.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Question Вашите знаят ли?

Та.. въпросът ми е: вашите знаят ли, че не сте девствени? Повечето ми приятелки не могат и да си помислят да кажат на техните. За мой късмет пък моята майка е готина. С нея си споделям всичко, относно секса. А вие?

Ти не беше ли девствена?Или те бъркам с някой?Съжалявам, ако е второто.

Бъркаш нещо.

Мега фен Аватара на tori
    Знаят, да. Защо трябва да го крия? Единственото, което казват, е да внимаваме какви ги вършим и да не станем родители на млади години.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    на 23 съм, от 5 години не живея с тях, би било странно да не знаят, не си говорим за това, някак странно ще ми дойде по телефона да си обсъждам сексуалния живот с майка ми...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    не майка ми е проста и си мисли,че на 20 съм девствен хаха
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мда, твърдо убедени са в моята девственост, особено когато се наложи да заведа момиче вкъщи (което всъщност се случва рядко, отдавна не живеем заедно).
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Само майка ми знае но на 20 нормално да не съм девствена така че сиг и баща ми така си мисли но с него не сме говорили никога за това

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...BD%D0%B8%D0%B5 като майка ти е готина,защо да не можеш да говориш с нея за това?(знаех си,че и аз съм те чела някъде )
    Иначе да,и двамата знаят.Чак да си говорим за това в подробности-не,но съм говорила с майка си за контрацепция и тя беше с мен,когато ми изписаха противозачатъчните миналия път.Имам им доверие и на двамата с баща ми и те имат на мен.

Ем аз взех, че проявих смелост и и казах, та в петък съм на гинеколог..

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от fckd Виж мнението
    Ем аз взех, че проявих смелост и и казах, та в петък съм на гинеколог..
    Браво на момичето!

Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...BD%D0%B8%D0%B5 като майка ти е готина,защо да не можеш да говориш с нея за това?(знаех си,че и аз съм те чела някъде )
    Иначе да,и двамата знаят.Чак да си говорим за това в подробности-не,но съм говорила с майка си за контрацепция и тя беше с мен,когато ми изписаха противозачатъчните миналия път.Имам им доверие и на двамата с баща ми и те имат на мен.
    и при мене е било така когато бях непълнолетна.. та родителите ви винаги могат да са ви полезни в такива случаи.. давайте го по-смело

Мега фен Аватара на ameli
    Не сме говорили, но майка ми не е вчерашна все пак

Цитирай Първоначално написано от lqlqlq.. Виж мнението
    и при мене е било така когато бях непълнолетна.. та родителите ви винаги могат да са ви полезни в такива случаи.. давайте го по-смело
    Много правилно. Според мен това "нашите знаят, но всички си траем" е грешка в комуникацията. Разбира се не значи, че трябва да се описват подробности, но трябва да има диалог.

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Цитирай Първоначално написано от Schliwobeatz Виж мнението
    Много правилно. Според мен това "нашите знаят, но всички си траем" е грешка в комуникацията. Разбира се не значи, че трябва да се описват подробности, но трябва да има диалог.
    Ей това ми е проблема на мене.. На 18 съм и никога не бих говорила за такива неща с майка си, а ми се иска да мога да и споделя ако има някакъв проблем.. но не бих..

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    И двамата знаят. На майка ми сама казах, с баща ми не помня каква беше историята май беше казал, че му е ясно, че не се гледкаме просто и аз потвърдих. Никога не съм се притеснявала да говоря за това с нашите. :Д

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    С майка ми сме приятелки, знае още от като се е случило... А съм на 17 и си имам приятел от година и половина и на баща ми му е пределно ясно...

Цитирай Първоначално написано от evilgirl95 Виж мнението
    Ей това ми е проблема на мене.. На 18 съм и никога не бих говорила за такива неща с майка си, а ми се иска да мога да и споделя ако има някакъв проблем.. но не бих..
    И защо не? Хапе ли? Говорите ли си по принцип за някакви неща? Има ли диалог, или само "яде ли", "как беше даскало"?

Голям фен Аватара на PurpleSand
    Цитирай Първоначално написано от fckd Виж мнението
    За мой късмет пък моята майка е готина. С нея си споделям всичко, относно секса.
    +++ И аз така,но тате ... изключено.
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Цитирай Първоначално написано от Schliwobeatz Виж мнението
    И защо не? Хапе ли? Говорите ли си по принцип за някакви неща? Има ли диалог, или само "яде ли", "как беше даскало"?
    Аз май не съм от най-споделящите хора.. не споделям почти нищо.. тя винаги е искала да и казвам какво става с мен, но аз не го правя.. пределно ясно е, че с приятеля ми го правим.. ходим от 4 години.. но просто не мога да и го кажа.. не мога да и кажа и че ходя на прегледи при гинеколог.. макар че е нещо нормално.. трябва да се прави веднъж в годината.. но аз си крия всичко..

Почти на 18 съм , родителите ми ме мислят за "доброто момче" но идея си нямат кви съм ги вършил

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Имах почти 3 годишна връзка, през това време повече съм спала в тях, отколкото в нас.Предполагам се досещат.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Майка знае че не съм но знае че съм го правила само с един.

Цитирай Първоначално написано от evilgirl95 Виж мнението
    Аз май не съм от най-споделящите хора.. не споделям почти нищо.. тя винаги е искала да и казвам какво става с мен, но аз не го правя.. пределно ясно е, че с приятеля ми го правим.. ходим от 4 години.. но просто не мога да и го кажа.. не мога да и кажа и че ходя на прегледи при гинеколог.. макар че е нещо нормално.. трябва да се прави веднъж в годината.. но аз си крия всичко..
    На теб ти се иска да споделяш, майка ти те подкрепя. Спред мен и на двете ще ви е по- спокойно и отношенията ви ще са по- добри ако започнеш да и разказваш някакви неща. Започни с по малко, не е нужно всичко на един дъх да и казваш.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Майка ми за цикъла не можа да ми каже, когато бях на 9, за секса ще и споделям пхаха. На 17 години съм, не живея с тях, нямат представа, че съм имала връзки, че имам една в момента. Следователно и за секса не знаят. Баща ми, обаче, няма да реагира изобщо хубаво. Той обясняваше как на 18 години още не знаел какво е това, а пък ние на 14 вече всичко можехме. Ами, имаше образователни предмети в училище, хах

Пък и не смятам, че това е нещо, което ги засяга.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си