.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    Повече от фен Аватара на Falstad
    Работя като баскетболист в Септември...Не се вземат кой знае колко пари но пак е по-добре от нищо

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Web developer.

Супер фен Аватара на minchorna
    Счетоводител БМФ ПОРТ БУРГАС а.к.а Пристанище Бургас

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз уча задочно и работя в супермаркет. В началото не се взимат много пари, защото започваш на 6-месечен временен договор. В последствие заплатата се вдига, пък и дават ваучери за храна. Колегите ми са много приятни хора, разбираме се, затова работата върви. Приятелят ми също е със средно образование и работи в завод за части за коли. Взима добри пари, но това е защото заводът е френски.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от windowlicker Виж мнението
    Значи работа има, но просто няма кой да я работи?
    Такива като теб са най-опасни, държавата заради такива като теб е на това ниво.Фраш е с калъфи като тебе дето разсъждават така, като има работа я работи ти, аз ако искаш мога да ти предложа работа? Каня се от известно време да започна бизнес, ще ти плащам 50 лева на месец искаш ли?Малко са, ама е работа.
    С овчето мислене цял живот ще издевателстват над нас, на държавата и трябва бой не слово.

Цитирай Първоначално написано от noconnection Виж мнението
    Такива като теб са най-опасни, държавата заради такива като теб е на това ниво.Фраш е с калъфи като тебе дето разсъждават така, като има работа я работи ти, аз ако искаш мога да ти предложа работа? Каня се от известно време да започна бизнес, ще ти плащам 50 лева на месец искаш ли?Малко са, ама е работа.
    С овчето мислене цял живот ще издевателстват над нас, на държавата и трябва бой не слово.
    Ма минималната е 330

Цитирай Първоначално написано от noconnection Виж мнението
    Е ти колко очакваш да ти предложат? Един познат започна като програмист на много ниска заплата, а сега заплатата му е меко казано висока.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Аз съм Червената шапчица след училище

Не се шегувам,а работя като аниматор в детски център.
    Парите са малко,но работя с малки дечица,а те не разбират.Весело ми е.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Пифка, супер кеф :3

Аз в момента не мисля, че мога да съчетавам 8-часов работен ден със 6-часов училищен.
    Търся си работа, лятото мисля да съм сервитьорка из града. Дано да успея с намирането.
    Иначе миналата година работих за мнооого кратък период от време (справях се страхотно, нямах годините) и беше много кеф.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

maedi
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kristianc95 Виж мнението
    Е ти колко очакваш да ти предложат? Един познат започна като програмист на много ниска заплата, а сега заплатата му е меко казано висока.
    Не ме интересува, охлюв.
    В нормална страна, хората с професия като моята взимат на час това и отгоре, което аз взимам за цял ден.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    От идния месец започвам L2 network administrator в HP.
    И ще се опитам да спра да се занимавам с 300 неща.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Аз от 1 месец съм в Омегасофт

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    От идния месец започвам L2 network administrator в HP.
    hehe честито

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    hehe честито
    Тейнкс, ама е силно вероятно до няколко години да ми писне и да ти стана по-близко-технологично колежка.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Тея дни почвам работа в Каменица. Ако някой е бачкал там да сподели мнение.

Цитирай Първоначално написано от maedi Виж мнението
    Не ме интересува, охлюв.
    В нормална страна, хората с професия като моята взимат на час това и отгоре, което аз взимам за цял ден.
    Ми ходи в нормалните страни ве. Кой те държи насила тук? Като си толкова квалифициран ще се избиват за теб и даже самолетния билет ще ти платят. Аман от хора дето знания и умения за 5 стотинки нямат, ама виждаш ли той заплата трябва да взима като в чужбина..... София терминал 2 и ходи миеш чинии за 4$ на час в някой McDonalds в САЩ.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от existenz55 Виж мнението
    Ми ходи в нормалните страни ве. Кой те държи насила тук? Като си толкова квалифициран ще се избиват за теб и даже самолетния билет ще ти платят. Аман от хора дето знания и умения за 5 стотинки нямат, ама виждаш ли той заплата трябва да взима като в чужбина..... София терминал 2 и ходи миеш чинии за 4$ на час в някой McDonalds в САЩ.
    Оо, че си тъпо! В САЩ,защото всички са големи и квалифицирани професионалисти? То за това не останаха млади хора в България! Всичко живо бяга. Значи, който не е съгласен да работи работа за 300лв месечно, което е чиста подигравка, да си ходи? Аман от тъпанари като теб.

