- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Днешното поколение ....
Всеки ден виждам и чувам как 12,13,14 годишни момичета се чукат като разпрани. Много им се чудя с какъв акъл го правят това нещо, кое ги провокира да го правят това нещо ? Както и изпитват ли изобщо възбуда от това нещо? Колкото и гаден хейтър да съм , не бих си хванал такава приятелка никога, не мога да приема факта, че има 3 кила сперма в тялото си, че са я тъпкали 1500 човека и клитора и след 5 години ще и се влачи по земята. Направо чак съм отвратен от тези момичета. Не може на 15-16 години вече вагината да ти е станала като пепелник и 10 човека да пикаят и да не мога да я напълнят... Това за мен е ненормално. В днешно време се моля, ако имам деца да нямам момиченце, защото не знам , ще се побъркам. Това нормално ли е? Също така на скоро видях едно много странно момиче. Бях в Свети Влас в едно клубче и си пия стабилно, вече почнах да се опиянявам с приятелите и забелязах една как подскачаше цяла нощ (в рамките на 5-6 часа) и обикаляше заведението. Сетих се че я познавам от някъде и я попитах "шшш какво ти има бе момиче, ти полудя?" И тя ми вика: "Е като ме гледаш какво да ми има, от 36 часа съм на пико" и аз някакъв такъв ми стана смешно, щото знам , че е боклук, попитах я на колко е години и ми каза, че е 97 набор. След това я попитах: "А вашите знаят ли колко си зле ? " , а тя ми отговори " Ами знаят, той баща ми се друса повече от мен!" .... Аз направо съм потресен. Аз ли съм старомоден и не съм в крак с НОВАТА ЕРА , НОВАТА МОДА или просто това са хора с промити мозъци?
Добре че си ти да ни го кажеш, секунда да си взема драмапръчката.
n00bs
Да и аз се чудя как едни 12,13,14 момичета на тяхната възраст ще се ебат като разпрани. Понеже тяхни приятелки си се ебат и разправят колко е хубаво и те да не останат по назад решават да се чукат и те да не би да останат по назад. Ако имаш в предвид момиче да се ебе на тая възраст не не е нормално моне за мен. Не, не си старомоден просто самии решават понеже някой пушат наркотици и да пробват, особено като се съберат по купони. Нямам думи просто, че понякога и родителите не си възпитават децата, баща й да се дрогира, а тя от малка да си отваря краката кой знае като стане на 18 колко ще са я изчукали.
Обзалагам се, че сефтето си си го направил на около 14-15 авторе![]()
Хубаво, че няма такива теми пред 2-3 седмици. Изживявате се като моралисти. Едва ли знаеш, че пикото е боклук, без да имаш собствен опит.
Ако съм на бащите на тия , ще ги вържа за тоалетната със синджир и ще им давам храна 1 път на 3 дни.
Да от приятелките и е напълно възможно. Но според мен не могат да изпитат това удоволствие, а го правят просто за да са готини. Ако попадне някой на такава трябва да я дъни с 3 презерватива и една подвързия.
Неее, на 13-14 си си го направил на 100 %![]()
Грозно е, никой не отрича. Само дето постоянно тук минават някви рандъми, които като теб се жалват от поколението ни и след няколко дни се стига до там, че "с каквито се събираш, такъв ставаш", "тези, които си приличат, се привличат", "има изключения от стадото", темата се затрива по задните страници и след някоя и друга седмица се прави нова и пак омагьосания кръг. Общо взето се прави проветрявка на устата. Тренираме бързопис. И аз не попаднах на клас, но четвърта година ги трая искам или не. Само че можеш да си избираш приятелите.
Тогава ти защо говориш? Още повече, че тези неща са дъвкани и предъвкани много пъти? Пък и ти правиш темата, защото имаш проблем, а аз ти казвам решението.
Тогава дай да задръстим целото форон със такива теми.
Ако си възпиташ момичето като хората от рано няма да имаш такива проблеми с нея(говорим, ако ти се роди момиченце)
Пък и тия 13-14 момичета копират големите какички и впоследствие стават такива. Техните родители, вероятно, също са някакви наркомани и не са си възпитали децата.
Поне така аз виждам ситуацията.
Или просто им се ебе ...