.
Отговор в тема
Страница 12 от 21 ПървиПърви ... 28910111213141516 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 507
    Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Право в сърцето.

Кажете за какво си говорихте, че 11 страници как се четат ?
    Ами Ива почна с това, че хората трябва да са добри, след което някой и отговори, че е наивно, но тя заяви, че предпочита да е наивна и да е различна от другите, аз понечих да оспоря, че не можеш да си наивен, за да си различен от другите, а можеш да си различен от другите, защото си наивен, тогава климатроник каза за животните, а геша заговори за егоизма, при което започнахме да нищим историята с бабата и димитар показа кучето накрая гоку победи света и спаси петчеленно дете...

Ти кво прави тоя следобед?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен
    Град
    България

^^
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

koj e toq groznik
    napravi i ti tema kato mitko i postvai random gluposti tam

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ами Ива почна с това, че хората трябва да са добри, след което някой и отговори, че е наивно, но тя заяви, че предпочита да е наивна и да е различна от другите, аз понечих да оспоря, че не можеш да си наивен, за да си различен от другите, а можеш да си различен от другите, защото си наивен, тогава климатроник каза за животните, а геша заговори за егоизма, при което започнахме да нищим историята с бабата и димитар показа кучето накрая гоку победи света и спаси петчеленно дете...

Ти кво прави тоя следобед?
    А каква е историята с бабата?

Аз на работа бях.

Аз на работа бях.
    На работа бях макло ас.

Има я някъде историята с бабата назад, мързи ме и мене. Ама като цяло философствахме и може да се затриеш из страниците. Доста е хаотично.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

На работа бях макло ас.

Има я някъде историята с бабата назад, мързи ме и мене. Ама като цяло философствахме и може да се затриеш из страниците. Доста е хаотично.
    Мързел, ти какво прави цял ден ?!

.
    Представи си самотна баба, няма никакво семейство, само една внукчка (ти), за която живее. Последните си години се е лишавала от всичко, за да си добре и да имаш бъдеще. Настъпва пожар в къщата ви, всички вещи ще изгорят, но бабата вместо да избяга, отива да те събуди теб. В крайна сметка става така, че пада горяща греда пред вратата и запречва, че може само един човек да мине и то не много бързо. Бабата те кара ти да минеш първа, щото който от вас да изчака другия, ще умре, няма достатъчно време. Ако спасиш баба си, с какво ще я оставиш в тоя живот?

Мързел, ти какво прави цял ден ?!
    И аз работя, и аз сам хора

Над тази ситуация може много да се разсъждава. Но истината е, че ако някой от нас изпадне в подобна ситуация наистина най-вероятно ще пусне баба си. Т.е. ще се води от първичният инстинкт, който ни учи да защитаваме и ценим тези, които са ни дали живот, отгледали са ни и са допринесли ние да сме добре по някакъв начин. Въобще няма да имаш времето да мислиш, ама тя баба, ако остане сама какво ще прави? Та ще се депресира, ще умре сама от мъка и т.н.

И аз работя, и аз сам хора
    Какво работиш Чачони? Пробваш колко са удобни столовете ли?

Какво работиш Чачони? Пробваш колко са удобни столовете ли?
    Да не мислиш, че е лесно. Някои даже се люшкат.

Иначе съм програмистче

Да не мислиш, че е лесно. Някои даже се люшкат.

Иначе съм програмистче
    А вибриращи има ли?

И има ли клиентела? П.С. за програмирането, не за вибриращите столове...

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Е и тая хубава тема трябваше да се развали от разни комплексирани и злобни индивиди . Жалко
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Цитирай Първоначално написано от cunt Виж мнението
    Е и тая хубава тема трябваше да се развали от разни комплексирани и злобни индивиди . Жалко
    Жде ти одкасна глафата

Супер фен
    Град
    България
    Жде ти одкасна глафата
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Що с лошо бе човеко :д
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    много милинка тема
    Нда.
    *сън*

po-dobre nai-dobriq priqtel na choveka otkolkoto remarketo

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Над тази ситуация може много да се разсъждава. Но истината е, че ако някой от нас изпадне в подобна ситуация наистина най-вероятно ще пусне баба си. Т.е. ще се води от първичният инстинкт, който ни учи да защитаваме и ценим тези, които са ни дали живот, отгледали са ни и са допринесли ние да сме добре по някакъв начин. Въобще няма да имаш времето да мислиш, ама тя баба, ако остане сама какво ще прави? Та ще се депресира, ще умре сама от мъка и т.н.
    всъщност си напълно права
    и аз разсъждавах днес и стигнах до извода, че точно първичният инстинкт ще ме накара да спася друг и след това да мисля за себе си, а не обратното както си мислите инстинкта за самосъхранение

мхмн

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Умението да спориш е много ценно, винаги ще намеря време и енергия да инвестирам в това умение.

А и макар да се чувствам сравнително комфортно в убежденията си, не им вярвам напълно. Смятам, че мога и аз да се поуча.

И не на последно място, много е трудно да отговаряш така, че да говорите на общ език и наистина да се замисляш над казаното, а да не тъпчеш според това, което си си наумил в началото на дискусията. Особено когато се стигне до това да формулираш мислите си или да четеш между редовете на другия.

Ако не бяха споровете във форума, щеше да ми е много трудно да се обяснявам пред шефовете, когато опре до деловите разговори.
    Да, но ти/ние/ все едно й говорим на китайски, щото както сам каза, тя съди по емоциите, не по разума. Ти говориш с рационални доводи, а тя - с емоционални...
    Я намери някоя тема, дето да сме на различни мнения, че и на мен ми е хоби да споря.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Първичният ти инстинкт е да спасиш твоя задник.

Аз в такава ситуация ще спася и двамата плюс няколко негърчета и две циганчета за Ива, щото владея силата.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Да, но ти/ние/ все едно й говорим на китайски, щото както сам каза, тя съди по емоциите, не по разума. Ти говориш с рационални доводи, а тя - с емоционални...
    Я намери някоя тема, дето да сме на различни мнения, че и на мен ми е хоби да споря.
    за мен ли говориш?
    защо всички мъже си мислите, че ние сме емоционални първо и след това разумни?
    това, което казвам е това, което мисля, това което разсъждавам, следователно това е моя разум
    иии така като се замисля се чудя що за хора сте да изоставите някого само, за да спасите кожата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си