- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- как се става скинар
.излизаш така облечен и ако срещнеш скин го поздравяваш...почваш да обикаляш и да биеш мангали,турци,педали,анарх сти,комунисти...отиди на НДК или в Борисовата,там има скинове,занеси 2 литра бира и казваш "днеска аз черпя" и влизаш в компанията...
Знам, че темата е стара, но как ще си скинар, след като името ти е пънкфоревър?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Недей да ставаш скинар!Бих казала че не харесвам тези хора които се опитват да избият циганите...за тях не ми е проблем!Но да бият хората с различна представа за света...е отвратително!Спрете с тези простотии...Представете си вие...вървите си по улицата и започват да ви бият само защото сте се родил циганин а не българин!Когато бях лапе имах две приятелчета циганчета-братче и сестриче...майка им не можеше да ги вземе от училище и се наложи да се приберат самички а ги беше страх от скинарите защото кръжаха около даскалото....ПРОСТО СПРЕТЕ!Защо трябва да казвам това на хора които са ме скъсвали от бой!?
Велика тема! Ех носталгия...
Добре, че е asuka666 да възроди малко spirit of '08 (in teenproblem)![]()
През 2008 година възникна ново движение в скинхед културата - (TPSH), възродило се в популярния български сайт - тийнпроблем. Това променя завинаги същността на културата.
на външен вид го докарват само позьорчетата,истинския скин носи тва което има![]()
научаваш наизуст сички текстове на landser
и си готов
при мене така стана
Научаваш малко Flash.
Почваш да рисуваш върху готовите герои, да си ги модифицираш както ти искаш.
Свикваш да правиш анимации.
Предлагаш skin-овете си на Riot и, ако си много добър, може да те вземат да правиш skinове за LoL-чето.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Трябва първо да се изгледат всички филми на тематика Скинхед,а именно Romper Stomper Russia 88 Diario de un skin This is England American history X The Believer за да се види как трябва да се държи младият войн Скин! Всеки случай най-харабийка си е да си скинче в нета,понеже каквото и да правиш,шанса да ядеш бой е сведен до „малко над нулата” ... В случай,че идеологията им ти е непонятна,хич не бери грижа,те самите не си я разбират.
И накрая най-важната идея в бъдещото ти начинание е: Фостата ан фсчик,кот ен мЪ овЪжахаат
Бръснеш си главата, правиш си 3-4 грозни татуса. Излизаш набиваш 5-6 малки мангалчета и си скинар! Като дойдат големите мангали бягаш и после казваш пред всички , че си ги бил, яко и те са избягали. След това големите мангали като разберат, ще се изсипят с 3 каруци и един бус пред вас , ще те ебат и ще те бият. На другия ден след рехабилитацията, ти ще си вдигнал по-голямо ниво скинар , и ще си в ранка на ЕКЗОДИЯ и ще намериш нещо брадва , пищов или танк , ще идеш и ще им събориш махалата и ще си истински скинар , който се бие с лошите!
каква духовна потребност ще удовлетвориш като станеш скинар? (това беше реторичен ?-с)
аз просто наминах да кажа, че съм тук...
пандизчиите на чия издръжка живеят? (пак реторичен ?-с)