.

Виж резултатите на анкетата: Да излажем ли гаджето,което не е девствено, че ние сашто не сме?

Гласували
84. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, за да избегнем вазможните предрасъдаци и да сме по спокойни парвия път.

16 19,05%
  • Не, за да намерим разбиране и съдействие.

58 69,05%
  • Не, заштото ще ни помисли за задръстени.

10 11,90%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Не го излъгах, нямаше и да го направя. В това да си девствен няма нио странно и срамно.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Не го излъгах, нямаше и да го направя. В това да си девствен няма нио странно и срамно.
    Темата беше да излъжеш ако не си девствен а кажеш че си девствен!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от killer_machine
    И за к'во да лъже тя веднага ще разбере.... а пък ако жена излъже да не говорим...
    Е, с моята приятелка като го правихме за пръв път, въобще не е ставало на въпрос дали някой от нас е девствен или не. Тя не беше, а аз - да. И мога да ти кажа, че тя не разбра! Но в течение на времето и разговорите стана ясно, че аз не съм го правил с друга преди нея, и на нея това много и хареса! Въобще не е имало реакция, че може да скъсаме поради тази причина. Така че, ако двама се обичат, това дали си девствен, или не, не е ама никакъв фактор.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да излажем ли гаджето,което не е девствено, че ние сашто не сме?

П.С. Правописът е автентичен!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Е, с моята приятелка като го правихме за пръв път, въобще не е ставало на въпрос дали някой от нас е девствен или не. Тя не беше, а аз - да. И мога да ти кажа, че тя не разбра! Но в течение на времето и разговорите стана ясно, че аз не съм го правил с друга преди нея, и на нея това много и хареса! Въобще не е имало реакция, че може да скъсаме поради тази причина. Така че, ако двама се обичат, това дали си девствен, или не, не е ама никакъв фактор.
    Все повече се разпростират "връзките", в които не се общува. Нормалните хора обменят информация за предишните си връзки. Да не говорим, че човек се държи по-различно, когато другият е девствен.

Супер фен
    Аз супер много се гордеех,че съм девствена!А знам,че и моя приятел мн се радва,че ми е първи!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Естествено, че ще се редва. Все пак си била само на 12!!!!! щеше направо да се побърка от ужас, ако не беше девствена на тази възраст. А по темата-девствеността, не е порок. Да я съхраним повече, за да се радваме на хубав и пълноценен сексуален живот. Все пак сексуалният бум на жената е след 30 годишна възраст!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    не не бих излъгала че съм спала с някой ако е така
    ако не съм ще си кажа че съм си деватвена!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

НЕ, защото е глупаво и безмислено.Той/тя е с теб, заради това, което си - не е нужно да се правиш на нещо различно.
    На който му се убива време...

Щял да се побърка? Нямаше да се учуди, тя му е въртяла свирки почти от началото, а е била на 11.

Кремче, защо нямах твоя акъл преди години...

Ние не сме се лъгали и след като си казахме истината всичко протече идеално защото всеки знаеше за другия и знаеше как да реагира

Ехо приятели искам съвет за следното нещо, което приятелката ми написа във Facebook.Ето го и съобщението:
    "mnogo dulgo mislex. Ti sex do sega pravil li si? Shtoto ako ne si nqma kak prosto da sme zaedno shtom ti neznaesh da pravish sex. Ne iskam da kusame ne go priemai taka. Az mn sum shtastliva s teb i ne iskam da kusame. Poneje mnogo mislex i gledam che si mi pisal da ti dam shans ok shte ti dam vtori shans obache mnogo te obicham . Neznam ti dali izpitvash tova kum men no az te obicham tolkova mnogo che si nqmash na ideq... "
    това съобщение някой може ли да ми го обясни,защото едновременно ми е зададен въпрос и ми се дава втори шанс. Как да го разбирам,ако съм правил значи ми дава втори шанс или даже,ако не съм правил ми дава втори шанс не знам как да го разбирам кажете ми вие?

