- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- МОТОРИ
Шанса да ти се изпречи футболна топка пред гумата е нищожен. Докато шанса заухав шофьор на автомобил да те прегази си е ежедневен. Какви сравнения правиш изобщо?
аз предлагам пълна забрана на всички коли и футболни топки(най-вече),та да си карат на спокойствие мотористите
Казахте си го - шанса да ви прегазят е ежедневен. Тогава за какво говорим? Големите мъже на малък шанс живот, който зависи от другите.
А аз знам един, който сам си се заби в някакво превозно средство и после години ходи по болници и рехабилитации.
Пак сте отворили темата за коли/мотири..
Аре няма да пиша, че Геша-та ще ме изяде..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
И аз няма да споря.
Всеки си има глава на раменете и си преценява какво да кара.
Като гледам последната снимка която постнах аз май предпочитам да се возя![]()
Твое е само това, което си изял и изпил!
Я си кажете мнение за Дукати? Само на мен ли много им тракат, все едно мели пирони в двигателя? На California Superbike School единия от преподавателите имаше някакъв проблем с неговия мотор и от някъде му дадоха да кара някакво чисто ново дукати. След 4 часа каране Дукатито хвърли кърпата и отиде в бокса за неизвестно време!!! Харесват ми като визия и даже старите Дукатита повече, ама нещо май не са много читави.
Аз достатъчно неща преебах за тази година... I'm done..
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Здрасти. Аз много ги харесвам. Един познат наскоро си взе 1098 и е много доволен. Никакви забележки, а как ръмжи........ (inlove) Имам друг познат с 748, но е доста стара година на производство и няма какво много да се каже, за годините си е окс.
От колеги знам само, че поддръжката им е доста скъпа, както и частите. Като килограми знам, че са доста по-леки сравнение с останалите. Визирам Ducati Monster, където липсват доста пластмаси, типично гол мотор. Иначе това с тракането за първи път го чувам от теб. Да не би да ти се е сторило така, заради V-образният му двигател. Мисълта ми е, че има разлика между мотор с редови и v-образен двигател да кажем и от това евентуално да си усетил някаква разлика?
Аз от доста време бях хвърлила око на едно 749, 2005 година, но на скоро видях някой го беше купил.
Последно редактирано от Smrazqvashta : 08-16-2013 на 16:49
Лек мотор=женски мотор![]()
Твое е само това, което си изял и изпил!