.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Супер фен Аватара на Cloud9
    Разбирателството е двустранен процес,но при вас ми се струва че водите монолог.Освен ако сама не се сети че прекалява с исканията си няма начин да се оправят нещата.Разговор му е майката, но без сълзи и драматургия.После идват компромисите и от двете страни.И най-важното е уважението към това,което прави другия.На нея ми се струва че й се живее и лудува макар че и според мен на 27 след 6 г връзка си е добро време за деца.Съветът ми е да седнете и да я накараш да те изслуша и да те разбере като избягваш всякакви намеци че я обвиняваш в нещо.Стискам ти палци!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    На нея ми се струва че й се живее и лудува макар че и според мен на 27 след 6 г връзка си е добро време за деца.
    Едното няма общо с другото. И след 6 години връзка, може да ѝ се пътува и да ѝ се обикаля, ако досега основно е учила и се е мъчила да си намери сносна работа.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Едното няма общо с другото. И след 6 години връзка, може да ѝ се пътува и да ѝ се обикаля, ако досега основно е учила и се е мъчила да си намери сносна работа.
    То ми е ясно че и на 40 може да ти се щурее.Казвам само 6 години са си достатъчно за задомяване и изграждане на семейство.

Иначе трябваше да кажеш по-рано че иска деца след брака.Това не значи че не иска сега деца, а иска сигурност.Аз също не искам да имаме дете с приятеля ми преди да се оженим.Не защото мисля че ще ме зареже бременна на улицата, а защото това смятам за правилно. Изяснете си кой какво точно иска и кой на какво е готов да направи за да удовлетвори исканията на отсрещната страна. Няма проблем, който да не може да се разреши с комуникация!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    То ми е ясно че и на 40 може да ти се щурее.Казвам само 6 години са си достатъчно за задомяване и изграждане на семейство.
    А аз искам да кажа, че когато не се чувстваш "наживян" мисълта за деца ти е чужда. Задомяването и раждането на деца са две различни неща и трябва да се случат, когато се чувстваш готов.
    Това, че 6 години си бил с някого, не означава, че трябва непременно да родиш дете, само защото се чувствате сигурни един в друг. Ако ти се пътува - пътувай, детето ще те спира (колкото и егоистично да звучи). В един момент майчинското желание ще бъде по-силно от другото. Явно при нея все още не се е обадило и в това няма лошо, и далеч не трябва да е причина за раздяла.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си