- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Скачане на въже
Еми досега какво ти се обясняваше?
То не е само да ядеш плодове и да пиеш вода,защото ще стане проблем-организмът ти има нужда и от белтъчини,въглехидрати и тн...НО можеш да почнеш 90 дневна диета(то е по-скоро начин на хранене,а не диета) и ще свалиш колкото искаш...
само със скачане на въже и то толкова малко няма да стане!започни да тичаш по 1 час на ден-достатъчно е!Може да отидеш и на фитнес за 1-2 часа..ще видиш как за 2-3 месеца ще стопиш всичко излишно..естествено както казаха по-горе всичко си е строго индивидуално,но..
аз си имам собствена "диета"
закусвам или плодове,или само чай
обядвам каквото искам с до 1 филия черен хляб
вечерям плодове,или сварено яйце със сирене,салата и 1 филия черен хляб...ако съм мн гладна хапвам 1 купичка манджа/супа и тн..преди всяко ядене пия по ч лъжица оцет и 2 чаши вода,а и преди всяка закуска пия 1 чаща чай за отслабване..тренировките за мен са мъчение затова не ги практикувам,но искам да си задържа сегашното тегло...затова съм на такава "диета" ...само ще ти кажа нещо:за нищо на света не яж чипсове,снаксове,кроасани и тн...по-добре си направи сама в къщи здравословни сладки (ако искаш ще ти дам рецепти),или изяж някой плод,но не си купувай нищо такова...единствено пълнозърнести солети,или ядки(не печени) можеш да си позволиш,...1 пакетче чипс има калории колкото за дневният прием на жена колкото за 2 дни!