- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Back to school
абе вие луди ли сте,има още 1 месец,аз не искам да си помислям даже![]()
айде като писах поне да е по темата:
чудя ви се на чантите,това са си дамски чанти
стила на обличане си ми е същия,мисля още 1 чифт кецове да си поръчам
промяна в държанието - да не се ядосвам на учители и да не споря с тях и да си меря малко повече приказките![]()
11ти клас ще съм и ще ми се наложи да уча повече тая година щото матури,глупости
покупки - нищо не съм си купила щото както казах не ми се мисли,козметика си имам ( и бяла и декоративна) дрехи си имам,но ще си купя още няколко неща ей така да има ,с чантата от миналата година ще си ходя
прически - каквито винаги си правя![]()
нямам нерви за снимки![]()
тип през рамо,изчистена с някое друго джобче,черна.. но аз не я нося през рамото и я нося надолу,само от едната страна![]()
за да си го представиш: доста момичета носят тия дънките си висока талия,някой топ пъхнат в дънките,обувки някакви ( високи най-често) и едни чанти леко дълги - малко над коленете.. е така г/д![]()
Всъщност и аз съм много устата и имах доста пречки със 1 учител, дано тази година да не ми преподаваСмятам вече да се ориентирам горе-долу към какъв стил ще подходя. Купила съм си блуза, чанта, бижута, портмоне. За 9 клас съм. Може би със рокля ще бъда на 16 Септември. Ще съм със изправена коса - както всеки ден. Нищо специално.
И на мен не ми се почва даскало![]()