Първоначално написано от Supermassive____ Много яка песничка, ПОЗДРАВ!!! Не мога да си я намеря с превод? Help?
Първоначално написано от Ivaaaaa амиии по принцип искам на ключицата едно нещичко, ама ще го запазя в тайна а сега за РД-то ще си направя на врата знака на безкрайността Мн ще се зарадват.
Първоначално написано от Smrazqvashta Мн ще се зарадват. ооо нещем и да знам сигурно няма и да я забележат, може би майка ми чаак когато си дойде може да я забележи, но ще съм все със пусната коса, така че да се надяваме...
Първоначално написано от Smrazqvashta Не мога да си я намеря с превод? Help? Впрочем превода и аз го търся. Но без успех за сега.
Първоначално написано от Ivaaaaa ооо нещем и да знам сигурно няма и да я забележат, може би майка ми чаак когато си дойде може да я забележи, но ще съм все със пусната коса, така че да се надяваме... ма ти на колко си бе ? мен да не ме запишат като педофил ;c
Но малко от малко се подразбира за какво се пее.
Да ама на места ми се появяват някои неясноти....
Хареса ми, като пее... "Вие не сте един от нас, ако страха ви завладява"..
Първоначално написано от brrm..duk ма ти на колко си бе ? мен да не ме запишат като педофил ;c скоро ставам пълнолетна ^__^
Първоначално написано от Ivaaaaa скоро ставам пълнолетна ^__^ като мене си била... погодил съм значи
Първоначално написано от brrm..duk като мене си била... погодил съм значи ии ти ли си 95? Smrazqvashta сорка, че ти спамя в темата ;]
Първоначално написано от Ivaaaaa ии ти ли си 95? Smrazqvashta сорка, че ти спамя в темата ;] а, не ама си пасваме де, не се притеснявай
Нищо.
Първоначално написано от brrm..duk а, не ама си пасваме де, не се притеснявай аз няма защо да се притеснявам ти тряя да се притесняваш от гажиту
GREEN MAFIA
Твое е само това, което си изял и изпил!
Първоначално написано от Smrazqvashta
Първоначално написано от Ivaaaaa аз няма защо да се притеснявам ти тряя да се притесняваш от гажиту защо ;c
Първоначално написано от brrm..duk защо ;c 'щото е ревнивУ ;[
^ Т'ва да го видя на момента я взимам.
Първоначално написано от Ivaaaaa 'щото е ревнивУ ;[ e ще се наложи да свикне right ?
Аз мечтая на сватбата ми да съм с мото ръкавици и ботушки. ^^
Правила