.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Инфекция

Hybrid View

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Kalpazanka, кръвната ми захар беше 2.4 преди 1 месец. Взиман ми е секрет всички пъти, когато ми е назначавано лечение, но това е защото аз настоявам. Бельото винаги си го пера на 90 градуса и го гладя, самобръсначката я сменям след всеки курс на лечение, а по принцип я сменям на 6-7 дни.
    6mateto антибиотици съм взимала толкова много, че вече не помня кога последно не съм взимала. Скоро и болницата посетих. Преди всякакъв антибиотик пия или Дифлукан или Кандизол. Пък тези нистатин и подобни... просто вече съм ги ползвала и по 2 пъти.. без ефект.
    Секс правя само с презерватив.
    Личната ми лекарка пък (тая заблудена кранта) ми вика ''а аз направление за гинеколог няма да ти дам, едни гъбички, какво са едни гъбички? Организма ти ще се самоизчисти, той има това свойство да се самоизчиства от кандидата, може след 10 години да стане, но ще стане. И без това нямам направления.. послушай ме'' и направо ме разби с този лаф. Естествено отидох на часно..
    Последно редактирано от gersinkaa : 08-04-2013 на 19:04

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от gersinkaa Виж мнението
    Kalpazanka, кръвната ми захар беше 2.4 преди 1 месец. Взиман ми е секрет всички пъти, когато ми е назначавано лечение, но това е защото аз настоявам. Бельото винаги си го пера на 90 градуса и го гладя, самобръсначката я сменям след всеки курс на лечение, а по принцип я сменям на 6-7 дни.
    Орален глюкозотолерансен тест ти предлагам да направиш. При такава упорита кандида е редно да изключим нарушение във въглехидратната обмяна. Пусни си за всеки случай и изследване за ХИВ.
    Пробиотици слагаш ли във влагалището?
    Колебая се дали би имало смисъл да си правиш тоалет на гениталиите с Розалгин... докато тук светилата те съветват да се подмиваш с чиста вода /ама че анусът е близо и може да има ешерихия- голям праз/...

Цитирай Първоначално написано от 6mateto Виж мнението
    Антибиотика отслабва имунната система и затова има течение.
    Направо бих ти отлепила шамар за тва мнение, ако си ми пред очите. Антибиотикът нарушава баланса в естествената ти микрофлора- избива освен гадните, и добрите бацили в теб, били те в дебелото черво, влагалището и т. н. Дисбактериозата и развитието на патогени са причината за течението.

Не се мий със какво ли не. Само чиста вода, а понякога отвара от смрадлика
    Отново глупости. Нали има там бактериален растеж, нали уретрата е само четири сантиментра! Най-малкот, което може да си докарате с подобни врели-некипели, е уретрит или цистит, а ако сте по-усърдни в простотията, може и пиелонефрит да си докарате от невежество. Анусът е близо, как може да ви мине през ума да се плацикате само с вода?

Цитонамазка правиха ли ти.
    Цитонамазка от възпалени лигавици не се взима, защото ще даде висока група по Папаниколау и ще ви се изкарат ангелите! Когато се излекува възпалението, тогава се търси патология по маточната шийка!
    Последно редактирано от kalpazanka : 08-05-2013 на 07:16

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Орален глюкозотолерансен тест ти предлагам да направиш. При такава упорита кандида е редно да изключим нарушение във въглехидратната обмяна. Пусни си за всеки случай и изследване за ХИВ.
    Пробиотици слагаш ли във влагалището?
    Колебая се дали би имало смисъл да си правиш тоалет на гениталиите с Розалгин... докато тук светилата те съветват да се подмиваш с чиста вода /ама че анусът е близо и може да има ешерихия- голям праз/...

Направо бих ти отлепила шамар за тва мнение, ако си ми пред очите. Антибиотикът нарушава баланса в естествената ти микрофлора- избива освен гадните, и добрите бацили в теб, били те в дебелото черво, влагалището и т. н. Дисбактериозата и развитието на патогени са причината за течението.

Отново глупости. Нали има там бактериален растеж, нали уретрата е само четири сантиментра! Най-малкот, което може да си докарате с подобни врели-некипели, е уретрит или цистит, а ако сте по-усърдни в простотията, може и пиелонефрит да си докарате от невежество. Анусът е близо, как може да ви мине през ума да се плацикате само с вода?

Цитонамазка от възпалени лигавици не се взима, защото ще даде висока група по Папаниколау и ще ви се изкарат ангелите! Когато се излекува възпалението, тогава се търси патология по маточната шийка!
    Не мога да разбера защо винаги гледаш да се заяждаш- не само с мен в случая, а и с други. Аз говоря за моя случай, какво е станало и как се е оправило. Не съм си го измислила и прочела от някъде. Може нещо от моите неща да е съвпаднало с проблемите на другите момичета. С това за антибиотика си хвърли камъни в твоята градина, защото хем ми спориш и ще ме биеш, хем обясни по- точно, това което аз казах.
    И все пак понякога народната медицина е по- добра и не вреди толкова, колкото съвременната
    n0 mus1с, n0 l1f3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си