- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с половината ми
Разбирателството е двустранен процес,но при вас ми се струва че водите монолог.Освен ако сама не се сети че прекалява с исканията си няма начин да се оправят нещата.Разговор му е майката, но без сълзи и драматургия.После идват компромисите и от двете страни.И най-важното е уважението към това,което прави другия.На нея ми се струва че й се живее и лудува макар че и според мен на 27 след 6 г връзка си е добро време за деца.Съветът ми е да седнете и да я накараш да те изслуша и да те разбере като избягваш всякакви намеци че я обвиняваш в нещо.Стискам ти палци!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
То ми е ясно че и на 40 може да ти се щурее.Казвам само 6 години са си достатъчно за задомяване и изграждане на семейство.
Иначе трябваше да кажеш по-рано че иска деца след брака.Това не значи че не иска сега деца, а иска сигурност.Аз също не искам да имаме дете с приятеля ми преди да се оженим.Не защото мисля че ще ме зареже бременна на улицата, а защото това смятам за правилно. Изяснете си кой какво точно иска и кой на какво е готов да направи за да удовлетвори исканията на отсрещната страна. Няма проблем, който да не може да се разреши с комуникация!
А аз искам да кажа, че когато не се чувстваш "наживян" мисълта за деца ти е чужда. Задомяването и раждането на деца са две различни неща и трябва да се случат, когато се чувстваш готов.
Това, че 6 години си бил с някого, не означава, че трябва непременно да родиш дете, само защото се чувствате сигурни един в друг. Ако ти се пътува - пътувай, детето ще те спира (колкото и егоистично да звучи). В един момент майчинското желание ще бъде по-силно от другото. Явно при нея все още не се е обадило и в това няма лошо, и далеч не трябва да е причина за раздяла.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last