лукс е факт. Не всеки взима 1000 лв заплата, за да си клати кратака в някой офис. Моля богатите протестиращи да излезат от балончетата в които живеят и да се огледат наоколо.
Не съм аз изтъкващата се, а протестиращите с таблетите, те се изтъкват колко са модерни и образовани са... само защото висят по социалните мрежи. Мислят си, че целия народ има Интернет, защото си живеят в своя малък и измислен свят.
Мнозина нямали Интернет, скрий се, моля те. Абсолютно всички, които познавам, имат интернет, а познавам и хора в доста незавидно финансово положение. Не казвам, че имат последни модели лаптопи, компютри и таблети, но имат Интернет.
А че има много хора, които не четат новинарски сайтове, това ми е ясно и го намирам за доста тъжно.
good one![]()
Излез от големия град, гражданино! Пък може и затова да се дължи упадъкът на Интернет - преди десетина години по-интелигентните го използваха, а сега всяка лелка-простачка ръси поезия в Сибира и малките пикли си показват циците по сайтовете за запознанства вместо да излизат с приятели. Имам съсед, който е хамалин и дори той си прокара интернет, а е прост като капут. И после се чудим защо нивото на форумите и коментарите в нета е толкова ниско. Но то не е до образование и пари - има много прости образовани и богати хора. Май по-интелигентните останаха на страна от суетата на ФБ и седят там рядко, а по-простите влизат там да се покажат, защото е модерно, като една бивша съученичка дето телефон нямаха у тях, а сега е първа писта във ФБ.
А за новинарските сайтове - какво е тъжното? Че те са същите парцали като вестниците, но в електронен вид. Жалко е, че много хора забравиха да живеят в реалния свят и станаха зависими от виртуалния, това е наистина тъжното! Защото майките вече пропускат хранения на бебетата си, защото по цял ден драскат в БГ Мама примерно, а бебето реве в съседната стая.
Последно редактирано от mim4etuuu : 07-28-2013 на 08:27
Определено имаш проблем с интернет и менталното ти състояние. Лекувай се.
Аз живея в град с 12к човека, от които 4к са тъмнозелени, голяма част от тях имат интернет.
n00bs
ас сам адолф хитлер
дай на мене власт правим булгарите на сапун
http://pik.bg/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%...news89921.html
Пределно ясно беше на всички, че цялата тази простотия с автобуса беше активно мероприятие на мвр, ама не съм очаквал чак толкова
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Аз четох, че някои от протестиращите сами се били мазали с "кръв"![]()
n00bs
Смешко...
На мен ми писна, нито ме интересува, нито ще се занимавам.
Всичко е зле направен театър.
Пеевски, протестите, "окървавяването" правителството с гласа на Волен, всичко.
Какво невероятно умозаключение.. титан на мисълта.. гении ! Красота и изящество !
Ко стана уе? Що затихнаха така протестите?!?! Не вярвам да са свършили паричките. Все пак за откраднати милиарди говорим.Сигурно протестиращите са събрали достатъчно кинти за море и дим да ги няма.
![]()