- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство между Мъж и Жена
Какво ви е мнението относно този въпрос .. Дали може да има истинско приятелство или винаги единия има чувства към другия ?
Хм, нека помисля малко..
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Бе колкото и да има, мъжа поне 1 път ще си помисли - Какво ли е да си държа патката в нея?
n00bs
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Може, примерно момичето е грозно, а момчето е с гадже. :Д
Някой бърже да дефинира "истинско приятелство"
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
^ Така като гледам според другите, истинско приятелство, означава да нямаш желание да изчукаш другия...![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Гаджетата ви не са ли ви също така и приятели?
Ми не е ли това смисъла? А не да си с поредния случаен човек, тва го приемам като неуважение към личността.
Ще се сетитееее
И къв е извода - може или не може да има приятелство между мъж и жена?
Само 1 момче мога да нарека истински приятел, защото го познавам от около 13-14 години, целият си осъзнат живот съм прекарала с него и го приемам като брат. Никога не съм имала чувства към него, нито той към мен. Нито сме грозни, нито нищо. Явно и такива аномалии стават.
Хора, уш си имам най-добра приятелка момиче, ама се ми се иска да я опаткам така яко, ама и намеци ми праи тя
Ся се чудя как да я оправя
Така, че сметни ... Ама мойта "приятелка" е много проста и не е хич добър човек, така че понякога наистина може, ама все някога момчето ще я хареса или неш. друго ..
Ми в повечето случаи все единия ще има нещо повече от приятелство към другия и когато се признаят чувствата - приятелството не е същото и става кофти :/
Според мен може да има. Аз имам приятели, които никога не съм харесвала и те мен също![]()
Аз имам доста приятели мъже. Даже преди бяха само мъже. Даже не знам защо отдавате толкова значение на сексуалното привличане. Първо, дефиницията ми за приятел изключва вероятността човекът отсреща да има к'вито и да е гениталии, 'щото за да е френдзоуннат, значи не се интересувам от тях. Но дори и в случаите, в които е имало сексуално напрежение, независимо дали само от една страна или и от двете, пак се е преодолявало без няк'ви сериозни драми и сътресения. Дори се е случвало с времето, под влияние на обстоятелствата малко да се пообъркаме в тъмното и пак не е имало проблеми. Съответно да, може. Не виждам причина да не може.
само не разбрах ква е разликата между приятелството и истинското приятелство..