.
Отговор в тема
Страница 3 от 11 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 264
    Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Много си далече от истината...
    е ква е истината, според тебе
    фактът, че си барнал колата значи, че мадамата ти заслужава обществено порицание като я чукне
    тъй ли ?

хаха абе кочина няма как да знаеш каква кола има,че да я наричаш кочина.Не е стикерите в една кола има повече от това ,което виждаш.Щом му е интересно ще дава каквото иска за нея не му даваш ти парите ,че да го коментираш какъв е и колко е мъж и т.н

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ако колата е по-ценна от достойнството на гаджето ти, не се сърди ако и тя те прави на 5 стотинки, като я настъпиш по обувките.

Ще ми е много весело да ви гледам как си възпитавате децата. Да слушат мама, ама да я правят на лайно, ако стане нещо с колата. Майка е все пак, почти човек.
    Сега се правиш, че не си прочел предната страница какво написах...
    Не мога да съм 100% сигурен, че и ония мисли като мен, но ако е така.... Проблем става, когато се прави че нищо не е станало и че не е проблем на другия ден да си кибича в гаража да си я направя. Ако покаже, че съжалява, ми много ясно че трябва да си идиот, за да се развикаш или да правиш някакви сцени и момичето с право може да ти тегли майната.

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    е ква е истината, според тебе
    фактът, че си барнал колата значи, че мадамата ти заслужава обществено порицание като я чукне
    тъй ли ?
    Хайде, ако те интересува отговорът, прочети това, дето съм го написал на Чачо, а преди това и на предната страница!
    едит: Ама не по диагонал.

Мега фен Аватара на Chacho
    Ако говорим за него, в най-добрият случай е умерено малоумен, щом не е могъл да й направи забележка за поведението, а е тръгнал да я засяга, като подчертава стойността на колата ("бараката на бившия ти") и намесва положението на други хора, които са значели нещо за НЕЯ, да ги унижи, че да може и тя да се почувства зле. Кво общо има бившият й? Нима не е искал да се подчертае кво е гъзенце? Чел й е морал колко по-ценна е колата от жената, личи от километри.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Ако покаже, че съжалява, ми много ясно че трябва да си идиот, за да се развикаш или да правиш някакви сцени и момичето с право може да ти тегли майната.
    Разбирам те и съм напълно съгласна с теб, но наистина ли смяташ, че момичето е имало време да си отвори устата да се извини (каквато би била първичната реакция на всеки) или онзи се е разкрещял директно?
    Защото аз не бих се извинила, ако преди това някой ми се е развикал като умопобъркан. + това, което Чачо каза за намесването на бивши. Унищожавам при обиждане на (бивши) близки хора.

Т'ва с бившия й е наистина тъпо, но ако му е паднало пердето.../не е оправдание, но е обяснение/
    ^Бас държа, че е имала време да му се извини!
    и все пак, допускам, че може въпросният да е природно тъп и да не й е дал шанс, де...
    Последно редактирано от ge6aaaa3 : 07-25-2013 на 20:03

Т'ва с бившия й е наистина тъпо, но ако му е паднало пердето.../не е оправдание, но е обяснение/
    Е най-вероятно така е станало, ама то си е показателно какво излиза от устата му. Надали ако ти падне пердето ще ти хрумне да го кажеш тва, то си е било просто потиснато.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Еми явно е имало някакви караници преди това за бившия а у и все пак това е гледната точка на момичето и нейната история.Ае като цяло мисля,че щом той не се обажда нищо не й пречи тя да се обади и като поговорят може и той да се извини.

Да не навлизаме в темата кои се карат за бивши, че ептем ще стане мазало. Да приемем просто, че й е потъпкал достойнството, което е основополагащо за една връзка, трябва да се върне, па оттам насетне може и момичето сама да му закачи лайсната освен да му се извини.

Хахаха ами според мен и 2та са реагирали остро или ще се оправят или не. Не ме ебе хаха

Сега вече, е късно тя да му се извинява. Той, ако не е абсолютен гъз или тя да се е държала напълно кифленски, ще й звънне да й се извини. В крайна сметка той си го е "върнал" за лайсната и последен е нанесал обида, такаче е редно да й се извини.

