.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от evilgirl95 Виж мнението
    Ей това ми е проблема на мене.. На 18 съм и никога не бих говорила за такива неща с майка си, а ми се иска да мога да и споделя ако има някакъв проблем.. но не бих..
    И защо не? Хапе ли? Говорите ли си по принцип за някакви неща? Има ли диалог, или само "яде ли", "как беше даскало"?

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Цитирай Първоначално написано от Schliwobeatz Виж мнението
    И защо не? Хапе ли? Говорите ли си по принцип за някакви неща? Има ли диалог, или само "яде ли", "как беше даскало"?
    Аз май не съм от най-споделящите хора.. не споделям почти нищо.. тя винаги е искала да и казвам какво става с мен, но аз не го правя.. пределно ясно е, че с приятеля ми го правим.. ходим от 4 години.. но просто не мога да и го кажа.. не мога да и кажа и че ходя на прегледи при гинеколог.. макар че е нещо нормално.. трябва да се прави веднъж в годината.. но аз си крия всичко..

Цитирай Първоначално написано от evilgirl95 Виж мнението
    Аз май не съм от най-споделящите хора.. не споделям почти нищо.. тя винаги е искала да и казвам какво става с мен, но аз не го правя.. пределно ясно е, че с приятеля ми го правим.. ходим от 4 години.. но просто не мога да и го кажа.. не мога да и кажа и че ходя на прегледи при гинеколог.. макар че е нещо нормално.. трябва да се прави веднъж в годината.. но аз си крия всичко..
    На теб ти се иска да споделяш, майка ти те подкрепя. Спред мен и на двете ще ви е по- спокойно и отношенията ви ще са по- добри ако започнеш да и разказваш някакви неща. Започни с по малко, не е нужно всичко на един дъх да и казваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си