- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Халюциногенни гъби (Тема без простотия!)
Щрудел ние снощи така се изпънахме, като струни (но не с такива гъби)
По едно време много ми се препи вода, устата ми изсъхна, обаче не можах да сляза от колата да си купя вода
А ти от тия гъби "рофл", да не получиш оргазъм както си стоите в някое заведение и приятелят ти да се чуди какво да те прави![]()
Ами да ви кажа честно яла съм гъби над 7-8 пъти и е голям филм....само че е мн трудно да се намерят.... Нз аз не че искам да ви друсам ама ви ги препоръчвам защото няма такова чувство...буквално е неуписуемо,но е много яко, виждаш света по съвсем различен начин след тва или по време ...даже мойе и да не го виждаш. Лошо е ако имаш Bad Trip понеже е мн гаден филм и имаш некунтрилуеми халюцинаци иначе след тва нищо ви няма само ако пушите трева след някфо късо време след употребата им примерно ден , два е яко зле защото пак хващат в някфи къси степенинадявам се да ви е помогнало ;д
еее можеш ли да ми намериш и на мен![]()
![]()
еее можеш ли да ми намериш.. аз така де и аз съм пробвала няколко пъти ни е много shit докато си намеря.....
Един фр пробва (но шит) вика че е било голямо мазалоприбрал се за 2 часа и имал Халюцинации държал го 8 часа така че пари да ми дадат не бих пробвал
![]()
F$@k suicide silence!
Chestno da vi kaja gabite I vsichki podobni halucigeni pri redovna upotreba imat traino vliqnie varho mozaka i po nqkoe vreme veche nqma da vi trqbvat nit gabi nit nishto za da halucinirate
Животът е хубав не го пропилявай!!!
Интересно ми е да ги използвам с терапевтична цел.
Ама аз като знам как се филмирам от трева, какво остава за гъбити![]()
Попринцип ме кефя концепцията да изтрещиш в няк'ъв брутален трипм но си е опасно..
Като знам как ме хваща от коЗ(то тва не пуша камо ли друго да пуша/ям).. Не мерси, да се филмирам.. взема си напрая харакири (сепуко)...
Приятели са похапвали казат, че е супрер яко, всичко ти се изкривява, не знаеш къде си и кой си..
Има и халюцинации и бонуси, но ако имаш заложена шизофрения в семейството примерно, може да се "отключи"..
Трябва да си с много добър mindset на много спокойно място и около теб да има поне 1 чист.. да те/ви пази..![]()
Щрудел не се обиждай, но ти ще превъртиш ако се надрусаш с гъбки, просто ти е много нежна душицата и ще изтрещиш, или пък другия вариант е да яздиш розовия еднорог, от темата на чачо...![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
преди всичко, както с всеки един наркотик въздействието им е доста субкетивно(различава се при всеки) и си зависи от човека,а като става въпрос за халюциногени зависи и от светогледа му и цялостната му психическа уравновесеност
ако искаш да се вкараш във филма на халюциногените(и въобще тези по-така духовно изразени преживявания на наркотиците) е така, от чисто любопиство,гъбите са най-подходящи и безвредни(което е относително имайки предвид,че всико хубаво все пак малко или много вреди, а и пак си опира до отделния човек),само трябва да си емоционално стабилна,да си в подходяща среда(сред природата) и да си с някви ненапрягащи хора,с които знаеш че ще ти е яко и няма да откачат
сетивата ще ти се изострят десетократно,възприятията ще ти се изкривият,в един момент фантазия и реалност могат да се слеят в едно,но все пак ще си достатъчно адекватна и ще можеш да се контролираш напълно(стига да са налице горните предпоставки и да не прекалиш нещо с "дозата" ;д), абе въобще заслужава си всеки да опита поне веднъж... experience-a е уникален
^Ндам, представям си какъв трип ще е, ако Щруди предруса с гъбки...
Не могат да я свалят от еднорога после..![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
пафкал съм точно един път и беше мега трип ;д , щото явно и беше както си трябва салвията,но по принцип знам, че качествената(предизвикващ та халюцинации) салвия расте само на някви точно определени места и поради тези съображения едва ли тука можеш да си намериш хубава
лично на мене ми беше мега филм,пуши се на луличка, надърпваш се яко 3 х 3дърпания(поне така ми бяха казали) и точно след 1 минута си като в безтегловност(поне при мене), аз лично не можех нито да мръдна нито да кажа нещо адекватно,само седях облегнат и мега отпуснат,като премазан,смеех се и се опитвах да възприема ситуацията;д,до халюцинация не се стигна,(като изключим преливането на цветовете един в друг и някво странното чувство за нереалност)ама се чуствах се1 се гледам от 3то лице и явно си ме беше ловнала как си трябва.10 мин по-късно си мега свежия се1 излизаш от банята и нищо не си пушил ;д бе доста добро беше,ама не съм фен и според мене си е нещо,което се прави 1 път, стига да е както трябва^^
Ако взимаш трябва да има човек с теб, който е пробвал и има опит, и мястото трябва да е спокойно например някой горичка, полянка и всякакви такива. Ако вземеш и отидеш на 4-ти например е много по-вероятно да имаш bad trip.
Салвията е с много краткотраен ефект, но филма може да е много силен, за това със сигурност ако сте трима например единият пуши и другите са около него за да могат да реагират ако нещата станат извън контрол и така се редуват. Друг е въпросът да си намериш леджит.
Екстракт или листа пуши? и ако е било екстракт, какъв(Гледах, че има 10х. 20х и тн.)?
Гледах, че тук:
http://spokoshop.com/index.php?_a=viewProd&productId=95
продават, дали е качествена?
