.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Кога растат мускулите?

Здравейте въпроса ми е кога растат мускулите? Някои ми казват че трябва да тренирам през ден във фитнеса за да може мускулите да растат а други ми казват да си тренирам всеки ден и че мускулите растат докато спя. Кое от тези 2 неща е вярно?

Мускулите растат докато си почиват!

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от Lewskarche Виж мнението
    Мускулите растат докато си почиват!
    +1
    Освен това зависи от фактори като например коя е мускулната група (голяма/малка) какви , видове тренировка правиш и т.н.
    За пример някои хора и фитнес специалисти смятат че корема като голяма мускулна група може да се тренира всеки ден, други 3 пъти седмично което също значи че нещата са относителни .

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от zlatniq Виж мнението
    а други ми казват да си тренирам всеки ден
    Ми,ако подпираш уредите в залата да не паднат можеш и по 2 пъти всеки ден да тренираш. Ако правиш качествени интензивни тренировки много ме съмнява, че ще имаш сила да си почешеш носа на другия ден.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Докато спиш растат най-много.

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Ми,ако подпираш уредите в залата да не паднат можеш и по 2 пъти всеки ден да тренираш. Ако правиш качествени интензивни тренировки много ме съмнява, че ще имаш сила да си почешеш носа на другия ден.
    Нали знаеш че има фитнес програми изградени точно на този принцип , две тренировки дневно.
    А пък и да не споменавам и двуразовите тренировки на професионалистите.

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Тренировка, почивка и обилно хранене.

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Цитирай Първоначално написано от Illusion772 Виж мнението
    Нали знаеш че има фитнес програми изградени точно на този принцип , две тренировки дневно.
    А пък и да не споменавам и двуразовите тренировки на професионалистите.

Недей да сравняваш ,който и да било с професионалистите. Те тренират с години,С химия и правят само това,т.е. Тренират,ядат,спат. Имат си хранителни режими,Който спазват,независимо от условията.

Към автора : ако си мислиш,че ако тренираш всеки ден бицепс и гърди ,ще пораснат много се лъжеш.

Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Тренировка, почивка и обилно хранене.
    -> това е ключа към голямата баница

Сега тренирам всеки ден по една мускулна група всеки ден
    понеделник - гърди втокник - рамо сряда - гръб четвъртък - трапец петък - бицепс събота - трицепс неделя - крака и в крайна сметка не разбрах всеки ден ли да тренирам или през ден

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Хахахаха е къв е смисъла всеки ден отделно да правиш всяка група бе? На теб тренировката сигурно ти е 20 минути ;d
    Най ми е интересно четвъртък ,когато тренираш само ТРАПЕЦ ква ти е тренировката
    тренирай четири пъти седмично и си раздели тренировките примерно правиш гърди с бицепс, рамо с трицепс , гръб и накрая крака .
    Последно редактирано от maldini : 08-12-2013 на 22:47

Като съм здрав физически тренирам по възможност всеки ден и се изкъртвам от тренировка...почти не почивам. Който си мисли, че не действа мога да му покажа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си