- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Отново на УЧИЛИЩЕ
Така,така отново на училище.Създадох тази тема за да се похвалите кой къде учи и кой клас ще е.Аз ще съм 8 клас.Давайте вие сте!
Последно редактирано от Desislava1999 : 08-24-2013 на 15:05
10 клас, Английска гимназия - гр. Русе, никак не ми се връща в тази гадна сграда, но нямаме избор)
11 клас, СОУ с преподаване на източни езици и култури "Васил Левски" - Русе.
Я дай да не говорим на умалителни Митенце, кво ше каеш?Прочети внимателно темата!
Спокойно, мадама, нещо сме екзалтирани, бейби, споко, брат, ще те афектирам още утре.
тцтц аман от такива като вас дето само ми спамат![]()
![]()
хубавичко си ми беше тръгнала темичката ама вие всичко съсипахте
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чачо е прав, обаче.
^^^^^^^^^^^^
ооо десинцее :Д
Лични наблюдения - повтаря като папагал нещо, което 10 други потребители sа казали преди нея; изказва sе неподготвена, но sъs sамочувsтвие; не умее да напише един точен коментар s аргументи, без да sе повтаря, "мънка", "заеква" и т.н.
извод: нИ мЪ кефи.
Мен не ме интереsува дали някой пише грамотно. Иsкам да чуя идеите му, а не да видя правилно изпиsаните му изречения.
СОУ '' Тодор Кирков'' информатика с английски Ловеч 11 клас
Спор няма. Но климатроника го заяви ни в клин, ни в ръкав s моето мнение.
Щом нямате интерес просто излезте от темата без да се обиждаме, ако обичате!И какво като има други теми от сорта училище нищо не правите само като спамите и обиждате!Харесвам новостите и обичам да е на чисто и подменено!Може миналата година да си бил 10 клас(давам пример), но тази ще си 11, аз как да разбера?Хората най-учтиво започнаха да пишат кой къде учи, но не вие решихте да се намесите.Можехте просто да напишете къде учите или сте учили и да затворите страницата.Спрямо МЪНКАНЕТО - хм...не мисля че мънкам, но какво да се прави ВИЕ грамотните по всички въпроси сте компетентни!Хайде сега престанете, че ми писна от вас!![]()