.
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Инфекция

Threaded View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от gersinkaa Виж мнението
    Kalpazanka, кръвната ми захар беше 2.4 преди 1 месец. Взиман ми е секрет всички пъти, когато ми е назначавано лечение, но това е защото аз настоявам. Бельото винаги си го пера на 90 градуса и го гладя, самобръсначката я сменям след всеки курс на лечение, а по принцип я сменям на 6-7 дни.
    Орален глюкозотолерансен тест ти предлагам да направиш. При такава упорита кандида е редно да изключим нарушение във въглехидратната обмяна. Пусни си за всеки случай и изследване за ХИВ.
    Пробиотици слагаш ли във влагалището?
    Колебая се дали би имало смисъл да си правиш тоалет на гениталиите с Розалгин... докато тук светилата те съветват да се подмиваш с чиста вода /ама че анусът е близо и може да има ешерихия- голям праз/...

Цитирай Първоначално написано от 6mateto Виж мнението
    Антибиотика отслабва имунната система и затова има течение.
    Направо бих ти отлепила шамар за тва мнение, ако си ми пред очите. Антибиотикът нарушава баланса в естествената ти микрофлора- избива освен гадните, и добрите бацили в теб, били те в дебелото черво, влагалището и т. н. Дисбактериозата и развитието на патогени са причината за течението.

Не се мий със какво ли не. Само чиста вода, а понякога отвара от смрадлика
    Отново глупости. Нали има там бактериален растеж, нали уретрата е само четири сантиментра! Най-малкот, което може да си докарате с подобни врели-некипели, е уретрит или цистит, а ако сте по-усърдни в простотията, може и пиелонефрит да си докарате от невежество. Анусът е близо, как може да ви мине през ума да се плацикате само с вода?

Цитонамазка правиха ли ти.
    Цитонамазка от възпалени лигавици не се взима, защото ще даде висока група по Папаниколау и ще ви се изкарат ангелите! Когато се излекува възпалението, тогава се търси патология по маточната шийка!
    Последно редактирано от kalpazanka : 08-05-2013 на 07:16

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си