И според мен е нещо за веднъж-два пъти, колкото да опознаеш подсъзнанието си до някаква степен, а не за редовна употреба.
^ Стана ми интересно и поста му свърши..![]()
Dr. Gregory House
LSD e подобно, но няма пристрастяване (няма как да има, организма привиква и му отслабва ефекта - като кафето). Въпреки това е категоризирано като Клас А наркотик в Англия и еквивалентно в много други държави, това е на нивото на хероина и морфина и кокаина. Голяма част от нещата които са класифицирани като наркотици са по-безвредни от алкохол, цигари и дори кафе. А част от тях всъщност са полезни, но тъпия закон ми ги забранява.
Реших да си излея гнева към света.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
тия 1200 микрограма по-добре ги остави. намери салвия с възможно най-висока концентрация (не пипай шано, да не пипнеш диабло). салвията я пуши с бонг задължително. ефекта е 15-20 мин, но е повече от перфектно. качваш се на пасажерската седалка до шофІора му казваш да пусне Радио Нова (или някой предварително подготвен диск с Lybo Ursiny, DJ Borra или Andrez).
Приятно прекарване.
WE ARE NOT ANGELS!
пфф,бати есето написах и се е изтрило втф
с две думи пафкал съм един път - беше мега филм,но и салвията явно беше качествена,защото доколкото знам това растение расте само на строго определни места и вероятно тука е много малък шанса да си намериш качествена.
филма е следния - пафка се на луличка, надърпваш се яко 3 x 3дръпки(така ми казаха поне де) и точно след 1 минута се чувстваш като в безтеглевност,само седях облегнат без да мога въобще да мръдна(въобще никва воля нямаш) и да направя или кажа квото и да било,само седиш и се чувстваш като премазан буквално,гледаш и се филмираш,но неможеш да реагираш просто си в някъв филм(не казвам свят щото не стигнах до някви реални халюцинации,ами по-скоро някво интуитивно усещане) и на мене лично ми беше много смешно и понеже бях с някви хора се опитвах нали да говоря някви сериозни неща,но нещата,които излизаха от устата ми съвсем не бяха нещата,които исках да кажа,не можех никва мисъл да формулирам разбираем,абе нищо общо с това което имам предвид и ми беше много смях в общи линии цялата тая неадекватност. до халюцинаций не се стигна,картиниите и цветовете ти преливат едни в други и те обзема някво много странно чувство за нереалност,аз лично се чувствах се1 се гледам от 3то лице(някво много странно не мога да го обясня;д)и след точно 10 мин. се чувстваш мега свежия се1 туко що си излязъл от банята и се1 нищо не си пушил. абе много яко преживяване си беше,ама не съм фен като цяло и според мене е нещо,което един път се опитва,само трябва да е както трябва салвията
Последно редактирано от socareless : 07-29-2013 на 17:08
нищо, аз си го пресъздадох, беше добър повод да поупражня малко паметта,че все по често почва да ми изневерява тая неверница!
Хаха, случва се,случва се.
Нещо относно горния ми пост да споделиш? :д
еми екстракт...май, в същата еппруветка беше,а колкото до качеството не мога да ти помогна,тъй като нито химичния състав по принцип му знам,нито какво трябва да е идеалното състояние, ма лично аз не бих си зел от някъв сайт или по-скоро от някъв рандом сайт,щото е пълно с фейкове и нищо чудно да си поръчаш салвия и да ти пратят някъв синтетичен шит с половината менделеева в него или няква неловеща плява
по интересувай се малко повечеко ако толкова искаш да пробваш и си намери няква хубава оферта(иначе не си струва),най-добре някой познат да ти препоръча няква оферта или сайт - така е най-легитимно и safe - смисъл ти си знаеш де, ма ако ше го правиш го направи кат хората иначе няма файда:>
Първо е важно да решите с каква цел искате да взимате - духовно пречистване, приятно пътуване или от любопитство.
Намерете в себе си правилната нагласа спрямо това, което ще се случи. Нагласа тип "ще халюцинираме, за да имаме халюцинации" води до лоши неща в повечето случаи...
Не се страхувайте да намерите хубави гъби. Има два вида в България, дрън-дрън. Ми, не - хората отглеждат, докарват се от чужбина и прочие. По-добре малко повече смелост и търсене от колкото бед трип конкретно заради некачественост/непринадлежност.
Малко затегнаха нещата покрай Калчев, но той е смислен човек и не му е за пръв път. Както той си търси правата и качеството си ги търсете, и вие.
Питайте вашият водач/"дилър"/приятел какво точно да правите, как точно да взимате, какво точно ви дава. Въпроси, въпроси и въпроси - интересувайте се, няма място за срам - осъзнатостта с която гъбите ще ви дарят означава знание, ако не го търсите и без тях, значи не заслужавате подобно изживяване.
Важно е да се избере правилно място за самият процес. Ако си имате водач - нека той избере. Ако нямате или ще взимате с по-повърхностна цел има няколко правила. НЕ на високи места. НЕ по апартаменти. НЕ в гората. НЕ по тъмно.НЕ сами. Помислете добре кое място ви носи най-много комфорт и чувство за безопасност. Помислете добре и за човек, който ви носи същото. И решете дали те биха били подходящи спрямо това.
НЕ и на евтините алтернативи. Има хапчета и други начини за предизвикване на сходни в простият смисъл ефекти. Не, не и не. При тях няма как да осъзнаете кое е реално и кое не е (делириум). Халюцинациите са лоши. Все едно доброволно отивате в ада...
Основното е това... Ако някой има въпроси да стреля.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