.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от DimovB Виж мнението
    existenz, какво може да работи един студент според теб? или веднага след завършването си, така че да не чака заплата?
    Ми много неща може да работи. Преди 5 години учих редовно Приложна математика. Прекъснах заради работата в 2 курс. Сега уча Информатика задочно 2 курс. Вместо да седиш по цял ден пред компютъра и да ровиш форуми (аз го правя това защото съм си осигурил живота и имам прекалено свободно време), стани един freelancer (работил съм като freelancer от 14 годишен и сам съм си изкарвал джобните и парите за закуски) и работи и учи едновременно. Хората за една грамотно написана статия от 500 думи плащат по 5-8 лв. (в България, в чужбина за същата статия на английски ще ти платят между 7-16$ а може и на горе). 10 статии (отделят по 1 час за проучване на тематиката и 1 час за писане) х 7-16$ = 70-160$ при отнето време - 20 часа. Ай кажи ми за 20 часа в БГ къде ще ти платят между 100-240 лв. Това се пада по 5-12 лв. на час работа от вкъщи без ШЕФ. Както казвам начини има и мрънкането не е решението на вашите финансови проблеми.

Цитирай Първоначално написано от existenz55 Виж мнението
    Ми много неща може да работи. Преди 5 години учих редовно ....
    Така ли?Предишния ми шеф също беше учил 5 години редовно от малък боядисвал оргади за джобни, абе много ни мислил, иначе нас, ма работех по цял ден у жегите.Пари имах да взимам, ама заплатата, която взимах за работата била огромна така или иначе, че един ден като му извадих и двете рамене и му изясних, че ако не си получа парите ще седи с пръчка в задника чисто гол вързан за дърво, както нямаше пари знаеш ли колко бързо ги извади от джоба си половината, а на другия ден останалите???Искам да ти кажа да си държиш устата затворена, щото такава курва като тебе ще я ебат и бият, просто не си попаднал на човека все още.Прави му сметка докато си с всичкия си просто имаш късмет, че не си ми на мен шеф, нямаше да си същия човек в остатъка от живота си!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от noconnection Виж мнението
    Така ли?Предишния ми шеф също беше учил 5 години редовно от малък боядисвал оргади за джобни, абе много ни мислил, иначе нас, ма работех по цял ден у жегите.Пари имах да взимам, ама заплатата, която взимах за работата била огромна така или иначе, че един ден като му извадих и двете рамене и му изясних, че ако не си получа парите ще седи с пръчка в задника чисто гол вързан за дърво, както нямаше пари знаеш ли колко бързо ги извади от джоба си половината, а на другия ден останалите???Искам да ти кажа да си държиш устата затворена, щото такава курва като тебе ще я ебат и бият, просто не си попаднал на човека все още.Прави му сметка докато си с всичкия си просто имаш късмет, че не си ми на мен шеф, нямаше да си същия човек в остатъка от живота си!
    A после Българите се чудят защо нямали работа и защо нямали пари.... ХАХАХАХАХА!!!

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    A после Българите се чудят защо нямали работа и защо нямали пари.... ХАХАХАХАХА!!!
    Що? Щото трябва да търпят да ги въртят една година и после да им кажат "Ми аз фалирах, изчакай банките да ми оберат всичко и, ако останат някакви пари, ще ви ги разделим някога...".
    noconnection е постъпил много правилно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си