.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 117 от общо 117
    Цитирай Първоначално написано от socareless Виж мнението
    еми екстракт...май, в същата еппруветка беше,а колкото до качеството не мога да ти помогна,тъй като нито химичния състав по принцип му знам,нито какво трябва да е идеалното състояние, ма лично аз не бих си зел от някъв сайт или по-скоро от някъв рандом сайт,щото е пълно с фейкове и нищо чудно да си поръчаш салвия и да ти пратят някъв синтетичен шит с половината менделеева в него или няква неловеща плява
    по интересувай се малко повечеко ако толкова искаш да пробваш и си намери няква хубава оферта(иначе не си струва),най-добре някой познат да ти препоръча няква оферта или сайт - така е най-легитимно и safe - смисъл ти си знаеш де, ма ако ше го правиш го направи кат хората иначе няма файда:>
    Аз смятам, че спрямо статусът на Салвия в България да се поръчва по интернет е достатъчно безопасно. Улицата и "познатите с готините оферти" са по-опасни.

Конкретно за цитираното от девойката:

Our Salvia is imported from Oaxaca, Mexico.

.....

In contrast to most Salvia extracts on the market, our salvia extracts are 'standardized'. This means that it is purified, which has several benefits over 'crude' extracts:

It is more potent than crude extracts
    It is much less damaging to your health than crude extracts, containing no extra plant fats or solvent residues
    It can be kept much longer, in theory indefinitely when kept out of direct sunlight
    The quality is consistent from batch to batch
    Търси още информация за самият продукт.
    А интернет пазаруването си има рискове - без значение за салвия или коледна украса ще е.

Вече, ако сте наистина мнителни - семки/растение и всичко се развива пред очите ви.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Супер фен Аватара на socareless
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Аз смятам, че спрямо статусът на Салвия в България да се поръчва по интернет е достатъчно безопасно. Улицата и "познатите с готините оферти" са по-опасни.
    аз не съм казал че е опасно,а по-скоро че ще я изпържат,а едва ли сайтовете предлагат опцията "върни след като изпушиш,ако не достигнеш желания ефект", а и как да не си мнителен като всеки гледа как да те изпържи с оглед единствено на собствените си печалби
    под познат имах предвид някой,който е пробвал "офертата", дава добри отзиви и му имаш доверие

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Познат е поръчвал оттам и е доволен, но не ми е кой знае колко близък и тн, за това питах за още мнения + инфо точно дали не е синтетичен боклИк. Нерви да си гледам цяло растение за еднократното пушене нямам.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Хора, пърженето > от това да ти пробутат някоя гадост. Когато правите подобни експерименти, не жалете толкова средства, за да не излезе евтиното скъпо.

Щруделчето ако е яла гъбки, си я представям в някакъв изтрещял трип. Милата крехка пеперудка.

Мега фен Аватара на FunkyPie
    поживях си и се върнах,а кво заварвам тука
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    мда,добем добре ще е да го знам

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Познат е поръчвал оттам и е доволен, но не ми е кой знае колко близък и тн, за това питах за още мнения + инфо точно дали не е синтетичен боклИк. Нерви да си гледам цяло растение за еднократното пушене нямам.
    Аз, до колкото знам това са двамата пича от Пловдив, които до преди година-две бяха с един доста по-мизерен сайт. Те никога не са пържили или продавали жмелове, съответно събраха пари и се прехвърлиха, за да изглежда максимално легитимно. Сега са уж много анонимни, но съм почти сигурна, че са те.

Те продават вапоризатори за по 500 лева единият пък вие се плашите, че ще ви цакат на дребно с жмелове за 30те ви лева...И то с продукт, който се продава по цял свят и чието качество реално не зависи от тях, и ви идва опакован, и непипнат.
    Като не ви харесва - чуждестранни сайтое бол. Легално е - от какво се притеснявате? Спестете повече от джобните и го направете като хората...
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Аз, до колкото знам това са двамата пича от Пловдив, които до преди година-две бяха с един доста по-мизерен сайт. Те никога не са пържили или продавали жмелове, съответно събраха пари и се прехвърлиха, за да изглежда максимално легитимно. Сега са уж много анонимни, но съм почти сигурна, че са те.

