- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училищни "потреби" :) :p
Прегледах всички форуми и не намерих нито един на тази тема, за това давайте всичко което според вас е необходимо за новата учебна година. Раници , моливи.....И коя марка е най-подходяща според вас.
Каквото всяка година - моливи, химикалки, тетрадки и това е ;д
хаха подвързии не съм ползвала от 4ти клас сигурно, както и етикети, ох върнах се в детските години :Д
тетрадки ще ми трябват, супер много паус, милиметрова хартия, туш, рапидографи и сигурно от тия огромните папки -.- :Д
още етикети, маркери, гумичка, тиксо, линия, пергел, триъгълник, острилка и едно USP да се гръмнеш кат ти е скучно![]()
Цветни и монохромни боички
Химикали
Някъв молив и гума, острилка може
Тетрадки
Етикети
Учебници
Пергел, триъгълник
Облечки май няма да ползвам за тетрадките
Това ще е.
За тази година:
- подвързии (даже от миналата год.ми останаха доста)
- обикновени моливи/ само един молив
- гумичка за триене
- тетрадки (голям и малък формат)
- учебници
- няколко тетрадки-речник
- няколко скицника за рисуване
- етикети
- химикали
Може и милиметрова хартия да взема.
Мисля да карам със старата си училищна чанта и ще съм с нея, докато "издаде багажа".
Последно редактирано от ~The Smile~ : 08-03-2013 на 18:29
Абе тва на аватара ти от Kaichou wa Maid-sama! ли е ?
Я кажи, струва ли си тва аниме?
Последно редактирано от OoVasKoO : 08-03-2013 на 19:30
Обичайните боклуци:
Поне 100215 химикалки .
Скицник. Поне 2.
Линии, транспортири, пергели... транзистори.
Обичайните учебници.
Тетрадки голям и малък формат.
Моливи. Предпочитам автоматичните :3
Гумъ.
Типично shoujo си е, не очаквай някаква уникална и неповторима история. Става си за губене на време и ми хареса, че героинята не е поредната сладка, разсеяна и весела девойка (има ги и тея моменти, но много ги мразя ония с пискливия глас, дето само някой трябва да ги пази и спасява). От друга страна аз не си падам много по такива анимета, може на теб и да ти хареса.
Последно редактирано от cartwheelzombie : 08-03-2013 на 19:38
^ уча (и то за последна година) геодезия, като тази година ще имам предмети като картография където на ръка ще чертаем карти и тн. :Д
Последно редактирано от ~The Smile~ : 08-04-2013 на 13:49
тетрадки
учебници
моливи
папка
етикети
подвързии
химикалка
пергел
линия
транспортир
и 2 триъгълника
Аз нося най - много 5 тетрадки и една химикалка ;д и много рядко линия / триъгълник
Е от това най-много се нуждаемАз тази година няма да нося учебници... тази година само дето давах пари за учебник по математика (другите са от сестра ми), нито един път не сме го носили в училище, а домашно ни беше давано точно 4 пъти. Тази година вече само снимам ако има нещо важно и с тетрадките и химикала.
Моливи, пергели, гуми? Тука да няма форумна сбирка на СГСАГ?
Аз имам тетрадки останали, максимум 1-2 да си взема и химикалки имам.
Пари мисля да дам само за учебниците и няколко помагала.
И без това по тия балове ще литне доста кеш.
Струва си, да. Супер е епично ако обичаш разни романтични бози. Давам му 7-8 по десетобалната.
По темата: 2 химикала, 10тина тетрадки и един обикновен молив за учебниците по немски. От учебниците ще си купя само немски, български, литература, математика и някви неща за ЗИП-а по география ако иска господина.
Много е рано да се притеснявате за училища, едва август е.
Belejki za otsystviq![]()
Химикали(доста бройки ще ми трябват,понеже много често ми изчезват,а и все се намира на кого да дам)
Тетрадки(малък и голям формат)
Чертожен молив
Скицник(1,а може и да взема 2-ри,не се знае колко ще рисувам тази година)
2-3 помагала за матурите по БЕЛ и математика(ще бъда 7-ми клас)
Подвързии не са ми нужни,имам достатъчно от миналата година,а и без това подвързвам само учебниците.Чертожни инструменти имам бол,гума не ми трябва,имам 2 от миналата година,раници и чанти имам също.Тази година ще мина с по-малко нови неща.
AK-47- 7.62mmX39
Допълнителни 3 пълнителя с по 30 патрона
Заглушител за AK-то
G-18( Glock)- автоматичен - 9×19mm Parabellum
Colt M1911 .45 ACP
Някакъв кухненски нож
Готина руска ушанка
Противогаз
Химическа отрова
Ловна пушка(ще се позаинтересувам за модела) с оптичен мерник и лазерен прицел