.
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 216
    skinhead88
    Guest
    .излизаш така облечен и ако срещнеш скин го поздравяваш...почваш да обикаляш и да биеш мангали,турци,педали,анарх сти,комунисти...отиди на НДК или в Борисовата,там има скинове,занеси 2 литра бира и казваш "днеска аз черпя" и влизаш в компанията...

Режеш си вените задължително!

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Знам, че темата е стара, но как ще си скинар, след като името ти е пънкфоревър?

Цитирай Първоначално написано от Nikolcheto24 Виж мнението
    Знам, че темата е стара, но как ще си скинар, след като името ти е пънкфоревър?
    Еми никой не му е казал как да стане пънкар и той се е преориентирал
    Ти пък къде я изрови тая тема? Аз имам спомен да съм писал в нея поне преди година-две

Супер фен Аватара на Oldschool
    огромна тема, станахте ли скинари?

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Минаваш на кафево!

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
    огромна тема, станахте ли скинари?
    Да, чУЕк! Вчера ни нападнаха една тумба цигани, обаче като им креснахме ЗИГ ХАЙЛ и се насраха!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Недей да ставаш скинар!Бих казала че не харесвам тези хора които се опитват да избият циганите...за тях не ми е проблем!Но да бият хората с различна представа за света...е отвратително!Спрете с тези простотии...Представете си вие...вървите си по улицата и започват да ви бият само защото сте се родил циганин а не българин!Когато бях лапе имах две приятелчета циганчета-братче и сестриче...майка им не можеше да ги вземе от училище и се наложи да се приберат самички а ги беше страх от скинарите защото кръжаха около даскалото....ПРОСТО СПРЕТЕ!Защо трябва да казвам това на хора които са ме скъсвали от бой!?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Велика тема! Ех носталгия...

Добре, че е asuka666 да възроди малко spirit of '08 (in teenproblem)

Супер фен Аватара на Oldschool
    Скинар не се става, скинар се раждаш!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    През 2008 година възникна ново движение в скинхед културата - (TPSH), възродило се в популярния български сайт - тийнпроблем. Това променя завинаги същността на културата.

на външен вид го докарват само позьорчетата,истинския скин носи тва което има

Супер фен Аватара на tireheb
    научаваш наизуст сички текстове на landser
    и си готов
    при мене така стана

Мега фен Аватара на Chacho
    Научаваш малко Flash.

Почваш да рисуваш върху готовите герои, да си ги модифицираш както ти искаш.

Свикваш да правиш анимации.

Предлагаш skin-овете си на Riot и, ако си много добър, може да те вземат да правиш skinове за LoL-чето.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pitona666 Виж мнението
    как се става скинар ми е чудно ?отиваш до тях и ги питаш ли дали може да влезеш от тяхната банда и кво трябва да направиш само питам!
    Ами просто отиваш до тях и им казваш че ги мразиш............ защото са по-нисша класа от тебе.

ПП: можеш и да ги ритнеш по веднъж за да им покажеш че си сериозен пич ......... хихи
    Последно редактирано от defender : 06-13-2013 на 12:47

Супер фен Аватара на skornex
    Цитирай Първоначално написано от pitona666 Виж мнението
    как се става скинар ми е чудно ?отиваш до тях и ги питаш ли дали може да влезеш от тяхната банда и кво трябва да направиш само питам!
    ахахахахахаххахахахаххаха хахах
    F$@k suicide silence!

kinemglavi
    Guest
    Трябва първо да се изгледат всички филми на тематика Скинхед,а именно Romper Stomper Russia 88 Diario de un skin This is England American history X The Believer за да се види как трябва да се държи младият войн Скин! Всеки случай най-харабийка си е да си скинче в нета,понеже каквото и да правиш,шанса да ядеш бой е сведен до „малко над нулата” ... В случай,че идеологията им ти е непонятна,хич не бери грижа,те самите не си я разбират.
    И накрая най-важната идея в бъдещото ти начинание е: Фостата ан фсчик,кот ен мЪ овЪжахаат

Супер фен Аватара на prince
    Бръснеш си главата, правиш си 3-4 грозни татуса. Излизаш набиваш 5-6 малки мангалчета и си скинар! Като дойдат големите мангали бягаш и после казваш пред всички , че си ги бил, яко и те са избягали. След това големите мангали като разберат, ще се изсипят с 3 каруци и един бус пред вас , ще те ебат и ще те бият. На другия ден след рехабилитацията, ти ще си вдигнал по-голямо ниво скинар , и ще си в ранка на ЕКЗОДИЯ и ще намериш нещо брадва , пищов или танк , ще идеш и ще им събориш махалата и ще си истински скинар , който се бие с лошите!

Мега фен Аватара на OoVasKoO

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от prince Виж мнението
    Бръснеш си главата, правиш си 3-4 грозни татуса. Излизаш набиваш 5-6 малки мангалчета и си скинар! Като дойдат големите мангали бягаш и после казваш пред всички , че си ги бил, яко и те са избягали. След това големите мангали като разберат, ще се изсипят с 3 каруци и един бус пред вас , ще те ебат и ще те бият. На другия ден след рехабилитацията, ти ще си вдигнал по-голямо ниво скинар , и ще си в ранка на ЕКЗОДИЯ и ще намериш нещо брадва , пищов или танк , ще идеш и ще им събориш махалата и ще си истински скинар , който се бие с лошите!
    Ммне, не! Трябва да излезе с още 5 човека и да пребие едно малко цигане. После да разправят как са пребили половин махала въоръжени до зъби мангали и никой да не може да го отрече, щото има 5 свидетеля.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    каква духовна потребност ще удовлетвориш като станеш скинар? (това беше реторичен ?-с)

аз просто наминах да кажа, че съм тук...

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    каква духовна потребност ще удовлетвориш като станеш скинар? (това беше реторичен ?-с)

аз просто наминах да кажа, че съм тук...
    Как каква?!? Нали, като е тъп като гъз и не става за друго, пак трябва да прави нещо... Пък това, че такива помиари бият и чисти българи, щото са ги погледнали накриво...
    В пандиза поне ще си получава храна, вода и секс/макари от грешната страна/...

пандизчиите на чия издръжка живеят? (пак реторичен ?-с)

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    пандизчиите на чия издръжка живеят? (пак реторичен ?-с)
    Ако зависише от мен, щяха да блъскат камъни от изгрев до залез, за да си покрият разходите...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ако зависише от мен, щяха да блъскат камъни от изгрев до залез, за да си покрият разходите...
    емммм
    прави си изводите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си