- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Догажда ми.
Ми много неща може да работи. Преди 5 години учих редовно Приложна математика. Прекъснах заради работата в 2 курс. Сега уча Информатика задочно 2 курс. Вместо да седиш по цял ден пред компютъра и да ровиш форуми (аз го правя това защото съм си осигурил живота и имам прекалено свободно време), стани един freelancer (работил съм като freelancer от 14 годишен и сам съм си изкарвал джобните и парите за закуски) и работи и учи едновременно. Хората за една грамотно написана статия от 500 думи плащат по 5-8 лв. (в България, в чужбина за същата статия на английски ще ти платят между 7-16$ а може и на горе). 10 статии (отделят по 1 час за проучване на тематиката и 1 час за писане) х 7-16$ = 70-160$ при отнето време - 20 часа. Ай кажи ми за 20 часа в БГ къде ще ти платят между 100-240 лв. Това се пада по 5-12 лв. на час работа от вкъщи без ШЕФ. Както казвам начини има и мрънкането не е решението на вашите финансови проблеми.
Така ли?Предишния ми шеф също беше учил 5 години редовно от малък боядисвал оргади за джобни, абе много ни мислил, иначе нас, ма работех по цял ден у жегите.Пари имах да взимам, ама заплатата, която взимах за работата била огромна така или иначе, че един ден като му извадих и двете рамене и му изясних, че ако не си получа парите ще седи с пръчка в задника чисто гол вързан за дърво, както нямаше пари знаеш ли колко бързо ги извади от джоба си половината, а на другия ден останалите???Искам да ти кажа да си държиш устата затворена, щото такава курва като тебе ще я ебат и бият, просто не си попаднал на човека все още.Прави му сметка докато си с всичкия си просто имаш късмет, че не си ми на мен шеф, нямаше да си същия човек в остатъка от живота си!