.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Ама те говедата си бойкотират о(т)бора и били най - вярната публика , вместо да го подкрепят , го бойкотират.

Мега фен Аватара на SurfSky
    Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
    Ама те говедата си бойкотират о(т)бора и били най - вярната публика , вместо да го подкрепят , го бойкотират.
    http://vbox7.com/play:42076f4e64 !!! ( в профила има още )

"Шоп" - му кажи и спри да се занимаваш.

Ами то и майните не падате по-долу, че даже няма кой да ви бие по простотия. Кажи му тъпа майна и спри да се занимаваш. Същите мангали като пазарджиклии, заралии и бургазлии. Въобще хората от Южна България са тъпи, прости свине. И все вземат най-много пари, че и магистрали си правят. А истинската България - Северна кога ще си има магистрала? Исторически факт - 681 г. когато е основана България къде се е намирала - в земите на днешна Североизточна България, а не на юг от Стара Планина. Рекламата на филибето беше толкова смешна по телевизията, Севлиево е сто пъти по-красиво, за Габрово, Тетевен и Велико Търново да не говорим!

Супер фен Аватара на nexttt
    Вие пък в Северна България сте много хубави.. Честита да ни е победата (:

В България футбол няма и между другото проявата ти е малко селска...

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Айдее гувядата от лефскиньо в момента ги ебе локо пд. Стискайте палци да си остане 1:2.

Ееее Камбуров, в ЦСКА никакъв те немаше, ама има явно някаква полза от тебе, щом вкара на селски.
    Последно редактирано от OoVasKoO : 07-28-2013 на 18:55

kamila
    Guest
    От много години съм левскарка и ми е жал за това което става в клуба

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    васку, минет, а ти от кой отбор си?
    щото май си от антиЛевски?

ПС- папагалите много бързо забравиха как 20 години ги е'бем и си оправяхме головата разлика с тях.

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    васку, минет, а ти от кой отбор си?
    щото май си от антиЛевски?

ПС- папагалите много бързо забравиха как 20 години ги е'бем и си оправяхме головата разлика с тях.
    Аз съм от ЦСКА, гувядо. Наричайте ни както си искате, но не вие имате 2 полуфинала за КЕШ, нали? Ся не ми изреждай четвъртфинала в лигата и групите на ШЛ. Ти знаеш ли кво е да победиш байерн в най-добрата си форма година след като са станали европейски шампиони?
    Когато бяхте преди с наско яко купувахте мачове и съдии, особено срещу нас, сега след като перуката е увиснал дали ще е пак така?
    Бтв, що правиш правописна грешка? Пише се ЛеФски, Уефски, КенеWCки, такъв евроидиот с извършени толкова много мръсотии срещу другите отбори просто не заслужава да носи името на Васил Левски. Дреме ми на хуя кво ще ми кажеш, сигурно ще е каквото дрънкат други ваши фенчета. Ех колко жалко е да си лефскар... МУУУУУУУУУУУ Да не забравиш на кой пръв са викали така: Лефски, свине, свине, свине,свине,Лефски, свине...

Последно редактирано от OoVasKoO : 07-29-2013 на 20:10

Град
    София
    Аз видях само веднъж да пише цска и около 10 Левски или там както е яко, според свинските ви разбирания.
    Стана ми ясен, ти дори не от ЦСКА, ти мразиш Левски, дори не си чорбар.
    А нещата, които ги написа ги слушам от подобни на тебе от около 15 години, ти тогава сигурно не си знаел какво е футбол, когато аз съм ходил за пръв път на дерби в сектора. Така, че не ми се прави на фен и на чорбар, щото стана ясно колко си.

Ех колко жалко е да си лефскар . . . Беше ми ясно какво ще ми напишеш

Супер фен Аватара на nexttt
    Ето за това никой не харесва феновете на ЦСКА... Вие повече мразите Левски, от колкото обичате своя отбор.

Лефски има хиляди причини да бъде мразен. Поне половин България го мрази.

Град
    София
    Сигурно за 150-ти път пишеш "колко жалко е да си левскар", жалко, че не можеш да се видиш отстрани какъв си.

Аз иначе съм съгласен, че половин България ни мрази. Преди всичко половин България мрази София, след това Левски.

Цитирай Първоначално написано от nexttt Виж мнението
    Ето за това никой не харесва феновете на ЦСКА... Вие повече мразите Левски, от колкото обичате своя отбор.
    Има такива във всяка агитка.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Кога играхте по селските групи ,кога отбор станахте ..
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Аз видях само веднъж да пише цска и около 10 Левски или там както е яко, според свинските ви разбирания.
    Стана ми ясен, ти дори не от ЦСКА, ти мразиш Левски, дори не си чорбар.
    А нещата, които ги написа ги слушам от подобни на тебе от около 15 години, ти тогава сигурно не си знаел какво е футбол, когато аз съм ходил за пръв път на дерби в сектора. Така, че не ми се прави на фен и на чорбар, щото стана ясно колко си.

беги бе
    не думай
    пфффффффффффф
    само ЦСКААААА

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    беги бе
    не думай
    пфффффффффффф
    само ЦСКААААА
    Хахаха само такаа
    L'homme est n

Цитирай Първоначално написано от cunt Виж мнението
    Кога играхте по селските групи ,кога отбор станахте ..
    А Мура как е?! 1 точка от 6 мача в Лига Европа?! Локомотив как ви чукаха с 4:1 преди 2 - 3 години тук... Да не продължавам.

Град
    София
    Колкото повече говориш,толкова повече се излагаш :д Винаги сте били зад нас и там ще си останете
    L'homme est n

Цитирай Първоначално написано от cunt Виж мнението
    Колкото повече говориш,толкова повече се излагаш :д Винаги сте били зад нас и там ще си останете
    Да бе , вярвай си. Четирибуквието е най - голямата грешка в нашето първенство.

Град
    София
    и защо е най-голямата грешка? Пак ти казвам колкото по-малко говориш ,толкова по-малко се излагаш. Въобще не искам и да влизам в спорове и полемики и да сравнявам Левски и ЦСКА с пловдивското отборче. Тва е като да сравнявам ман шити с Ман Юн. Трай си там радвай си се на мимолетните ви успехчета ,че като мутрата която ви е собственик ви остави пак ше си играете по-селските групи. Аре лека от мене няям нерви да се разправям за глупости
    Последно редактирано от cunt : 07-31-2013 на 20:02
    L'homme est n

Не е като Мура. ЦУРА е най - голямата измислица. Тодор Живков все ви пращаше в ЕКТ и ви даваше по някоя титла.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си