- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нещо по-интимно?
Това сякаш,засега ми звучи най-добре.А и вече се чудя дали да не минем направо на секс.Просто не издържам!
Някой каза да си поговорим,но аз искам да е изненада!Без значение дали ще е секс или нещо друго!
И въпрос към всички :Неговият рожден ден също е скоро, според вас кое повече ще му хареса на моя или на неговия рожден ден да го направим?
Боже, изпитвам болка да чета тази тема...
Ще му хареса повече ако го изненадаш на неговия рожден ден, но може на твоя да опитате петинг, а за неговия да оставите секса, виждаме че много ти се иска и със сигурност и на него му се иска. За мен религиите са ПЪЛНА ГЛУПОСТ, само пълнят главите на всички с ПРОСТОТИИ, които ги разединяват. ВСИЧКИ СМЕ ХОРА!!! И никой не може да ти каже точно ТИ какъв (в случая каква) да бъдеш. Ти живееш твой живот, само ти можеш да решиш как да го живееш! Животните религия имат ли, а политика? Те си живеят така както са създадени. Ами ние? Роботи следващи правила определени от някой, който дори не познаваме. Надявам се да си разбрала защо казах всичко това. Все пак ти си решаваш ние дадохме предложения ти избираш дали да си овца следваща правилата на някой си там, или да живееш щастливо по начина по който ТИ искаш!(Надявам се да не се обиди, не съм го казал с такава цел)
Red or DEAD
Няма нищо обидно в това, което каза. Родителите ми са религиозни,искат да спазвам, само едно правило,едно момче и на мен това правило не ми пречи, защото съм сигурна в своите и в чувствата на приятеля си.Не биха ме спрели, ако искам секс или да пия или да пуша или каквото и да е, просто момчето трябва да е едно.Не се подчинявам на правила искам нещо и смятам да го направя, не съм казала обезателно, че ще е след брака. Дори да го направим сега, няма проблем, защото и след 10 години пак ще сме заедно.
Колко пъти като тийнейджър съм си казвал. Тя е единствена и след нея друга няма да има. Не се заричай.
Бяхме заедно на закуска и го питах.Беше някак много мило,защото явно не знаеше, че е нормално и започна да ми обяснява че той не го бил искал, не знаел какво се случвало, просто като се събуждал от време на време му се случвало.Каза, че или не си спомня нещо да е сънувал, или сънувал как сме се били натискали и тогава се случвало.
Прав беше,донякъде! Но не мастурбира!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от atou : 08-09-2013 на 10:11
Ами моя съвет е щом се обичате и си толкова сигурна във вашата връзка да го направите. В това няма нищо лошо на тази възраст е напълно нормално. Само се пазете![]()
Red or DEAD
Последно редактирано от white knight : 08-09-2013 на 11:09
Мисля,че религията не е нещо, което се обсъжда в интернет!!! Трябва ли на всеки свой пост да ви обяснявам, че не съм фейк!!!? Не ми се вярва някой фейк да седи по цял ден и да следи какво му пишат, ще си направи бъзика и после ще се кефи на тези,които са ми отговорили по някакъв начин,а аз отговарям на всеки въпрос и коментар и следя почти денонощно!!!Защото ми е важно!!!
Най големия фейк се обади и почва да плюие пак по другите.Што не се скрийш вече бе
Рибалке, това което ти наричаш фейк, аз мога да ти потвърдя, че е доста реален човек. Чудя се обаче дали ти заслужаваш да ти се обяснява каквото и да е.
Авторката, ква е тая бошлаф религия, дето разрешава да се праскате отзад, ама отпред явно има някакъв голям проблем. Ако Бог ще ме съди за това, че съм спал с някоя жена, то аз ще го съдя за това, че ме е направил такъв какъвто съм. Измишльотини пълни, ама хайде всеки има право да е заблуден.
Ми то няма начин да не е риален щом пиши тук.Штото иначе трябва да е някакав дух