Първоначално написано от Ivaaaaa амиии по принцип искам на ключицата едно нещичко, ама ще го запазя в тайна а сега за РД-то ще си направя на врата знака на безкрайността Мн ще се зарадват.
Първоначално написано от Smrazqvashta Мн ще се зарадват. ооо нещем и да знам сигурно няма и да я забележат, може би майка ми чаак когато си дойде може да я забележи, но ще съм все със пусната коса, така че да се надяваме...
Първоначално написано от Ivaaaaa ооо нещем и да знам сигурно няма и да я забележат, може би майка ми чаак когато си дойде може да я забележи, но ще съм все със пусната коса, така че да се надяваме... ма ти на колко си бе ? мен да не ме запишат като педофил ;c
Първоначално написано от brrm..duk ма ти на колко си бе ? мен да не ме запишат като педофил ;c скоро ставам пълнолетна ^__^
Първоначално написано от Ivaaaaa скоро ставам пълнолетна ^__^ като мене си била... погодил съм значи
Първоначално написано от brrm..duk като мене си била... погодил съм значи ии ти ли си 95? Smrazqvashta сорка, че ти спамя в темата ;]
Първоначално написано от Ivaaaaa ии ти ли си 95? Smrazqvashta сорка, че ти спамя в темата ;] а, не ама си пасваме де, не се притеснявай
Но малко от малко се подразбира за какво се пее.
Правила