.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Unhappy Как да го накарам да си признае??

Има едно момче което много харесвам и мисля че се влюбвам.Мисля си че не съм му безралична по начина по който ми говори и ме гледа ,как стоим дълго заедно сами и си говорим и се гледаме в очите...тъй като е по-срамежлив и ми го е казвал даже , искам по някакъв начин да го накарам да си признае най-накрая очевидното ,но не знам как...като го питам се опитва да сменя темата,изчервява се и не знам как да подходя.... на 16 сме ако питате..

Голям фен Аватара на Starless
    Признай си ти, ако си права би трябвало да ти отвърне. Ако не си достатъчно смела му прави някакви намеци.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от oburkanata_32 Виж мнението
    като го питам се опитва да сменя темата,изчервява се и не знам как да подходя....
    Представям си как си застанала пред него и гледайки го втренчено в очите "Харесваш ме, нали? Признай сиии..."

Защо е толкова важно да го казва? Щом го усещаш предприеми някакви действия и ще си покаже.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Оговорете си срещна очи в очи и му кажи, че го харесваш, пък ако той те харесва ще ти отвърне, ако ли не продължаваш напред да не е единственото момче на земята ще си намериш ново.

Погали му ръката и я хвани. Със сигурност ще ти отвърно, но понеже е срамежлив може и мине известно време преди да те целуне и само да се гушкате. Няма нужда от думи в случая.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Приближи се дискретно,стисни го за лешниците и постави въпроса директно,като усилваш силата на хвата на всеки 10 секунди забавяне.Това ако не свърши работа,не знам кое би.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

направи му свирка, усп грешна тема. Ако имаш лично пространство с него, не си губи времето с писане във форума ами просто започни темата и чакай той да я довърши, преди вероятността да загуби интерес, което е лесно на тази възраст

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си