- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Книги-споделете!!
Предложете книги (всякакъв жанр) ..Кажете си мнението за тях..И аз ще се включвам : )
Триологията "Игрите на глада" !!Уникални книги..ако не сте ги прочели ви ги препоръчвам![]()
триологията "Fifty shades" -или на български "Петдесет нюанса"-доста перверзни книги..развиват въображението...но има и романтика в тях.Препоръчаха ми ги,прочетох ги и ми харесаха : )
perverzni v smisil??
az ceta "sineokomomche" stranno zapleten trilir i leko psiharski no te kara da se zamislish..![]()
класиките няма да ги споменавам
има една наскоро нашумяла поредица "Пърси Джаксън и боговете на Олимп". На мен ми харесва
Всичко на Дан Браун - аз в момента по тях съм се зарибила.
"Пърси Джаксън и боговете на Олимп" го четох в 4 клас
Падам си по любовните романи. Произведението "Тетрадката" от Никълъс Спаркс най-много ми хареса, струва си четенето.
Преди няколко дена прочетох "Люлякът и розата" на Лий Майкълс. Тя също ми беше много интересна.
И на мен страшно много ми харесват книгите на Дан Браун. Иначе в момента чета "Северно сияние". Хубава е, въпреки че на моменти ми става скучна
Аз днес започнах "шестица купа" на Карлийн Томпсън. Книгата си струва-поне според мен.Иначе съм чувала,че книгите на Дан Браун са много хубави : )
Какво толкова им харесваш на нюансите ?
Мен в книжарницата ме беше срам да ги разглеждам![]()
реших веднъж да разлистя петдесетте нюанса в една книжарница..
първото нещо, което видях сред случайно разлистване, беше "тя му го хвана", второто /на друга страница/ "тя пъшкаше" или нещо подобно... И се отказах да я разглеждам![]()
Да,тя наистина е МНОГО перверзна...но после започват да се влюбват...въпреки,че с тези сцени +18 направо ще се побъркам![]()
Веднъж и при мен се случи нещо такова - понеже вкъщи имаме библиотека, търсих някоя книжка да прочета. Видях някаква книга, наречена "Единайсет минути" и взех да я разлиствам, за да разбера за какво става въпрос, но съвсем случайно попаднах на "разгледа в училище еротични списания", "значи това бил сексът", "прави секс със..." и направо повече не я погледнах...
Скитница на Стефани Майер (Майър)-зависи от превода...много хубава книга,но филмът не ми хареса много...
Триологията "Кейн" -Тереза Медейрос също не е лоша..има малко вампиризъм...но е и романтична...съдържа и любимата ми реплика "И ти ли,Бруте?"![]()
Всяко решение си има проблем-Керстин Гир ...трябва да се прочете...авторката има хубави книги
паднали ангели. В момента я чета много е интересна поне за мен понеже е тийн също така Училище за лоши момичета и еребус![]()
ХАРИ ПЕТЪР, ЗДРАЧ.. сеш се.
Иначе това, което аз чета... Стивън Кинг(Сияние, Мъртва Зона, Мизъри...), Хауърд Лъвкрафт - Некрономикон.
Тук-таме някой шерлок холмс :S.