.
Отговор в тема
Страница 5 от 21 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 507
    Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    АЗ съм над инстинкта си
    Имаше една готина серия на Хаус, в която тръгна да души един човек, който минути преди това се беше опитал да се самоубие. Веднага му хвана ръцете и почна да ги дърпа. И Хаус го пита що по дяволите го спира, като иска да си отнеме живота.

Инстинкт. Никога няма да можеш да застанеш напълно над него.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    И аз искам деца, ама 1 или 2. Като умра аз и женатЪ, да се върне баланса.
    Не е точно така.Да,трябва да има баланс.
    Мангалите раждат по 10-12 деца,но нито им осигуряват добър живот,нито образование.
    И тези роми се изхранват на нашия гръб,от гражданите ,които си плащат данъците.Нито твоя,нито моя баща е виновен,че те не учат и не работят,а нашите родители плащат данъци и се трепат цял месец за 300-400 лева заплата.
    Няма лошо да имаш 3-4 деца,стига да можеш да им осигуриш хубав живот и образование,тези деца да пораснат да помогнат с нещо на обществото.
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Всъщност не са се притеснявали чак толкова за ресурсите, сегашната консумация е бая по-засилена.
    Прав си... световните войни буквално са ги довеждали до края отчаянието им...
    Но, дори петрола да свърши.. живота не спира.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    БЕЛИ обединявайте се!
    да избием всички ЦВЕТНОКОЖИ!

Не са данъците големият проблем. Проблемът е, че тебе ще те осъдят, а тях - не.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Прав си... световните войни буквално са ги довеждали до края отчаянието им...
    Но, дори петрола да свърши.. живота не спира.
    Ще доведе до края на доста животи.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Може то.. Ако човечеството води един по-подреден строй на живот.. и 30 милиярда би изхранило. Има си достатъчно незаети площи за обработване. Друг е въпросът,че е животът няма да толкова хубав. Ще бъдем още по-лишавани.
    Като сме били 3 милиарда преди няма и столетие.. хората са си мислили същото за сегашното ни положение..
    Нали осъзнаваш, че 30 е 4 пъти повече от 7 ? Нали осъзнаваш, че и в момента има хора, умиращи от глад ? Нали осъзнаваш, че почти всичко, което може да се обработва, се обработва? Нали осъзнаваш, че за тази обработка отива мнооого петрол, който е на изчерпване, а ръчният труд е немислим в такива мащаби?

БЕЛИ обединявайте се!
    да избием всички ЦВЕТНОКОЖИ!
    Мамка му, нямах това предвид! Имах предвид само ромите! Другите не ми пречат.

Мега фен
    Нали осъзнаваш, че 30 е 4 пъти повече от 7 ? Нали осъзнаваш, че и в момента има хора, умиращи от глад ? Нали осъзнаваш, че почти всичко, което може да се обработва, се обработва? Нали осъзнаваш, че за тази обработка отива мнооого петрол, който е на изчерпване, а ръчният труд е немислим в такива мащаби?
    А преди не са умирали от глад в Африка ли?! Там винаги са умирали, запомни го това. Не случайно Аспарух и много други владетели са търсили и намерили нашата райска земя.
    Осъзнаваш ли,че има толкова много необработваеми площи?
    А осъзнаваш ли,че по време на дядо ти също цяла Добруджа се е обработвала с голи ръце от хиляди селяни?

Мамка му, нямах това предвид! Имах предвид само ромите! Другите не ми пречат.
    баце, тъп си
    сорка
    ако почнеме да избиваме всеки, който ни пречи, ще останем само ние и некой друг роднина

Мега фен
    Ще доведе до края на доста животи.
    но живота не свършва..

баце, тъп си
    сорка
    ако почнеме да избиваме всеки, който ни пречи, ще останем само ние и некой друг роднина
    пхахах, не виждаш ли, че се бъзикам? Дадох за пример негрите, жълтите и мангалоидите, щото те се множат най-много. И докато жълтурите произвеждат и подпомагат развитието, то останалите чакат на помощи от съжаление. В момента, в който изчезне това съжаление, и те ще влязат в час.
    Едит: А ако не ги избиваме, а оставим природата сама да си свърши работата? Пак ли сме лоши, че не сме умрели ние?

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Всеки има нужда да вярва в нещо. Лошото е, че забравяме, че най-вече трябва да вярваме в себе си и способностите ни.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

но живота не свършва..
    Ми, ако ти попаднеш в нещастната половина, ще се замислиш дали е така наистина.

Мега фен
    В момента, в който изчезне това съжаление, и те ще влязат в час.
    КО? НЕ? Те просто ще умрат... Както циганите, така и негрите в Африка умират от глупост.. Раждат по 10.. 1 оцелява (най-силното).. и не сме били произлезли от маймуните ли?

Супер фен
    Град
    България
    ..
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

В момента, в който изчезне това съжаление, и те ще влязат в час.
    да се надяваме...

ей омразата и верската нетърпимост са глупави неща
    това само ВИ съсипва
    стига сте хейтили другите
    помислете малко за вас
    помислете вие с какво сте по-добри от другите

Мега фен
    Ми, ако ти попаднеш в нещастната половина, ще се замислиш дали е така наистина.
    Тогава живота свърва само за мен ... и няма смисъл какво ще си мисля.. няма да съм трезвен

КО? НЕ? Те просто ще умрат... Както циганите, така и негрите в Африка умират от глупост.. Раждат по 10.. 1 оцелява (най-силното).. и не сме били произлезли от маймуните ли?
    Именно и оцелелите ще влязат в час и ще са наистина равни с другите.

Хубава тема.
    Хубаво е да се помага, но също и да се внимава на кой се помага, понеже не всеки просяк е толкова беден колкото изглежда.

Понеже знам какво е да нямаш пари за хляб, винаги помагам.
    Преди няколко месеца като се прибирах от работа видях един циганин да рови в казаните до блока, до казаните беше спрял и каруцата си, а в нея беше дъщеричката му, която държеше юздите на коня. Момиченцето беше на 4-5 може би... Баща ѝ се обърна и я помоли да му подаде една пръчка, че да може да разрови боклуците в контейнера, тя му я подаде и ме погледна... Стана ми много гадно и още съжалявам, че не отидох да им дам 5 лева да си вземат хляб и нещо друго за ядене... :/
    Преди 2 седмици пък на работа като излязох почивка отидох да си взема за ядене отвън, там седеше едно малко момиченце пак... не знам дали е същото.. Като видя, че си взимам за ядене ме помоли да ѝ взема едни картофки... Стана ми жално пак и ѝ взех, дадох ѝ ги, каза ми благодаря и замина.

Та бъдете по-добри и помагайте на хората които са гладни и имат нужда.
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Тогава живота свърва само за мен ... и няма смисъл какво ще си мисля.. няма да съм трезвен
    Въобще няма да си нетрезвен, вероятно 5 минути преди края ще се примириш със съдбата си.

да се надяваме...

ей омразата и верската нетърпимост са глупави неща
    това само ВИ съсипва
    стига сте хейтили другите
    помислете малко за вас
    помислете вие с какво сте по-добри от другите
    Мога ли да хейтя себе си? Няма ли да изляза егоист?

Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    ..
    Begin!

Гоку помага на хората.

Сатан после обира лаврите.

Мега фен
    Именно и оцелелите ще влязат в час и ще са наистина равни с другите.
    дали? Що не са влезли в час още? Всяка година едно и също? Слепи ли са? Оцелелите майки от племето на другата година отново са бременни крави.. Мисля,че просто ще си намалят.. популацията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си