.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70

Тема: Минало ..

Разделихме се.

anonymous708973
    Guest
    Милата.
    Спокойно, в края на краищата нещата ще се подредят по-добре

Ами да предполагам ,явно не е бил за мен ,щом за него е толкова важно миналото ми.Всъщност аз го оставих,защото си позволи много волности ,които няма да търпя от когото и да било ,най-малко от човека ,когото твърди ,че ме обича.

Мега фен Аватара на 102
    G0 G0, G1RL !

Повече от фен Аватара на Nonetheless
    Направо ти съчуствам (я, мъжете можели да съчустват)Адски гадната ситуация...Повечето мъже имат лесно нараняемо самочуствие, а тая случка направо е разбила неговото.Горе главата и следващия.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Момиче, напраЛ си му смазала егото и самочувствието..
    Друг е въпроса, че момченцето ти не е ник'ъв "мъж"..
    По-добре, че сте се разделили...
    Според мен истинският мъж не трябва да гледа какво е било преди, а да направи така, че напред да мислиш само за него..
    Но тоз явно е имал нек'ви комплекси.. случва се

Евала, че си го зарязала
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Друг е въпроса, че момченцето ти не е ник'ъв "мъж"..
    Ко каза ?

Супер фен Аватара на tireheb
    слабичко от страна на момчето
    ама пък щом една група от СЛУЧАЙНИ хора включва трима, с които си спала...
    не ми се мисли ХД

пс: сори, четирима :Д

Явно наистина е имал доста комплекси.Беше наистина прекрасен във всяко едно отношение ,честно казано не знам по какъв начин съм му смазала чак толкова егото и самочувствието ,аз дори не съм го познавала тогава ,той започна да си наставя някакви неща с кого съм била спала и какви ли не още глупости ,което ме отблъсна страшно много и нарани защото очаквах повече от него.Да подвела съм го може би по някакъв начин ,но не съм го лъгала ,казах му истината за всичко ,което е било в миналото ми ,той започна с обиди и кавги ,тръгна и да ми посяга ,което просто ме шокира ,не ме удари ,но все пак достатъчно ми беше ,че тръгна да посяга.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от Lady. Виж мнението
    Окей хаха мерси точно ми писа във фейсбук да отида в тях да сме пиели по бира ^_^ ох дано се оправим ще пиша като се прибера ,мерси много ще опитам , ужас на 22 съм а пиша в някакви форуми да питам за връзката си тц ,но все пак мерси много ! :* :*
    Спиш ли още с хората безразборно? Имам свободно време.
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    слабичко от страна на момчето
    ама пък щом една група от СЛУЧАЙНИ хора включва трима, с които си спала...
    не ми се мисли ХД

пс: сори, четирима :Д
    Ами не бяха толкова случайни ,всъщност бяхме в една компания преди време с 2 от момчетата с които имах връзки,след това останах приятелка с тази компания и запознах другите момчета с тях и явно са си останали приятели.

Град
    Niggaland
    Ходиш ли по адреси? Ще си платим.
    n00bs

Когато човек прави грешки, е редно да си плати за тях. Както и да е, свършило е вече. Подбирай си по-внимателно компанията.

Щом си е променила начина на живот, значи е преценила, че прави нещо грешно. Да си платиш значи да си понесеш последствията, каквито и да са те. Понякога от малка грешка идват големи последствия. Понякога от голяма грешка няма никакви последствия.

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Щом си е променила начина на живот, значи е преценила, че прави нещо грешно. Да си платиш значи да си понесеш последствията, каквито и да са те. Понякога от малка грешка идват големи последствия. Понякога от голяма грешка няма никакви последствия.
    Много правилно, веднъж взех разхлабително, малко хапче, но последствията бяха шокиращи. Даже имаше малко каре в "Уикенд" относно "мазилката" която направих.
    n00bs

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ох, бе, девойче.

Отиваш, прегръщаш го и казваш, че РАЗБИРАШ, че бройката е от значение за него и че се чувства предаден. Извиняваш се, обясняваш, че си се променила, че си бързала да растеш, че си била малка и глупава пикла, но си се осъзнала и сега си с него и го обичаш. След което го питаш какво искаш да направиш, за да си спечелиш доверието му отново.
    Аз не смятам, че е редно да се извинява за нещо подобно. С колкото и мъже да е спала, това е бил неин избор, както е бил неин избор и да спре да спи с много и да се занимава само с един, а причината за този й избор би могла да бъде той. Което е достатъчно.
    За какво доверие говорим? Тя не е спала с тях докато е бил с него.
    Единственото, за което може да се извини е, че не е настоявала да си тръгнат, след като е видяла кои точно са там, и че е позволила на онази да я злепоставя така. Защото аз лично никога не бих позволила някаква пикла да ми говори по този начин.

