- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към женската аудитория.
Може би има и други такива теми, но питам, защото може би не само аз се интересувам от това. Момичета, болеше ли ви при първия път (ако да, поносима ли беше болката)? Изпитвахте ли удоволствие? Имаше ли наличие на кръв (отново - много ли или няколко капки)? След първия път имахте ли кръвотечение?
П.П. Не ме нападайте с коментари от сорта на "глупави випроси задаваш" и други от сорта. Силно се съмнявам, че съм единствената, интересуваща се. Благодаря Ви предварително.
Глупави випроси задаваш.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Не чети темата като ти е глупава. Умник
Мен ме боля, но малко и поносимо. Не бих казала, че ми е било неприятно, но и не изпитах голямо удоволствие. Имаше малко кръв, не мога да определя колко точно, но не е било някакво мазало![]()
Има милиооооон такива теми, разисквани не веднъж.
http://lmgtfy.com/?q=%D0%BF%D1%8A%D1...B0%D1%82%D0%B0 Уау.
Мен ме болеше малко, имаше леки наченки на удоволствие, нямаше кръв нито преди, нито след това.
Момичета, болеше ли ви при първия път? Да.
(ако да, поносима ли беше болката) Да.
Изпитвахте ли удоволствие? Да.
Имаше ли наличие на кръв? Не.
След първия път имахте ли кръвотечение? Не.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Благодаря ви много!![]()
Болеше ме, имаше кръв и 2рия път даже. Болката беше остра, поносима.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Боля ме доста, но в границите на поносимото.. Не изпитах кой знае какво удоволствие, не ми беше комфортно. Имаше кръв, но много малко и само тогава.
Боля си да, леко остричка болка, но поносима, кръв имаше. Важното е да се отпуснеш. Удоволствието идва постепенно... Не се стягай, само веднъж е това и после минава![]()
![]()
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
За щастие не ме боля, но ми беше адски странно.Кръв нямаше и дори момчето не разбра, че съм девствена.
Мен ме боля много първите 3-4 минути, после не усещах болка, кръв имаше доста и така до 3-я път някъде..
Не ме болеше, нямаше и кръв.
Удоволствието беше мноого мъничко, по-скоро беше любопитство. :Д
Болеше ме, но по-скоро защото бях с такава нагласа... доколкото помня, беше отдавнаболката беше поносима и нямаше кръв. Удоволствие имаше следващите пъти
![]()