- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ДА Лъжем ли гаджето че не сме девствени? За и Против
Първоначално написано от Aleandra
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Темата беше да излъжеш ако не си девствен а кажеш че си девствен!Първоначално написано от sexy_for_you
![]()
![]()
Е, с моята приятелка като го правихме за пръв път, въобще не е ставало на въпрос дали някой от нас е девствен или не. Тя не беше, а аз - да. И мога да ти кажа, че тя не разбра! Но в течение на времето и разговорите стана ясно, че аз не съм го правил с друга преди нея, и на нея това много и хареса! Въобще не е имало реакция, че може да скъсаме поради тази причина. Така че, ако двама се обичат, това дали си девствен, или не, не е ама никакъв фактор.Първоначално написано от killer_machine
Да излажем ли гаджето,което не е девствено, че ние сашто не сме?
П.С. Правописът е автентичен!
Все повече се разпростират "връзките", в които не се общува. Нормалните хора обменят информация за предишните си връзки. Да не говорим, че човек се държи по-различно, когато другият е девствен.Първоначално написано от Анонимко
Аз супер много се гордеех,че съм девствена!А знам,че и моя приятел мн се радва,че ми е първи!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Естествено, че ще се редва. Все пак си била само на 12!!!!! щеше направо да се побърка от ужас, ако не беше девствена на тази възраст. А по темата-девствеността, не е порок. Да я съхраним повече, за да се радваме на хубав и пълноценен сексуален живот. Все пак сексуалният бум на жената е след 30 годишна възраст!
не не бих излъгала че съм спала с някой ако е така
ако не съм ще си кажа че съм си деватвена!
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Щял да се побърка? Нямаше да се учуди, тя му е въртяла свирки почти от началото, а е била на 11.
Кремче, защо нямах твоя акъл преди години...
Ние не сме се лъгали и след като си казахме истината всичко протече идеално защото всеки знаеше за другия и знаеше как да реагира![]()
Ехо приятели искам съвет за следното нещо, което приятелката ми написа във Facebook.Ето го и съобщението:
"mnogo dulgo mislex. Ti sex do sega pravil li si? Shtoto ako ne si nqma kak prosto da sme zaedno shtom ti neznaesh da pravish sex. Ne iskam da kusame ne go priemai taka. Az mn sum shtastliva s teb i ne iskam da kusame. Poneje mnogo mislex i gledam che si mi pisal da ti dam shans ok shte ti dam vtori shans obache mnogo te obicham . Neznam ti dali izpitvash tova kum men no az te obicham tolkova mnogo che si nqmash na ideq... "
това съобщение някой може ли да ми го обясни,защото едновременно ми е зададен въпрос и ми се дава втори шанс. Как да го разбирам,ако съм правил значи ми дава втори шанс или даже,ако не съм правил ми дава втори шанс не знам как да го разбирам кажете ми вие?
по-добре да не го правиш, защото все някога ще разбере, може би още първия път хахааха
така или иначе тя ще разбере ... ще си пролиичи,че не си толкова опитен .. и най-много да ти направи муцуната,че си я излъгал.![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
благодаря за помощта приятели аз ще я попитам днес кое е по-важно АЗ или СЕКСА и ще видя какво ще ми каже благодаря отново
не трябва да лъжем, защото после ще я разочароваме... може да съм на 13 и да нямам НИКАКЪВ опит със секса (което е нормално), но знам, че лъжите винаги излизат наяве....рано или късно
трябва да си много голям тъпанар, за да излъжеш за това ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Оппа.. аз без да исках гласувах за Да, за да избегнем вАзможните предрасъдаци и да сме по спокойни пАрвия път. , всъщност исках да гласувам за Не, за да намерим разбиране и съдействие.
+ ТВА ПРАВИ АНКЕТИ, АМА СИ ОПРАВИ ПРАВОПИСА!
Да излажем ли гаджето,което не е девствено, че ние сашто не сме?
-----------------------------------------------------------------------
Излъжи го, че не тежиш 150кг
Излъжи го, че не си бръснеш брадата
Излъжи го, че не гълташ
Повечето лапИта днес, приемат девствеността като няк'во много тежко, страшно и прокажено бреме, а всъщност няма такова нещо..
Е сега разбирам да си на 30 и да си девствен/а тогава е някак странно..
Но иначе не виждам какъв е проблема дори да си на 20 и да си девствен/а..
Всеки го прави, когато реши, че е готов.. На нас не ни влиза в работата..
А пък и да си кажа на под секрет, в девствеността има нещо сладко и невинно, а може би и доста наивно..
Има и минуси разбира се, но има и своят чар..
И не няма смисъл да лъжеш гаджето си..
ПП- даже не съм чел темата, само по заглавието..
ПП 2- темата е от 2007?!![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
По темата - изобщо не го бяхме коментирали преди да правим секс. Понеже бях на 20, той може би беше приел, че е нормално да съм правила вече, а пък за мен не беше кой знае каква драма "първият път" и реших да не го паникьосвамНяколко дни по-късно му казах, де, той беше втрещен и ми благодари, че не съм го предупредила, щото наистина е щял да се притеснява много повече
![]()