- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Днешното поколение ....
Ееее от къде ги намирате такива аз съм на 14 и нито една от познатите ми не е правила секс имам 2-3 дето са се целували ама за секс дума да не става! И преди да ме нападнете "ами като сте толкова читави, защо пишеш в раздел секс....бляблябля" ще кажа, че пиша и чета в този раздел, за да се образовам и да не се получават после комични ситуации.
![]()
еби, еби
Еми момичетата се водят по мода да се друсат,да пушат и да се ебът на 12-13 което е много жалко иначе после се оплакват че никои не ги харесва е как да ги хареса човек като ги види какви са пропаднала работа просто
Това е резултатът, когато от всякъде сме заливани от секс- реклами, филми, песни, списания... навсякъде.
Но трябва да отбележа, че не си напълно прав. Не цялото поколение сме такива (на 17 съм, смятам,че е редно и аз да се включа към цялото). Развалените ябълки наистина са много, но да не слагаме всички под общ знаменател. На пръв поглед се открояват въпросните момичета, което е нормално, те са тези, които правят впечатление с поведението си. И въпреки това картината е различна. Също толкова сме и тези със съхранена ценностна система и добро възпитание. Обаче, както във всяко отношение, лошото взема превес и замъглява гледката.
Като цяло съм съгласна с автора,но обърнах внимание на това "Дано някой ден като имам деца да не са момичета" Ъмм ... и момчетата се ебат на 12-13?Това да не е нормално?
Е, хора .. При момчетата е само ебането, а не модата според мен ...
Не мисля,че сексът на 13 години е номрален,нито за момичетата нито за момчетата.А иначе и аз имах една такава "приятелка"като бях на 13,и тя беше на моите години и ходеше с един на 19,който уж много обичаше и к'во ... наеба я и я заряза.Абе толкова им е акъла на някой ...
Прав си.Но с няколко думи .. да,това са хора с много промити мозъци,не знаещи как да използват почти несъществуващият си мозък.
Това имам в предвид. То си беше очевидно,че ще я наебе и ще я зареже.Ама тя не та не,любов било.Както и да е,вече не поддържам връзка с това момиче и не искам честно казано.Не знам дали е станала курва и дали пуска на всеки втори.Дадох го като пример,защото има много такива заблудени момиченца.
fisherman е много прав, и аз съм на неговото мнение, ти си скубеш веждите и стават по-тънко от мойте а иначе солиш 13-14. Ти не искаш да имаш момиче, и по-добре.
Бандо на мен ми е писнало да ходя по дискотеки. Когато е трябвало съм ходил и съм се забавлявал максимално. Но никога не съм тръгвал да свалям момиче в дискотека , кафе , клуб или каквото и да било. И повярвай не си падам по курви. Падам си по момичета , които имат своето самоуважение и самочувствие за една нормална мадама. Характера ми въобще не е селски, нито съм селянин. Мразя хора, които се използват ЛЕ,МА,БА,ЖА! Дори съм удрял хора, които говорят на половинките си от женски пол на МА. Едва ли аз съм селянина в тази ситуация.
Темата е дъвкана многократно. Епидемията е плъзнала,нищо не може да се направи. Както казва една съседка:"от калпав материал,калпаво поколение"...
Авторе,не трябваше да пускаш темата,сега всички ще те хранят.Това е положението,няма какво да променим,всеки си има глава на раменете и решава какво да прави,гледай като имаш деца,и ако е момиче да го възпиташ добре и да внимаваш в каква среда е,винаги е имало пропаднали и ще има.Гледай да не се събираш с такива хора и евентуално децата ти