- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колата пред жената
Задай си въпроса дали ще имаш ВРЕМЕ да се засрамиш, извиниш и замениш, ако насреща ти се разкрещят като побъркани.
Напълно закономерен въпрос.
Автоманиак на 19-20 години би се държал по съвсем различен начин с приятелката си от автоманиак на 25-6. 5 кирливи годинки са, ама си казват думата.
Не знам въпросният на колко е, но изключения от правилото винаги има.
Аз, обаче, държа да знам за какво са се скарали в колата?![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Трактовката на Якудза не беше лоша :д
Аз пак си мисля, че не са се карали в колата, а е искал да изпъкне на фона на гаджето, щото му е станала пацата от новата кола.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Другия път като направи така, му сери в багажника.
n00bs
Това, че отсреща са избухнали по никакъв начин не смекчава това, което аз съм направила. От друга страна пък и аз не съм длъжна да изтърпявам нервите на всички. Поемам си дълбоко въздух, правя опит да прекъсна тирадата. Ако не се получи се оттеглям докато афекта се уталожи и после отново по горната процедура.
Когато ми крещят.. някакси чувството ми за вина започва да се запътва към нулата....
Да питам аз жените...Що си мислите,че все вие требва да сте на първо място и постоянно вниманието да е стоварено върху вас д...а?????Вижте,че като му е праснала вратата му е казала..Ми кво толкова нали ще я оправиш!!!Тва не е ли непукизъм от нейна страна към негова вещ,която цени!!!!
Уоу, много удивителни
Успокой се де.
Не съм нервен или превъзбуден хахахха.Та ще ми отговорите ли на въпроса примерно вие г-це или г-жо Супер,хипер,мега мод![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Въпросът ти завършва с 4 удивителни.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Една мутра вади цигара и подава на друга:
-Цигара?
-Знам, бе, тъпанар!
Нещо неможеш да отговориш в темата ли?Затова ли ти е манииката към моите удивителни?
Или комплексчета нещоо незнам и аз....
Браво на тебе.А колкото до темата на никой не му е приятно да му трошат нещо,което му е любимо в което хвърля труд и пари.Ако ще и на 50години да е,барака да е каквото и да е там.А тия дето хранат,че колата е барака..колко коли сте имали вие?Колко коли сте карали?Книжки имате ли изобщо,че да говорите,че колата боклук,кенеф и тем подобни...
Ееее Дийнооо.. ти един подарен Форд Мустанг от баща си имаш и вече Кой-съм-аз....
Как го прецени това хахахаххахахаха.В заблуда си бате.Пък и не съм фен на американките.
Днешно време дечорлята бързат да вземат кола, а още не са си платили сами жилището, сметките, храната, образованието, кафетата, дрехите, пр.
А ти от кое време беше?