- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Meрсиии.
Мисля,че след лятото и всичкото това миене,сушене, ще ми се отрази доста добре.
Много се колебая между тази серия и шампоана на Керасраз, за който писах преди няколко дни :/
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
А знаете ли откъде да я взема онлайн ? От ензото 6 лв. ми идва мнг тъпата доставка..
може ли да ми я дадете на линк тая маска в рибката,че или аз съм кьорава или я няма![]()
Ем ще се радвам.
Маската на макадамия 150 мл, за колко време ви стига ?
^на мен ми стигна за месец някъде
не е на оферта,по-хубаво си вземи голямата опаковка
Прибрах се извънредно от моретоИмам да изчета доста.
Косата си я чувствам малко по-суха, но номално. Взех си Миосотис, че нямах никаква маска. Добре че беше Наши-то да спаси положението на плажа.
Тези дни ще реша дали имам нужда да ми вземат връхчетата. (:
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Е едно е 2 месеца, друго е 1 :Д
на мен ми стигна май за 2 месеца и половина
Емиииииии свърши вече, поне за мен ;д поръчах другата и след това мисля да взема спрея на Tigi Bed Head за запечатване на косъма т.е да не цъфти, дали ще има ефект ?
Овчи витамини да сте чували. Приятелка на мама й е казала, че била ползвала и косата и ръсте по бързо.
Витамините са за мазане на косата, не за прием. Някой, ако може да ми обясни, че аз изобщо не разбирам за тях нищо![]()
аз днес пак бях със стимулант
Eми ето ми косата след боядисването: http://imgur.com/YGO01Wq Не се вижда особено, но... Не съм доволна от боядисването си. ;д Може би е защото си взех безамонячна и евтина боя, но не стана равномерно и корените пак малко се виждат, но вече няма да я пипам.Поне сега е по-добре.
Какво мислите за марката Philip Kingsley?Харесах си една матираща маска,ама се колебая.Някой ползвал ли я е и има ли ефект?
Здравейте, как използвате ампулите? Мога ли да си ги сложа направо в домашната маска? Някакви кристали да ми препоръ§ате?
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Ягодкее, харесва ми цвета тии)
Какъв е този спрей за запечатване на косъма?
Много съм нещастанаразвали ми се пресата и ако не може да се оправи ще трябва да си взимам нова, а аз много си я обичах
((
много се чудя дали да не си взема ремингтон с3500, ама пък мойта много си я обичаааааааааам( :Д
http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-ego...ftjassha-kosa/
ето го, четох описание за него от другаде, не си спомням ;д гледах и в utube за отзиви, едната
каза, че й е помогнал да не цъфти, другата каза, че не и е...:Д ама се чудяя още дали да го взема![]()