.
Отговор в тема
Страница 6 от 21 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 507
    no goku pomaga na horata

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Че те сами ще се избият. Детройт е пример за това. Над 85% черно население, градът с най-мн убийства. Над 30% безработица, обявиха фалит даже. Ето какво става, ако ги няма белите.
    n00bs

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    Хубава тема.
    Хубаво е да се помага, но също и да се внимава на кой се помага, понеже не всеки просяк е толкова беден колкото изглежда.

Понеже знам какво е да нямаш пари за хляб, винаги помагам.
    Преди няколко месеца като се прибирах от работа видях един циганин да рови в казаните до блока, до казаните беше спрял и каруцата си, а в нея беше дъщеричката му, която държеше юздите на коня. Момиченцето беше на 4-5 може би... Баща ѝ се обърна и я помоли да му подаде една пръчка, че да може да разрови боклуците в контейнера, тя му я подаде и ме погледна... Стана ми много гадно и още съжалявам, че не отидох да им дам 5 лева да си вземат хляб и нещо друго за ядене... :/
    Преди 2 седмици пък на работа като излязох почивка отидох да си взема за ядене отвън, там седеше едно малко момиченце пак... не знам дали е същото.. Като видя, че си взимам за ядене ме помоли да ѝ взема едни картофки... Стана ми жално пак и ѝ взех, дадох ѝ ги, каза ми благодаря и замина.

Та бъдете по-добри и помагайте на хората които са гладни и имат нужда.
    Храна и аз никога не съм отказвал. Без значение какъв е отсрещният. Пари, обаче, винаги отказвам. Три пъти се случи да дам пари на /различни/цигани пред кварталния магазин и после да излизат с цигара и бира. Е, няма да я бъде тая!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Въобще няма да си нетрезвен, вероятно 5 минути преди края ще се примириш със съдбата си.
    аха.. но живота за другите продължава...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    вие другите за животни ли ги имате? :О

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Циганите са ни нещо като домашни /не/любимци. Храним си ги, поим си ги и не чакаме нищо в замяна.

Мега фен Аватара на Chacho
    по-скоро нямаме особена отговорност към тях.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    дали? Що не са влезли в час още? Всяка година едно и също? Слепи ли са? Оцелелите майки от племето на другата година отново са бременни крави.. Мисля,че просто ще си намалят.. популацията
    Това си е лично техен проблем. Защо ние да поемаме отговорност? Някога ще еволюират, нека не им пречим.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Това си е лично техен проблем. Защо ние да поемаме отговорност? Някога ще еволюират, нека не им пречим.
    и аз така мисля, но точно заради тях.. съм наполовина атеист

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    по-скоро нямаме особена отговорност към тях.
    не го очаквах от теб о.о

Циганите са ни нещо като домашни /не/любимци. Храним си ги, поим си ги и не чакаме нищо в замяна.
    добре дее, признавам си това ме разсмя

Мега фен
    не го очаквах от теб о.о

добре. Ти защо очакваш да ходим, да им даваме цицки да сучат.. като по този начин никога няма да се научат.. винаги ще живеят на гърба на другите?

Просто цялата идея с равенството е лицемерна почти колкото и църквата. Как мангала ще е равен с теб, при условие, че ти учиш, работиш и го изхранваш? Може да е равен с теб, едва когато стане полезен поне за себе си.

Просто цялата идея с равенството е лицемерна почти колкото и църквата. Как мангала ще е равен с теб, при условие, че ти учиш, работиш и го изхранваш? Може да е равен с теб, едва когато стане полезен поне за себе си.
    аз лицемерна ли съм? О.О

Супер фен
    Град
    България
    не го очаквах от теб о.о

Добре де,какво очакваш?
    Ако учат , работят и не крадат,подпомагат за развиването на българското общество мислиш ли,че някой ще мрази циганите и ще ги обижда,не много ясно.Човека си работи,не краде,не ми е направил нищо,той не е виновен,че се е родил циганин,няма да го мразят и така./разбира се има и изключения,цигани,които не крадат,учат но се броят на пръсти/
    Живеят на гърба на българските граждани,а и са недоволни ,искат повече и обиждат българите.Един приятел ми беше разказвал,че бил в парка с някъв негов фр и са минали няколко циганина и сa им казали "да ви ебем майката българска" ее ся,чакай малко,ама какви хора са тези??
    Последно редактирано от muhtesemfan : 08-08-2013 на 12:53
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

аз лицемерна ли съм? О.О
    Да, и егоистка.

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    добре. Ти защо очакваш да ходим, да им даваме цицки да сучат.. като по този начин никога няма да се научат.. винаги ще живеят на гърба на другите?
    виж сега аз не познавам цигани лично(и не, не е щото страня от тях) за да те опровергая
    обаче братът на една моя приятелка ходи с циганка, която учи в медицинско уни и майка й и баща и са лекари, а баща й даже работи в някаква друга държава, но не помня къде

пуснете анкета, така е скучно

Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    Добре де,какво очакваш?
    Ако учат и работят и не крадат,подпомагат за развиването на българското общество мислиш ли,че някой ще мрази циганите и ще ги обижда,не много ясно.Човека си работи,не краде,не ми е направил нищо,той не е виновен,че се е родил циганин,няма да го мразят и така./разбира се има и изключения,цигани,които не крадат,учат но се броят на пръсти/
    Живеят на гърба на българските граждани,а и са недоволни ,искат повече и обиждат българите.Един приятел ми беше разказвал,че бил в парка с някъв негов фр и са минали няколко циганина и сa им казали "да ви ебем майката българска" ее ся,чакай малко,ама какви хора са тези??
    така е и аз не ги одобрявам

Да, и егоистка.
    невър!

Мега фен Аватара на TrollFaace
    СЕВЕРНА КОРЕЯ FTW !
    Твое е само това, което си изял и изпил!

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    аз лицемерна ли съм? О.О
    като турчин с обувки в джамия
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    като турчин с обувки в джамия

Супер фен
    Град
    България
    виж сега аз не познавам цигани лично(и не, не е щото страня от тях) за да те опровергая
    обаче братът на една моя приятелка ходи с циганка, която учи в медицинско уни и майка й и баща и са лекари, а баща й даже работи в някаква друга държава, но не помня къде
    Е виж сега,например това момиче,за което ти говориш,учи,родителите й са лекари.Следователно е умно,възпитано и се поддържа и не мирише гадно.Не ми е направила нищо,и надали някога бих я обидила.Споменах,че има и такива роми,но са малко.
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си