яко
Първоначално написано от muhtesemfan Ти се подмазваш на Рибаря,не остана на кого да се подмазвам хахахах yep
Първоначално написано от muhtesemfan Ти се подмазваш на Рибаря,не остана на кого да се подмазвам lolololo u made my day
Първоначално написано от muhtesemfan Ти се подмазваш на Рибаря,не остана на кого да се подмазвам На мен.
Първоначално написано от Roberto Di Matteo На мен. ами на мен кой ще се подмазва? ;[
Първоначално написано от Ivaaaaa ами на мен кой ще се подмазва? ;[ теб всички те обичат
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Първоначално написано от muhtesemfan теб всички те обичат аз искам него!
Първоначално написано от Ivaaaaa аз искам него! след месец
Първоначално написано от muhtesemfan след месец лол сякаш съм ти казала
Първоначално написано от Ivaaaaa лол сякаш съм ти казала хихи
Първоначално написано от Ivaaaaa аз искам него! Кого?
Първоначално написано от Ivaaaaa ами на мен кой ще се подмазва? ;[ Е нали вчера ти признах нещо?!
Ебахти епичния трол е тоя!
Първоначално написано от an7raks Ебахти епичния трол е тоя! Някой да ти е искал мнението?
Първоначално написано от Roberto Di Matteo Някой да ти е искал мнението? Млък, уе, възхищавам ти се, не разваляй момента!
let the game begin
Първоначално написано от Mary_Jane_69 let the game begin Няма мегдан да започва, след 2 минути излизам.
когато ви се отвори възможност
Първоначално написано от Mary_Jane_69 когато ви се отвори възможност Пиши ЛС.
А
Първоначално написано от sexyjujito А Какво?
Първоначално написано от Roberto Di Matteo Какво? Пак ли си пил антифриз?
Първоначално написано от Roberto Di Matteo Пиши ЛС. нещо не изгарям от желание
Първоначално написано от Mary_Jane_69 нещо не изгарям от желание Защо така?
Първоначално написано от GEMOSHTEN Защо така? Колко профила имаш, уе, въртогъзник?
Правила