- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс между брат и сестра
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
В интерес на истината, аз бих. И за да не кажеш че си играя на автогол, понеже трябва да се доверяваме на чувствата си, разумът (който е дело на моите чувства) ми казва да търся най-доброто за себе си, като уважаващ себе си индивид. Ето това не правят животните. Защото са животни. А вие твърдите ли че сте хора?
точно животните правят това, ако още не си разбрала
И още нещо. Какви морални разбирания ще следвате е лично ваш избор. Но двойният стандарт означава, че следвате правилата тогава, когато на вас ви изнася. Когато противоречите на собствените си морални норми, тогава не е въпрос на избор, а въпрос на объркване или лицемерие, зависи дали е съзнателно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не знам.
В смисъл, сигурно много силна обич към себе си ще срещаш, ако се разболееш от рак на дебелото черво, излекуваш се и оттам насетне всеки, който иска връзка с теб започне да те възприема като рисков партньор и измерва обичта си спрямо това. Вече си измет, това е.
Хората със СПИН също не заслужават семейства.