- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Да бъдеш човек
Ами Ива почна с това, че хората трябва да са добри, след което някой и отговори, че е наивно, но тя заяви, че предпочита да е наивна и да е различна от другите, аз понечих да оспоря, че не можеш да си наивен, за да си различен от другите, а можеш да си различен от другите, защото си наивен, тогава климатроник каза за животните, а геша заговори за егоизма, при което започнахме да нищим историята с бабата и димитар показа кучето накрая гоку победи света и спаси петчеленно дете...
Ти кво прави тоя следобед?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^^
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
koj e toq groznik
napravi i ti tema kato mitko i postvai random gluposti tam
http://vbox7.com/play:09fb6fddc8 Респект!!!
Над тази ситуация може много да се разсъждава. Но истината е, че ако някой от нас изпадне в подобна ситуация наистина най-вероятно ще пусне баба си. Т.е. ще се води от първичният инстинкт, който ни учи да защитаваме и ценим тези, които са ни дали живот, отгледали са ни и са допринесли ние да сме добре по някакъв начин. Въобще няма да имаш времето да мислиш, ама тя баба, ако остане сама какво ще прави? Та ще се депресира, ще умре сама от мъка и т.н.
Е и тая хубава тема трябваше да се развали от разни комплексирани и злобни индивиди . Жалко
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Що с лошо бе човеко :д
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
за мен ли говориш?
защо всички мъже си мислите, че ние сме емоционални първо и след това разумни?
това, което казвам е това, което мисля, това което разсъждавам, следователно това е моя разум
иии така като се замисля се чудя що за хора сте да изоставите някого само, за да спасите кожата?