- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Да бъдеш човек
не съм вярващ. съгласен съм с теб до голяма степен, но не може да отречеш,че все пак от църквата има голяма полза, която се изявява в културното и духовното облагородяване на народа. Тя ни е запазила като нация. Не друг. Служи като единство на вярващите. Не е създавана с друга цел. Символ е на българското.
Последно редактирано от klimatronik : 08-08-2013 на 11:21
Не съм запозната много с християнството,по простата причина,че съм туркиня.
Атеистка съм,и това което каза Гоку за 2001 година си е съвсем вярно,измислят си какви ли не работи,за да се доберат до петрола на арабите.Умират невинни американци,както и афганистанци и etc.Правителството гледа само да взима,не се замислят,че тези войници някой ги чака у дома.Но и арабите не са света вода ненапита,продават ни петрола скъпо,а ние им продаваме водата евтино/макар че си правят някакви проекти да имат вода,бях гледала някакъв клип/
А ако някой е религиозен,не би трябвало да вярва в църквата и нейните служители/освен най-нисшите,има и свестни хора/
държавата им дава пари,народа им дава пари,ИСКАТ ОЩЕ,а не помагат на никого,що за доброта и вяра в Господ е това?![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
na osnovanie poslednite subitiqq religiqtaa trqbva da se zabrani zashtoto zaradi neq stavat voini
dokato q ima vinagi shte bude taka
Да,прав си,но както петрола така и водата е в ограничени количества,след 50-100 години,ако още замърсяваме природата и etc ,няма да имаме вода,както и след толкова време няма и да има петрол.Хората са си прави да продават скъпо,но ние си даваме водата на нищожни цени,сравнени със цената на петрола.Това исках да кажа![]()
Постановката от 11 септември няма нищо, ама нищо общо с петрола. Далече сте от истината.
Тук играят числата.
Едната ми баба е на около 80 години,и нейната баба и е разказвала как българите вечерта са строели църкви,а през деня турците са ги разрушавали.Но българите не са се отказвали,по простата причина,че ВЯРАТА е било единственото нещо,което им е останало и за тях вярата и българищината е било всичко.Докато сега,повечето от българите не вярват.И повечето от служителите на църквата са измамници..
вие нормални ли сте бе?
как говорите само
като арабите продават горивата на еди каква си цена, то и ние да им продаваме водата...опппп ква вода? ние им продаваме вода ли?
само мислите как да създавате конфликти и напрежение..
http://www.darikfinance.bg/novini/97...E5%EC%E2%F0%E8
" но неуточнена заплаха с висока опасност срещу срещу западните и американските интереси." ..
Да се водят такива спорове е безсмислено.