Те продават вапоризатори за по 500 лева единият пък вие се плашите, че ще ви цакат на дребно с жмелове за 30те ви лева...И то с продукт, който се продава по цял свят и чието качество реално не зависи от тях, и ви идва опакован, и непипнат.
    Като не ви харесва - чуждестранни сайтое бол. Легално е - от какво се притеснявате? Спестете повече от джобните и го направете като хората...
    Не се притеснявам за цакане с парите, а питах за качество. Именно защото и чуждестранните сайтове не ги знам, предпочитам да поръчам от български, не е до притеснение. Не ми е проблем и да дам 5-10-15 лв повече, стига да знам, че си заслужава.

aii i az iskam da probvam daje super mngo iskam noo do takava stepen che da imam halucinacii .. a typoto e che ne znam ot kyde da si nabera ili da si kupq .. ako nqkoi znae da mi pishe,,

Цитирай Първоначално написано от FuckReallity Виж мнението
    Ами да ви кажа честно яла съм гъби над 7-8 пъти и е голям филм....само че е мн трудно да се намерят.... Нз аз не че искам да ви друсам ама ви ги препоръчвам защото няма такова чувство...буквално е неуписуемо,но е много яко, виждаш света по съвсем различен начин след тва или по време ...даже мойе и да не го виждаш. Лошо е ако имаш Bad Trip понеже е мн гаден филм и имаш некунтрилуеми халюцинаци иначе след тва нищо ви няма само ако пушите трева след някфо късо време след употребата им примерно ден , два е яко зле защото пак хващат в някфи къси степени надявам се да ви е помогнало ;д
    ъъъ are namerii mi iskam i az da probvamm chuvall sym che moje da se samoubiesh ili da ubiesh nqkoi ako ima nqkoi pri tebe . smisyll pravish li neshto ili prosto si lejish s otvoreni ochi ?

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от lexdobrev Виж мнението
    ъъъ are namerii mi iskam i az da probvamm chuvall sym che moje da se samoubiesh ili da ubiesh nqkoi ako ima nqkoi pri tebe . smisyll pravish li neshto ili prosto si lejish s otvoreni ochi ?
    ЛОЛ човек, нали знаеш че става така както си го напраиш или с две думи "коту стани-стани" леле

Супер фен Аватара на nyancat
    баси винаги съм си мислил,че ОП е перманентно на гъби.живота ми е бил една лъжа!

Пс. истината не е в гъбите или салвията,а Допамина мили приятели,но скоро сигурно и това ще разберете :**

..

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    А и не е гаранция, че ще останеш жив, след или по време на употребата им. точка.
    Чувала съм, че след третата употреба можеш да останеш така за винаги .. Но за смътни случаи не ..

Супер фен Аватара на nyancat
    ЗА ЩТРУДЕЛА САМО ХЕРТЗ

много теоретици - нулеви практици...
    страхливци бол - иначе големи ексцентрици...

от гъбите не се пристрастява, нито се умира... нито пък от салвията...
    авторката, плевенчанка, едва ли ще намери отговорите на тия въпроси в този форум...
    Последно редактирано от igaydarov : 10-03-2014 на 21:59

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Ммм, ядох от холандските трюфели. С визуален ефект и действително трипа ми беше мега визуален и мега як. Бих искала да пробвам и със спиритуален ефект, но не се очертава да е скоро. :Д

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    От арт хората излизат страхотни алкохолици, а често и "трипави".

Само психотропни са ви у главите, ей.

Мега фен Аватара на pe6oskeiborda
    абе какви са тия простотии хора не четете ли заглавието
    ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си