Голям фен Аватара на Starless
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Единственото, за което може да се извини е, че не е настоявала да си тръгнат, след като е видяла кои точно са там, и че е позволила на онази да я злепоставя така. Защото аз лично никога не бих позволила някаква пикла да ми говори по този начин.
    Именно. На същото мнение съм. Смятам, че е наранен, унижен, злепоставен, засрамен ако щеш от начина, по който го е научил. Трябвало е да настояваш да си тръгнете. Може би и евентуално да му кажеш причината - че някои твои бивши са били там. В такъв случай е нямало да се стигне до тук.

Мега фен
    путьолендия

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Когато ти излезе слава на леко момиче, трудно се създава добро впечатление. Това сме го обсъждали с доста мои приятели мъже. Не е хубаво да знаеш, че спиш с момиче, с което са спали повече момчета, това често отблъсква доста мъже и им пречи да те приемат по-сериозно.
    Все пак... ако реално имаш сериозни намерения и желание да си само с един човек, ако си се доказала като отговорна, като момиче, което заслужава доверие... не виждам проблем. Щом той не го е приел, е добре, че сте разделени, иначе най-вероятно често щеше да ти го натяква, при положение, че отказва да го приеме, само щяхте да тъпчете на едно място.

Значи ,чак леко момиче не знам не мисля така ,това е било период от около 3-4 години тези момчета,аз с всички от тях съм имала отношения ,просто не приемах секса като нещо толкова важно и да чакам да излизаме 1 месец,че да спя с него.Приемах го като нещо напълно първично и удовлетворяващо ,на 1ве или 2ра среща даваш да те целуне например, а на 5тия ден е лошо да спиш с него и просто се забавлявах ,не приемах мъжете като нещо повече от секс и забавление ,не се влюбвах като повечето момичета на 16-17 влюбени в някого край светът е свършил не могат да живеят без него,никога не съм припадала по мъж и т.н. След гимназията ,работех на морето и просто там прекарах цяло лято с едно момче и тогава се влюбих бяхме заедно почти 2 години и тогава се промених ,след това ми хареса да съм влюбена ,не ми харесва мъжете които правят всичко за мен и са някакви лепки и ми говорят как съм единствена и неповторима и как ме обичали ,на думи не вярвам.Затова никога не им вярвах,но повярвах на това момче прекарахме 2 страхотни години,след това имах още 1 сериозна връзка от около година и половина някъде и след това сегашния или по точно вече бивш.Та мисълта ми беше да правех грешки за период от 15-16 годишна до 19 бях с около 20 момчета с които се чувствах загубена и объркана ,следващите 3 -4 години бях само с 3 момчета,защото ми хареса да се влюбвам,това не ме прави лека,а просто мисля,че хората се променят.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Аз не смятам, че е редно да се извинява за нещо подобно. С колкото и мъже да е спала, това е бил неин избор, както е бил неин избор и да спре да спи с много и да се занимава само с един, а причината за този й избор би могла да бъде той.
    Не, нямах предвид да се извини за бройката и миналото си, а за това, че го е поставила в кофти ситуация.

Слънце, по- добре да си влюбена и изгубена на 17 отколкото да си спала с 20 и косур момчета. Кво ви става бе.
    Реакцията на бившия ти вече е нормална. И аз да разбера, че моето момиче са го порили като за световно и аз ще се разочаровам

Ами може и така да е ,но пък не е като да знаят всички колко сексуални партньора съм имала единствено аз знам и вече бившият ми приятел,никой не знае колко всъщност са били,момичето от плажа примерно знае за 5 момчета така,че не ме имат за леко момиче абсолютно никой. Всъщност точно обратното ,да може би като бях по малка ,но не за леко момиче ,а повече за несериозно момиче ,което обикаля повече партита .

Град
    Niggaland
    Баща ти сигурно е горд с теб.
    n00bs

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Грешка е, че не си му казала за това.Просто като си е изградил добро мнение за теб и да научи тези неща...все едно е познавал друг човек.Едва ли ще разбереш какво е чувството.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си