Сега вече, е късно тя да му се извинява. Той, ако не е абсолютен гъз или тя да се е държала напълно кифленски, ще й звънне да й се извини. В крайна сметка той си го е "върнал" за лайсната и последен е нанесал обида, такаче е редно да й се извини.
    И аз съм на това мнение.

anonymous708973
    Guest
    последен е нанесал обида, такаче е редно да й се извини.
    И аз съм на това мнение, винаги смятам ходовете, все едно шах играя :Д

Мега фен Аватара на 102
    Голяма дискусия се е получила за нещо толкова тривиално....

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    4-ти ден и още тази тема е в последно коментирани.. К'во толкова има да го обсъждате? Според мен момчето е доста зле.Разбирам,цени си колата,иска да е в отлично състояние и е нормално да му стане неприятно,че е тряснала вратата,ама чак пък такава драма..Редно е да й направи забележка,както е и редно тя да е била по-внимателна,но да й се развика вече е прекалено,пък и не виждам какво общо има бившия.Мисля,че той трябва да се извини,защото дефакто девойката нищо не е направила. И колкото й да държи на колата си,приятелката му трябва да е по-важна.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Помагала съм му много пъти за колата. Въпросната случка се разви в един доста приятен и спокоен ден, не сме се карали скоро, нито сме говорили за бивши. Лайсната падна, той се ядоса и я хвърли в багажника, аз казах, че не съм го искала и когато влязох и тряснах вратата той се развика. Стана ми мъчно,защото лайсната беше падала преди... след тази случка падаше отново, просто щипките не я бяха захванали добре - тя дори не се счупи, просто се откачи... Както и да е... сега всичко е COOL, Хубав ден на всички ви и обичайте това, корто не се купува с пари, защото спомените и моментите не се връщат, понякога хората -също Най-прекрасните и съществени неща в живота... всъщност не са неща

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
    Ами защо да не е нормално всеки си има някакво хоби и страст,на повечето момчета са ни колите и моторите,на момичетата са ви там гримове ,обувки ,дрешки ,вие как крещите като ви разрошим косите или ви настъпим и пищите като ненормални "Ооо косата ми " .Естествено,че ще й се развикам като блъска ,нещо за което аз съм се старал и го чупи.
    ае ти гледаш ли какво пишеш ? знаеш ли кои са тия дето ''оо косата ми,обувките ми не знам си какво '' това са същите тия лигли,като тоя лигльо с колата.. мен ако питаш тоя заслужава точно е такава лигла до него.. а и момичето не е казало,че е започнало да се смее или нещо такова... още повече,че не го е направила нарочно
    съгласна с поста на пантерата на първата страница

Голям фен Аватара на sneering
    Егати скучно-дебилната автомобилна компания.Не знам как издържате повече от 20 минути при такива,които имат само една тема на разговор и всичко останало им е през к**а

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Като "лайна", ама с допълнително "с".
    rofl

Кой знае какъв цигански тунинг е колата на гаджето на авторката и сигурно е някое изпърдяно БМВ или Голфче от 90-те ама й крещи все едно има Порше. Как може да си хващате такива ограничени тъпаци не знам?

Егати скучно-дебилната автомобилна компания.Не знам как издържате повече от 20 минути при такива,които имат само една тема на разговор и всичко останало им е през к**а
    Явно има голям кур с който я ебе, друга причина да му търпи простотията не виждам.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Аз нямам кола, но обещавам да не ти викам, ако правим секс

Мега фен Аватара на babity
    Бахти пищялките от женската част, майна. Все едно някой нещо ви казва кат' давате майка си и баща си в магазините за обувки. Същото е. Към чуждите вещи - с уважение!

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Още ли си с приятеля си> ?
    Да. Тва е нищо.

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Бахти пищялките от женската част, майна. Все едно някой нещо ви казва кат' давате майка си и баща си в магазините за обувки. Същото е. Към чуждите вещи - с уважение!
    Ще се принизиш на нивото на кола, за да може да овикваш гаджето си за обувки ли? Че аз така го разбрах.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си