.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 313

Hybrid View

Мега фен Аватара на Lilanda
    Къде видя да казвам, че съм живяла във Франция. Не съм живяла там и не смятам и да го правя по простата причина, че не харесвам езика им. Няма да издържа да го слушам по цял ден.

Относно останалото-"не може да си свърже двата края" беше доста преувеличено, да, но мисълта ми беше, че там пенсията му стига за изхранване, сметки и данъци, докато тук с тези 1500 евро ще си плати сметките, данъците и всички други обикновени месечни разходи и ще му останат горе-долу една трета от парите /ако не и малко повече/, с която една трета ще може да прави каквото си поиска.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Къде видя да казвам, че съм живяла във Франция. Не съм живяла там и не смятам и да го правя по простата причина, че не харесвам езика им. Няма да издържа да го слушам по цял ден.

Относно останалото-"не може да си свърже двата края" беше доста преувеличено, да, но мисълта ми беше, че там пенсията му стига за изхранване, сметки и данъци, докато тук с тези 1500 евро ще си плати сметките, данъците и ще му останат горе-долу една трета от парите /ако не и малко повече/, с която една трета ще може да прави каквото си поиска.
    Естествено. Там ще му стигнат за храна, сметки, данъци и спокойни старини. Но има ли място за сравнение с българската минимална пенсия, която не стига нито за храна? И на пределна възраст хората започват да бъркат в казана, за да събират пластмасови шишета, или до последно да работят, за да не умрат?
    И циганите да идват да му ограбват и изнудват. Полицията да спи?
    Като става дума за манталитет... там поне за това дали хладилника е пълен, или празен - не става дума.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си