Kaena Smith

Преди известно време отговаряше в "разпитвайте ме...",тогава беше написал нещо за хората и "рамките",ако се сещаш,би ли го споделил отново. Честно казано не си спомням за какво е идело реч и в момента не мога да го възпроизведа. Ако си малко по конкретен сигурно ще се сетя.

Как би реагирал,ако :
- приятел ти звънне посред нощ с думите: "убих човек" . Хората, които имат привилегията да ми звънят посреднощ се броят на пръстите на едната ми ръка. Знам защо я имат така отговора ще е "Чудесно, имаш ли лопата? Или да взема и за теб?" Абсолютно сериозно.
- пред теб млад мъж удари приятелката си. Случвало се е, меся се и защитавам момичето.
- порасналата ти дъщеря ти заяви,че ще става мюсюлманка и ще се ожени за арабин. Стига да идва на гости, и да се запознае с тамошните закони - проблем няма. Че те са по строги отколкото ние.
- се окаже,че твоя близка приятелка заснема клипове на самоубийства и ги качва в youtube . юТЪП няма да пуснат клипчета със самоубийства. Но ти разбрах идеята. Ще поприказвам с нея, за да разбера защо го прави. Не че ще има значение, предвид че не одобрявам самоубийствата и не бих искал да им се осигурява показност. Най-вероятно ще се дръпна от нея. Доста ще се дръпна.

Как си представяш живота в страна,където музиката е забранена ? Equilibrium
Какво човек не може да си купи ? Клиширано, но факт.
С пари можеш да купиш часовник, но не и време, което е скъпоценно.
Можеш да купиш легло, но не и съня – пълноценния сън.
С пари можеш да купиш храна, но не и апетита.
С пари можеш да купиш книга, но не и знание и интелигентност.
Можеш да купиш диплома, но не призванието и мъдростта.
С пари можеш да купиш лекарство, но не и здраве.
Можеш за купиш положение, работно място, но не и уважение.
С пари можеш да купиш кръв, но не и живот.
Можеш да купиш секс, но не и любов.
С пари може да се купи лукса, но не и красотата.
С пари можеш да подкупиш адвокат или съдия, но не и честността и справедливостта.
Може да се купи къща, но не и уютния дом, спокойствието и хармонията.
С парите може да се купи развлечението, но не и щастието.
С пари може да се купи кръст с разпятието, но не и истинското разпятие.
С пари можеш да купиш по-луксозно място в гробищата и скъп паметник, но не можеш да си купиш място в Небето при Бога.
С пари можеш да купиш Библията, но не и спасението, което тя предлага.
Можеш да купиш пластмасов или гипсов идол, или изваян бог, но не и Живия Бог, Който е създал всичко видимо и невидимо.
Много неща могат да се купят с пари, но вътрешния мир, святостта, радостта и щастието, не могат да се купят.
Духовните ценности, са безплатни!

DisappointedDreamer

Значи родителя възпитава детето си да бъде гей? Т.е., липсата на възпитание/грижи/обич го правят гей?

ъъъъ, има много деца, които изобщо не са били отглеждани от някого, но не са гей.

Разочарована съм. Страшно много.

Нямам повече желание да задавам въпроси.
Ти попита, аз отговорих. Не смятам че хомосексуализма е нещо нормално, не бих го толерирал независимо от човека срещу мен при никакви обстоятелства.

granger

какво ще ми купиш за рождения ден? Ма ти и рд ли имаш бе, другарко? Хмелови напитки и манджа по желание за тебе. Докато викаме за наш'те :Р