Не мога да разбера защо слагате всички под един знаменател, като добре знаете, че ги има и едните и другите? Който търси, намира.
Първоначално написано от Lilanda Не мога да разбера защо слагате всички под един знаменател, като добре знаете, че ги има и едните и другите? Всъщност, това ще е хубаво да не остава риторичен въпрос.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chacho Всъщност, това ще е хубаво да не остава риторичен въпрос. Ама ще остане.
This world is spinning around me This world is spinning without me And every day sends future to past Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от Lilanda Не мога да разбера защо слагате всички под един знаменател, като добре знаете, че ги има и едните и другите? А този въпрос, да го припомня, и на мен винаги ми е бил интересен
Първоначално написано от Cооkie А този въпрос, да го припомня, и на мен винаги ми е бил интересен Аз се надявах да ми е отговорено вече на него, ама на... Жалко, че няма да разбера скоро отговора.
Правила