Ми естествено, като не можеш да се реализираш тук, но и те мързи или отново не можеш да промениш нещата ... заминавай.
    Смешни са ми хора, които си мислят, че като отидат в чужбина и ще си оправят живота. Пълни глупости. Както в България не се нуждаят от некадърници, така и в САЩ и навсякъде. Както тук ще мизерстваш, така и там.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aks13v Виж мнението
    Ми естествено, като не можеш да се реализираш тук, но и те мързи или отново не можеш да промениш нещата ... заминавай.
    Смешни са ми хора, които си мислят, че като отидат в чужбина и ще си оправят живота. Пълни глупости. Както в България не се нуждаят от некадърници, така и в САЩ и навсякъде. Както тук ще мизерстваш, така и там.
    Tук не говорим за реализации, ами за ниво на живот. standart
    Последно редактирано от klimatronik : 08-10-2013 на 19:08

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Tук не говорим за реализации, ами за ниво на живот. standart
    Какво ниво на стандарт я се стегни. Ако тук си мизерник, там няма кой да те посрещне с отворени обятия. Хора живеем в 21 век. Над 60% от клиентите в единия ми бизнес са Англичани и Американци и работим с тях Online. Проблема е, че българите сме свикнали само да мрънкаме. Искам някой от тези които работят за 300 лв. да ми кажат какво са направи, че да не работят за 300 лв., а вместо това ТЕ да дават заплати по 300 лв. на своите работници. Стандарта ни не е НИСЪК. Ниски са ви критериите да започнете работа (бе ще ти даваме 600 лв. заплата, ама по ведомост само 330лв. и след 6 месеца като те уволнят ти дават 330 лв. и се спасяваш както можеш, щото другото ти е идвало под масата). Прост пример който веднага ми идва на ума. Плащам на 50 човека по 5 лв. да ми напишат статия от 400 думи на Английски на тематика която аз определя. Това са 250 лв. похарчени. След това тези статии ги пускам в мои блогове и сайтове и ми докарват 500 лв. след някой и друг месец. После някои от авторите ми искат да увеличат цените, щото виждаш ли аз от тия статии може да изкарам повече пари (и изкарвам) и не съм оценявал труда им. Викам им добре, беше ми приятно да работим заедно и си намирам нови за 5 лв. и си ползвам останалите. Като може да се изкарат повече пари аджеба и искаш повече пари от мен, за къв хуй не го направиш ти това и не изкараш тея повече пари? Щото предпочиташ си стоиш на сигурно и да си вземаш по 5 лв. за изгубенето време, вместо да отделиш повече време и да удвоиш тия пари и да си имаш сигурен пасивен доход с много малко работа.

Да не говорим за тия дето все плюят по шефа си. Ми като си по умен от шефа ти що аджеба стоиш на работа при него? Открадни му хляба и отвори същия бизнес като него. Като си по умен ще си по добър и от него. Да ама не и за това пишман шефовете изкарват до 1 година и обявяват фалит, щото той може само да мрънка и критикува и не разбира нищо от бизнес. Той не осъзнава, че шефа му си е сложил задника и има няма пари трябва в края на месеца заплати да дава, осигуровки да плаща, ДДС да връща (тръгнеш ли ДДС да взимаш от държавата и почват проблемите), счетоводители да плаща и т.н.. Това повечето работници не го мислят и си мислят, че като днеска направят продажби за 500 лв. и шефа си прибира 500 лв. в джоба и им дава стотинки да се радват.