Супер фен Аватара на mlakniwe
    2007

по-добре да не го правиш, защото все някога ще разбере, може би още първия път хахааха

Цитирай Първоначално написано от JetRed Виж мнението
    Ехо приятели искам съвет за следното нещо, което приятелката ми написа във Facebook.Ето го и съобщението:
    "mnogo dulgo mislex. Ti sex do sega pravil li si? Shtoto ako ne si nqma kak prosto da sme zaedno shtom ti neznaesh da pravish sex. Ne iskam da kusame ne go priemai taka. Az mn sum shtastliva s teb i ne iskam da kusame. Poneje mnogo mislex i gledam che si mi pisal da ti dam shans ok shte ti dam vtori shans obache mnogo te obicham . Neznam ti dali izpitvash tova kum men no az te obicham tolkova mnogo che si nqmash na ideq... "
    това съобщение някой може ли да ми го обясни,защото едновременно ми е зададен въпрос и ми се дава втори шанс. Как да го разбирам,ако съм правил значи ми дава втори шанс или даже,ако не съм правил ми дава втори шанс не знам как да го разбирам кажете ми вие?
    ако ти е написала такова нещо, значи не ти си важен за нея, а сексът

Голям фен Аватара на PurpleSand
    така или иначе тя ще разбере ... ще си пролиичи,че не си толкова опитен .. и най-много да ти направи муцуната,че си я излъгал.
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

благодаря за помощта приятели аз ще я попитам днес кое е по-важно АЗ или СЕКСА и ще видя какво ще ми каже благодаря отново

не трябва да лъжем, защото после ще я разочароваме... може да съм на 13 и да нямам НИКАКЪВ опит със секса (което е нормално), но знам, че лъжите винаги излизат наяве....рано или късно

Мега фен
    Град
    <3
    трябва да си много голям тъпанар, за да излъжеш за това ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Оппа.. аз без да исках гласувах за Да, за да избегнем вАзможните предрасъдаци и да сме по спокойни пАрвия път. , всъщност исках да гласувам за Не, за да намерим разбиране и съдействие.
    + ТВА ПРАВИ АНКЕТИ, АМА СИ ОПРАВИ ПРАВОПИСА!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Да излажем ли гаджето,което не е девствено, че ние сашто не сме?
    -----------------------------------------------------------------------
    Излъжи го, че не тежиш 150кг
    Излъжи го, че не си бръснеш брадата
    Излъжи го, че не гълташ

Мега фен Аватара на baby_baby
    Против съм не виждам смисъл да лъжете за това

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от alkobalko Виж мнението
    +1
    Няма смисъл от лъжа.Глупаво е просто.Но всеки както си прецени.
    Аз също не го излъгах и така беше по-добре.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Повечето лапИта днес, приемат девствеността като няк'во много тежко, страшно и прокажено бреме, а всъщност няма такова нещо..
    Е сега разбирам да си на 30 и да си девствен/а тогава е някак странно..
    Но иначе не виждам какъв е проблема дори да си на 20 и да си девствен/а..
    Всеки го прави, когато реши, че е готов.. На нас не ни влиза в работата..
    А пък и да си кажа на под секрет, в девствеността има нещо сладко и невинно, а може би и доста наивно..
    Има и минуси разбира се, но има и своят чар..

И не няма смисъл да лъжеш гаджето си..
    ПП- даже не съм чел темата, само по заглавието..

ПП 2- темата е от 2007?!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    2007 са лъжели, че не са девствени, сега лъжат, че са.

По темата - изобщо не го бяхме коментирали преди да правим секс. Понеже бях на 20, той може би беше приел, че е нормално да съм правила вече, а пък за мен не беше кой знае каква драма "първият път" и реших да не го паникьосвам Няколко дни по-късно му казах, де, той беше втрещен и ми благодари, че не съм го предупредила, щото наистина е щял да се притеснява много повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си