.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    За мен до 7 часа дневно също не е стресиращо и е напълно в рамките на нормалното.

Иначе то точно това е стратегията на двугодишното обучение или поне аз винаги така съм го планирала - 11 клас минавам и научавам целия материал, а 12 клас ми остава за преговор, допълнителна литература и подготовка за матура, примерно, а не тепърва да се готвя за КСК + останалите неща.
    Също така, така винаги имаш 1 година, ако нещо не си се организирал като хората, което е недопустимо за мен по принцип, за да научиш това, което не си успял.
    6-7 часа на даскало и после още 7 часа вкъщи за биология и химия? Я пак си помисли.

Абсурдно е да минеш целия материал в 11. клас. Трябва ептен да не си подадеш носа навън. Имах 4-5 човека в моя клас, които влязоха медицина. Никакъв шанс.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    6-7 часа на даскало и после още 7 часа вкъщи за биология и химия? Я пак си помисли.

Абсурдно е да минеш целия материал в 11. клас. Трябва ептен да не си подадеш носа навън. Имах 4-5 човека в моя клас, които влязоха медицина. Никакъв шанс.
    На мен ми понася такова учене. Не е като да не съм го тествала в седми клас, примерно.
    И все пак зависи как се организирам, колко бързо усвоявам материала и т.н. Сигурно ще си изготвя график, по който да уча темите - н-брой теми днево, примерно, колкото време ми отнеме да ги науча-толкова. Плюс това аз съм асоциална и си стоя вкъщи през по-голяма част от времето, така че излизането въобще няма да ми е спънка.
    Аз познавам хора, които са усвоявали материала за една година, част от тях учеха ужасно много и въпреки това добрата организация не ги лиши от социален живот, както и познавам хора, на които им отне две години, въпреки че не си подаваха носа навън. Индивидуално е.

Едит: На мен математиката също ми върви, ама винаги съм се оплаквала от химията. Накрая осъзнах, че просто не съм сядала да мисля достатъчно и ме е мързяло и химията въобще не ми е виновна. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си