.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 77

Не е свързано със секс, но ми е много важно да разбера истината!

Реших да пусна темата тук, защото ще се види от най-много хора, а именно така има по-голяма вероятност някой да ми помогне.Накратко - пиша си с едно момиче от 7 месеца и сме си станали малко или много близки, споделя ме си какво ли не, пишем си за всичко и никога не ни е скучно, но понякога се държи странно.Твърди, че е срамежлива и като спомена, че искам да се видим в скайп поне за малко започва да се ядосва и тотално се променя.Свикнах с това, но след като и предложих да се видим на живо(от различни градове сме) реагира по същия начин, а в същото време твърди, че много иска да се видим.Започна да си измисля някакви опрадвания, но въпреки всичко аз продължавам донякъде да й вярвам, може би защото имам чувства към нея.
    Молбата ми е, ако някой случайно я познава лично или от фейсбук, или просто знае нещо за момичето от снимките, които ще кача, нека каже, за да разбера най-накрая дали ме лъже и крие нещо или наистина е много срамежлива и просто не е събрала смелост да се видим.Само да добавя, че имам нейния фейсбук, но няма да го дам нарочно.Още нещо странно е, че почти няма харесвания на снимките, коментари също, което в днешно време е странно особено за красивите момичета.

http://alfa.kachi-snimka.info/images...375196907a.jpg

http://alfa.kachi-snimka.info/images...375196994v.jpg

http://alfa.kachi-snimka.info/images...375197056j.jpg

http://alfa.kachi-snimka.info/images...375197096t.jpg

http://alfa.kachi-snimka.info/images...375197128d.jpg

Голям фен Аватара на nevermind...
    От кога има акаунт във фейсбук?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Лъже те, ама не моеш да се усетиш, с тия провокативни снимки, ебем ти срамежливата девойка ти ебем!..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

От началото на Март тази година.

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Най-вероятно не е тази, за която се представя..

Голям фен Аватара на nevermind...
    100% фейк в такъв случай.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Космат чичко?

И на мен ми е много съмнително с тоя фейсбук, но знае ли човек...нека видим дали някой знае нещо повече за момичето от снимките.

Мега фен Аватара на tori
    Изглежда кифленски. И фейк. Може да е 120 килограмов чичак. Дай ми фейсбука и на личен, искам да видя.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Изглежда кифленски. И фейк. Може да е 120 килограмов чичак. Дай ми фейсбука и на личен, искам да видя.
    Момиче е със сигурност, личи си...просто може би се срамува от външния си вид и иска да я мисля за красива.Фейсбук засега не мисля да давам на никого...

И според мен е фейк, но пък ти си опознал момичето като характер и щом си я харесал опитай да поговориш с нея относно това и я убеди да ти каже истината.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Космат чичко?
    Сигурно

А по телефона опитвал ли си да говорите? (ако и това откаже по-скоро е космат чичко)

Ами, фейсбук приятелите й? Излеждат ли истински - от един град, от един университет и т.н.? Ако има такива хора и изглеждат фейк - работата е ясна. Ако не изглеждат фейк им драскаш по едно съобщение дали я познават, защото еди-кво си.
    А и фейсбук приятелите й рандъм ли са? В смисъл един от Перник, един от Монтана, един от Кнежа, един от Париж и прочие?

Пробвай да й пишеш от профил на приятел и виж дали ще си противоречи за нещо - когато мотаеш много хора забравяш някакви маловажни, но показателни факти.

Имейла в профила + скайпа, който ти е дала - пусни им по едно гугъл търсене. С кавички, без кавички, добави уместни ключови думи и т.н.

Ъпдейтва ли снимки редовно? А нещо странно по самите снимки?
    Питай я кой е този бар http://alfa.kachi-snimka.info/images...375197096t.jpg или в кое заведение е снимана първата снимка и проучи дали лъже...
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

anonymous708973
    Guest
    Мотае те мега брутално.

Не се впрягай да правиш всичките тия неща от горния пост, най-много да й кажеш да си даде номера, ама това само би доказало, че е момиче, а не че е това конкретно от снимките.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от perf0rmance Виж мнението
    Момиче е със сигурност, личи си...просто може би се срамува от външния си вид и иска да я мисля за красива.Фейсбук засега не мисля да давам на никого...
    Добре де, откъде си сигурен, че е момиче? Разговор по телефона поне водили ли сте?

Хахахаххаха е няма такава тема Много ясно, че те мотае.
    weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    ..
    Не те знам какво си, но често срещам твои мнения из форума и .. евала, човек, много ме кефиш
    А по темата - казаха ти вече какво да правиш.

Супер фен Аватара на socareless
    дори само момиче да е пак ще е много

Благодаря за съветите, но идеята е да се намери някой, който да познава или да има някаква информация за въпросното момиче от снимките, за да стане ясно дали е тя или не.Ясно е, че всичко е много странно, но докато не съм сигурен на 100% не бих искал да правя заключения.
    За тези, които се опасяват да не е някой чичко - не е!Чували сме се, а и както казах по-горе - личи си и по много други неща...все пак си пишем от доста време, а и не съм малоумен.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Защо не говорите в скайп, с камери? Така ще разбереш най-добре :Д
    *сън*

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Момиче е, просто не е тази, за която се представя. Вероятно е или по-малка, или не се смята за достатъчно красива.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Абе тая на всяка снимка е различна бе.Пък като гледам бюста на една е огромен на друга е плоска като мене.Но тия снимки нямат обшто по между си.

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Чичко едва ли, но явно момичето праща чужди снимки. Няма друго логично обяснение да си е такава симпатяга, да се снима наляво-надясно, пък да не иска да си пусне камера в скайп или пък да се видите на живо.
    +1

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Вероятно е някоя комплексирана девойка, чийто външен вид няма нищо общо с този на момичето от снимките. И понеже е филмарка я е страх, че като разбереш, че не е тази, за която се представя, ще й теглиш майните и ще спреш да се занимаваш с нея и да й вдигаш нищожното самочувствие.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си