- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя жена според вас е най-големият секс-символ на всички времена?
Определено след като я тресна пубертета стана сексАва отвсякъде..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Пффф....моля Ви се каква Монро ... много ясно ,че Това е Пенка от мис ВАлгариА![]()
![]()
Монро и Мадона определено биха оглавили подобна класация, но трябва да се споменат и София Лорен, Бриджит Бардо, Елизабет Тейлър, Моника Белучи. Честно казано от всички тези лично на мен ми харесва само Моника Белучи. Останалите обаче са не по-малко желани и влиятелни (и то за продължителен период от време) жени.
Тея доскорошни пубертетки дето някои по-горе ги изброиха имат още доста хляб да изядат, докато заслужат място в подобна класация.
За България в подобна престижна компания може да се класира само баба ви Лили Иванова (макар че и тя отдавна ми е противна). Дилянчето допреди 10-тина години я познаваха основно колегите й от НБУ.![]()
Последно редактирано от DarkTemplar : 08-05-2013 на 22:35
Welcome to the Jungle...
Монро, разбира е на чело в класацията. Наложила се е и се е превърнала в класика.
Ако трябва аз да кажа коя е най- красивата жена- Моника Белучи! Красива, женствена, изтънчена и противно на очакванията не е скандална
Става въпрос за секс символ, а не за най-красивата, господа, затова повечето споменават Мерилин Монро - мръсна, директна и женствена... с притворения неразбиращ поглед, затаения дъх и леко отворените устни.
Ако говорим за секс излъчване, онова деликатното, излъчващо класа във всеки един момент - Одри Хепбърн и Моника Белучи. Прекрасни са.![]()
Един не се изказа ЗАЩО.... За мен е Мерилин Монро.. но също така и Тина Търнър, тая бабичка още рипа по сцената наравно с балета.... и за годините си още е секси. И правете разлика между секси и красива.. пита се за секс символ, не за красота.. на мен лично само Мерилин Монро ми е истински секси, тва че е красива е бонус.
нз, ама те3 бабички не са никак секси
аз лично харесвам Адриана Лима
за по-дърти се сещам за Пенелопе Круз, Джулия Робъртс и тнт, ама те3 дето ги споменавате...![]()
Пенелопе Круз е на цели 39, бая дърта е...
За другото - много трябва да ти обяснявам, че да ни схванеш логиката, не ми се пише толкова.
Pedigree, трябва да се спомене и друго - плюс за Монро е, че е починала сравнително млада и винаги ще остане такава в спомените на другите.
102, то за Монро има толкова аргументи "За", че даже не е нужно да се аргументираме.
Последно редактирано от DarkTemplar : 08-06-2013 на 09:39
Welcome to the Jungle...
Ivaaaaa за пореден път се изказа като (КАТО) тъпо парче.
Да те питам нещо. Нужно ли е всяка жена, призната за секс символ да ти харесва лично на теб?
Welcome to the Jungle...
Мда, ясно. Повече обяснения не са нужни.
Welcome to the Jungle...
Ами, всички одъртяват в крайна сметка, но пък си права за Адриана.
Но не всички са идоли на няколко поколения. Клаудия Шифър, Синди Крауфорд, Ел Макферсън (по прякор Тялото), Деми Мур и т.н. са много по-красиви от изброените "бабички", но нито една от тях не ги достигна като слава и обществено признание. Естествено човек трябва да има малко обща култура и поглед върху нещата, иначе е обречен да си мисли, че Здрач е най-великата книга за всички времена, а Пенка от Ботевград - най-красивата българка ever.
Welcome to the Jungle...
За мен Мерлин Монро и Одри Хепбърн са най-красивите жени за всички времена.
вие сте много интересни...като ме обиждаш не променяш нищо
защо трябва да 'признавам' някоя си щом другите го правят?
за мен те не излъчват нито секс, нито нищо...
това, че всички повтаряте като папагали Монро и Белучи, не означава че и аз ще го направя
просто не ми допадат
точка.
Приемаш много лично нещата. Ако исках да те обидя, щях директно да ти кажа, че си глупава или нещо подобно. Щом не съм го направил, явно съм имал друго предвид. Никой не те кара да се съгласяваш с общото мнение, нито пък оспорва твоето.
Хубаво е, че съм ти интересен, има какво да научиш от мен.![]()
Welcome to the Jungle...