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Оо, че си тъпо! В САЩ,защото всички са големи и квалифицирани професионалисти? То за това не останаха млади хора в България! Всичко живо бяга. Значи, който не е съгласен да работи работа за 300лв месечно, което е чиста подигравка, да си ходи? Аман от тъпанари като теб.
    Ти тия дето са заминали с САЩ да не мислиш, че са си оправили живота. И леко с нападките, че си личи кой е тъпанар. Който не е съгласен да работи за 300лв., да си намери по добра работа. Ако никой не е съгласен да работи за 300лв., заплатите ще се дигнат, защото лично аз не бих работил работата която хората работят за под 700 лв. и нагоре в момента. Колкото по рано се осъзнаете, че робувате ДОБРОВОЛНО (аз до сега не съм видял някой да ходи с пистолет опрян в главата на работа) и се радвате на това, толкова по рано ще си вдигнете и стандарта.
    Последно редактирано от existenz55 : 08-10-2013 на 19:32

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от existenz55 Виж мнението
    Какво ниво на стандарт я се стегни. Ако тук си мизерник, там няма кой да те посрещне с отворени обятия. Хора живеем в 21 век. Над 60% от клиентите в единия ми бизнес са Англичани и Американци и работим с тях Online. Проблема е, че българите сме свикнали само да мрънкаме. Искам някой от тези които работят за 300 лв. да ми кажат какво са направи, че да не работят за 300 лв., а вместо това ТЕ да дават заплати по 300 лв. на своите работници. Стандарта ни не е НИСЪК. Ниски са ви критериите да започнете работа (бе ще ти даваме 600 лв. заплата, ама по ведомост само 330лв. и след 6 месеца като те уволнят ти дават 330 лв. и се спасяваш както можеш, щото другото ти е идвало под масата). Прост пример който веднага ми идва на ума. Плащам на 50 човека по 5 лв. да ми напишат статия от 400 думи на Английски на тематика която аз определя. Това са 250 лв. похарчени. След това тези статии ги пускам в мои блогове и сайтове и ми докарват 500 лв. след някой и друг месец. После някои от авторите ми искат да увеличат цените, щото виждаш ли аз от тия статии може да изкарам повече пари (и изкарвам) и не съм оценявал труда им. Викам им добре, беше ми приятно да работим заедно и си намирам нови за 5 лв. и си ползвам останалите. Като може да се изкарат повече пари аджеба и искаш повече пари от мен, за къв хуй не го направиш ти това и не изкараш тея повече пари? Щото предпочиташ си стоиш на сигурно и да си вземаш по 5 лв. за изгубенето време, вместо да отделиш повече време и да удвоиш тия пари и да си имаш сигурен пасивен доход с много малко работа.

Да не говорим за тия дето все плюят по шефа си. Ми като си по умен от шефа ти що аджеба стоиш на работа при него? Открадни му хляба и отвори същия бизнес като него. Като си по умен ще си по добър и от него. Да ама не и за това пишман шефовете изкарват до 1 година и обявяват фалит, щото той може само да мрънка и критикува и не разбира нищо от бизнес. Той не осъзнава, че шефа му си е сложил задника и има няма пари трябва в края на месеца заплати да дава, осигуровки да плаща, ДДС да връща (тръгнеш ли ДДС да взимаш от държавата и почват проблемите), счетоводители да плаща и т.н.. Това повечето работници не го мислят и си мислят, че като днеска направят продажби за 500 лв. и шефа си прибира 500 лв. в джоба и им дава стотинки да се радват.

Ти тия дето са заминали с САЩ да не мислиш, че са си оправили живота. И леко с нападките, че си личи кой е тъпанар. Който не е съгласен да работи за 300лв., да си намери по добра работа. Ако никой не е съгласен да работи за 300лв., заплатите ще се дигнат, защото лично аз не бих работил работата която хората работят за под 700 лв. и нагоре в момента. Колкото по рано се осъзнаете, че робувате ДОБРОВОЛНО (аз до сега не съм видял някой да ходи с пистолет опрян в главата на работа) и се радвате на това, толкова по рано ще си вдигнете и стандарта.
    Хората са различни и не всеки има голям нюх и качества да се развива. Въобще всичко,което написа -беше излишно.
    Ето ти прост пример.
    Ти си един обикновен готвач, сервитьор или продавач.
    Тук взимаш 300 лв месечно.
    В Америка 300 лв дневно за същата работа.
    Тук не ти стигат да храна, камоли за семейство, кола, малко разпускане през свободното време.
    А там обикновения човек остава доволен и си живее живота.

Мега фен
    и да пълен тъпанар си доказа го категорично . Приятно робство

Голям фен Аватара на white knight

Мега фен Аватара на baby_baby
    Работя танцьорка

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Къде това, да видим умееш ли ги танците?
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си